Ohřev, ochlazení a zvlhčení pacienta
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4 ks přístrojů pro ohřev a ochlazení pacienta pro Chirurgické oddělení (2ks) a ARO/JIP (2ks) Nemocnice Žatec o.p.s.
Odsávačky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 10 ks elektrických odsávaček pro ARO, JIP (6 ks), Chirurgické oddělení (2ks), Interní oddělení (1ks) a Gynekologické oddělení (1ks), Nemocnice Žatec o.p.s.
Operační a vyšetřovací lampy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks svítidel pro JIP, Chirurgické, Interní a Gynekologické oddělení.
Traumatologický operační stůl
Dodávka 1 ks traumatologického univerzálního operačního stolu s pevnou operační deskou včetně příslušenství. Zadavatel stanový povinnost zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Nemocniční lůžka
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka celkem 50 ks elektrických polohovacích lůžek, včetně kompatibilních matrací a příslušenství.
Laparoskopie
Dodávka 2 ks laparoskopických přístrojů včetně příslušenství.
EKG přístroje
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 6 ks EKG přístrojů pro Interní (4ks) a Chirurgické JIP (2ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s.
REACT-EU 98 - Videolaryngoskopy pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z.
Dodání nových zdravotnických prostředků, a to: - 1 ks videolaryngoskopu pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., - 1 ks videolaryngoskopu pro potřeby JIP oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
REACT-EU 98  Skiaskopické RTG přístroje s C ramenem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků přístrojového charakteru osmi kusů RTG přístrojů (5ks pojízdných skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem s FD a 3ks skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem) na zdravotnická pracoviště Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím
REACT EU 98 Sterilizátory
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových, nepoužitých, nerepasovaných zdravotnických prostředků - tří kusů prokládacích parních sterilizátorů pro oddělení centrální sterilizace Krajské zdravotní, a.s. Nemocnice Litoměřice, o.z., jednoho kusu plazmového sterilizátoru pro oddělení centrálních operačních sálů, Krajské zdravotní, a.s. ...
REACT-EU 98 - Telemetrický systém včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání telemetrického monitorovacího systému pro potřeby Interního oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, o.z. spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
Obnova přístrojového vybavení na oddělení CS II včetně stavebních úprav
dodání kompletního přístrojového vybavení na oddělení centrální sterilizace II odštěpného závodu zadavatele Krajské zdravotní, a.s. Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., a to 3 ks prokládacích parních sterilizátorů, 3 ks velkokapacitních mycích a desinfekčních automatů, 1 ks mycího a dezinfekčního automatu na operační obuv, a 1 ks svářečky ...
Skenovací stanice pro SW LUCIA  pro Oddělení lékařské genetiky Krajské zdravotní, a.s
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks skenovací stanice včetně mikroskopu a kamery a 8 ks upgrade stávajícího vybavení skenovacích stanic a serveru pro potřeby Oddělení lékařské genetiky, Krajská zdravotní, a.s. Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem , o.z., spolu s odpovídajícím příslušenství.
RTG přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka RTG přístrojů včetně pozáručního servisu na dobu 6 let.
Anesteziologická a ventilační technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka anesteziologické a ventilační techniky pro JIP, ARO, Dětské a Interní oddělení.
Monitory vitálních funkcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka monitorů vitálních funkcí přístrojů pro JIP, ARO, a Dětské oddělení.
Ultrazvukové diagnostické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ultrazvukových přístrojů pro ARO, RDG, Interní a gynekologické oddělení.
Endoskopické vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky endoskopického vybavení včetně kompatibilního příslušenství pro endoskopické pracoviště nemocnice Žatec o.p.s
REACT-EU 98 - Mobilní skiagrafické RTG přístroje včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 2 ks mobilních skiagrafických RTG přístrojů pro potřeby RDG oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice o.z., 3 ks mobilních skiagrafických RTG přístrojů pro potřeby RDG oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Skiagrafický RTG přístroj včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodávka 1 ks skiagrafického RTG přístroje pro potřeby RDG oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., pracoviště Rumburk, spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Skiaskopicko-skiagrafická sklopná stěna včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodávka 1 ks skiaskopicko-skiagrafické sklopné stěny pro potřeby RDG oddělení, Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Litoměřice, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
REACT-EU 98 - Počítačové tomografy včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
3 ks počítačových tomografů a 1 ks kontrastní stříkačka - injektor, spolu s odpovídajícím příslušenstvím pro potřeby RDG oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, Nemocnice Litoměřice a Masarykovi nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., pracoviště Rumburk. Informace pro dodavatele: Přílohy zadávací dokumentace jsou vloženy pouze v ...
Bezplatná výpůjčka hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů včetně bezplatné výpůjčky hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů po dobu 48 měsíců ode dne účinnosti rámcové dohody.
Dodávka RTG přístrojů vč. servisního zabezpečení
Předmětem veřejné zakázky „Dodávka RTG přístrojů vč. servisního zabezpečení“ je pořízení přístrojového vybavení pro zadavatele, definovaného v zadávací dokumentaci