Odběrový systém a laboratorní materiál
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky odběrového systému a laboratorního materiálu pro pracoviště Ústavu hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
REACT EU 98 - Operační lampy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks operačních lamp pro Gynekologicko-porodnickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Katétr pro teplotou řízenou ablaci II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek katétrů pro teplotou řízenou ablaci pro Nemocnici Na Homolce.
SPR pro biochemii s příslušenstvím - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Objednateli zařízení pro analýzu interakcí biomakromolekul na principu "surface plasmon resonance" (SPR) s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Elektrofyziologické katétry V
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky ablačních, diagnostických a jiných speciálních katétrů, zavaděčů a dalšího příslušenství, sloužící k léčbě poruch srdečního rytmu.
DNS kamerové systémy parkovacích objektů
Předmětem Zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému („DNS“).Cílem zavedení DNS je disponovat okruhem dodavatelů, kteří budou schopni v reakci na aktuální potřeby Zadavatele plnit předmět dílčích veřejných zakázek v průběhu doby zavedení DNS. Dílčími veřejnými zakázkami zadávanými v DNS budou Zadavateli flexibilním a ...
Kryostat
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka kryostatu pro Dermatovenerologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Ventilátory plicní vyšší a střední třídy 4 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks plicních ventilátorů vyšší třídy a 2 ks plicních ventilátorů střední třídy pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Ventilátor plicní pro dlouhodobou ventilaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks ventilátorů plicních pro dlouhodobou ventilaci. Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Monitorace regionální oxymetrie
Dodávka monitorace regionální oxymetrie (2ks) - blíže viz ZD.
Neurostimulátory pro míšní stimulaci
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky spotřebního materiálu neurostimulátorů pro míšní stimulaci.
BUILD LINE s.r.o. - Využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtící, třídící a mísící technologie. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení zařízení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného personálu.
Systém pro preparativní flash chromatografii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro preparativní flash chromatografii dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Analytický a semipreparativní HPLC systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka analytického a semipreparativního HPLC systémudle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Chromatografický systém pro purifikaci proteinů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka chromatografického systému pro purifikaci proteinů dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Kapalinový chromatograf v semipreparativním provedení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kapalinového chromatografu v semipreparativním provedení dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Systém pro SEC
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Objednatelisystém pro SEC (Size-exclusion chromatography) s víceúhlovým detektorem rozptylu světla (MALS), RI detektorem, UV detektorem a s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Rotační klipovací systém II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek jednorázových endoskopických klipovacích systémů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FPLC pro biochemii s příslušenstvím - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka FPLC pro biochemii s příslušenstvím (3 ks) dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Monitorní systém pro KAR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka monitorního systému pro KAR a dalšího příslušenství a zajištění záručního a pozáručního servisu.
Dodávka kogeneračních jednotek o výkonech 200 kWe až 2000 kWe
(a) dodávka kogeneračních jednotek (dále jen „KGJ“) splňujících min. technické parametry dle příloh č. 1 a 2 Pokynů; Zadavatel má rámcově zájem o dodání: (i) 3 ks KGJ o výkonu 200 kWe s tolerancí odchylky od požad. výkonu ± max. 10% z uvedeného požad. výkonu, (ii) 6 ks KGJ o výkonu 500 kWe s tolerancí odchylky od požad. výkonu ± max. 10% z ...
Elektrokoagulace - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických prostředků (Radiofrekvenční ablace) - blíže viz ZD.
FN Motol - Modernizace bioptického provozu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka produktů pro modernizaci biotického provozu včetně souvisejících služeb dle přílohy č. 2 kupní smlouvy.
Stanoviště dekontaminace zraněných osob - opakované vyhlášení
Pořízení 2 ks stanovišť dekontaminace zraněných osob (dále jen „SDZRO“) zasažených nebezpečnými látkami.
REACT EU 98 - Myčka a sterilizátory s úpravnou vody pro robotický systém
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky mycího a dezinfekčního automatu, kombinovaného sterilizátoru, plazmového sterilizátoru pro nástroje robotického operačního systému Da Vinci a dodávka úpravny vody. U dodávky kombinovaného sterilizátoru a úpravny vody je součástí také deinstalace a ekologická likvidace původního vybavení. Blíže viz ...