FN Motol - Anesteziologické přístroje nejvyšší třídy s monitorem vitálních funkcí - 5 ks
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 5 kusů přístrojů včetně příslušenství pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny 2. LF UK a FN Motol, který bude dodán s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Dodávka endosonografického systému a poskytování záručního a pozáručního servisu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka endosonografického systému pro specializované vyšetření trávicího traktu pro gastroenterologické pracoviště interního oddělení včetně příslušenství dle technické specifikace a dále pak poskytování záručního, pozáručního a mimozáručního servisu.
FN Motol - Vybavení, inventář a nádobí pro gastronomii II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka vybavení, inventáře a nádobí pro gastronomii, dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Specifikace - cenová tabulka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Operační stoly a světla - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových operačních stolů pro ORL (2 ks) - blíže viz ZD.
Inkubátory/výhřevná lůžka - 4 ks - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks inkubátorů/výhřevných lůžek pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
SÚKL VZ06/2023 - Nákup dvou kapalinových chromatografů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů nových vysokoúčinných kapalinových chromatografů určených pro nejnáročnější aplikace v oblasti farmaceutické analýzy vč. vyhodnocovacího SW.
Oprava jeřábového tlačného člunu FRANTIŠEK
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení opravy zejména podponorové části plavidla, a to po jeho vytažení z vody na lodním výtahu. Oprava všech zdeformovaných, opotřebených či jinak poškozených částí plavidla, oprava vázacích i kotevních vrátků, výměna lan, zřízení manlochů pro vizuální kontrolu a drenážování vodotěsných prostor boků ...
REACT EU 98 - Odsavač zplodin - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro odsávání zplodin vč. příslušenství. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
FN Motol - Spotřební materiál k plazmovým sterilizátorům Sterrad®
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k plazmovým sterilizátorům Sterrad® pro potřeby FN Motol
Pipetovací robot
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pipetovacího robota s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Mikroskop na zobrazování a monitorování živých buněk v čase
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mikroskopu na zobrazování a monitorování živých buněk v čase s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
FN Motol - Absorbent oxidu uhličitého
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky absorbentu oxidu uhličitého, který slouží k absorpci vydechovaného CO2 v anesteziologických přístrojích se systémem zpětného vdechován.
Ultrazvukový přístroj pro oddělení ARO
Předmětem plnění veřejné zakázky je 1 ks ultrazvukového přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství pro oddělení anesteziologicko-resuscitační oddělení dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
REACT EU 99 - PET/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka PET/CT pro Ústav nukleární medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze vč. příslušenství, dopravy, deinstalace a ekologická likvidace původního přístroje, drobné stavební úpravy, instalace nového přístroje, uvedení do provozu, provedení funkční a přejímací zkoušky, provedení instruktáže dle příslušného ...
Dodávky cévních protéz a graftů II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek cévních protéz a graftů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Diagnostika pro imunofluorescenci
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky laboratorních diagnostik pro imunofluorescenci prováděná v laboratořích ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle položkového ceníku uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Nástroje pro operační sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových nástrojů pro operační sály.
REACT EU 100 - Procesor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přečerpávacího tkáňového procesoru pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodávka real-time PCR reagencií - Candida albicans, Candida krusei, Candida parapsilosis
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav - real-time PCR reagencií (dále jen ,,diagnostika“) v rozsahu umožňujícím kompletní provedení požadovaných vyšetření (dále souhrnně označováno jako „zboží“) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami. ...
REACT EU 100 Hemokultivační přístroj
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks hemokultivačního přístroje vč. příslušenství pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Centrála a monitory II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks pacientských monitorů životních funkcí a 1 centrální monitorovací stanice včetně příslušenství a zajištění záručního servisu.
REACT EU 98 - Plicní ventilátor
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks plicního ventilátoru pro Oddělení intenzivní péče OAM-JIP Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 98 - Transportní lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks transportních lůžek pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a 1 ks transportního lůžka pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří ...
REACT EU 98 - Holterovský systém - část 2 - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka holterovského systému pro II. a III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 99 - Ultrazvukové přístroje část 1 - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje diagnostického vč. příslušenství pro Kliniku rehabilitačního lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.