Dodávky urologických katetrů a sáčků
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek urologických katetrů a sáčků (dále také jako „zboží“) uvedených v příloze č. 3 této zadávací dokumentace po dobu účinnosti rámcové dohody, včetně jejich přímého závozu do skladů (SZM) v jednotlivých odštěpných závodech uvedených v této zadávací dokumentaci.
Ultrazvukový přístroj pro gynekologicko-porodnické oddělení Krajské zdravotní, a. s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 1 ks ultrazvukového přístroje spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. – Mamograf I
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku přístrojového charakteru - mamografického přístroje spolu s odpovídajícím příslušenstvím, včetně zajištění pozáručního servisu na dobu 6 let na kompletní předmět plnění veřejné zakázky
Transportní monitory do MR prostředí pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků přístrojového charakteru, a to 4 kusů transportních monitorů vitálních funkcí, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Anesteziologické přístroje do prostředí MR pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků přístrojového charakteru, a to 4 kusů anesteziologických přístrojů, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Ventilátory pro dlouhodobou ventilaci pro kardiochirurgické oddělení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka ventilátorů pro dlouhodobou ventilaci pro kardiochirurgické oddělení v počtu čtyř kusů s příslušenstvím.
Zvýšení kvality vysoce specializované péče v onkogynekologii Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 1 ks chirurgického CO2 laseru, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Zvýšení kvality vysoce specializované péče v perinatologii Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků spolu s odpovídajícím příslušenstvím včetně jejich montáže, instalace a uvedení do provozu včetně ověření jejich funkčnosti, provedení všech přejímacích a provozních testů a zkoušek dle platné legislativy a provedení příslušných revizí, ověření deklarovaných technických ...
Infuzní technika pro kardiochirurgii Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 14 ks sestav infuzní techniky spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Monitory vitálních funkcí včetně centrálního monitorovacího systému pro kardiochirurgické oddělení
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 7 ks monitorů vitálních funkcí a 1 ks centrály spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Operační stůl pro Kardiochirurgické oddělení, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání 1ks operačního stolu pro Kardiochirurgické oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z.
Operační stůl pro chirurgické oddělení Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Most, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka operačního stolu pro chirurgické oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Most, o. z.
Zvýšení kvality vysoce specializované péče v perinatologii Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Dodání nových zdrav. prost. spolu s odpovíd. přísluš. vč. jejich montáže, instalace a uvedení do provozu vč. ověření jejich funkčnosti, provedení všech přejímacích a provozních testů a zkoušek dle platné legislativy a provedení přísl. revizí, ověření dekl. techn. parametrů nabízených přístrojů dle tech. spec., instruktáž zdrav. prac. a prac. odb. ...
Fibrobronchoskop pro kardiochirurgické oddělení do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je nákup flexibilního fibrobronchoskopu pro kardiochirurgické oddělení do Krajská zdravotní, a.s. – Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z.
Elektrochirurgická jednotka pro NCH kliniku do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka elektrochirurgické jednotky pro Neurochirurgickou kliniku Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.
Sterilizátory pro oční operační sály v Masarykově nemocnici
Předmětem této veřejné zakázky jsou 2ks sterilizátorů pro oční operační sály v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem v Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka nábytku pro Oddělení následné péče v Zahražanech, Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Most
Kompletní vybavení interiéru pracoviště Oddělení následné péče v Zahražanech, Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Most, o.z., nábytkem a dalším vybavením.
Zvýšení kvality vysoce specializované péče v perinatologii Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 10 ks monitorů životních funkcí spolu s odpovídajícím příslušenstvím včetně: • jejich montáže, instalace a uvedení do provozu včetně ověření jejich funkčnosti, • provedení všech přejímacích a provozních testů a zkoušek dle platné legislativy a provedení příslušných revizí, • ověření deklarovaných ...
Zvýšení kvality vysoce specializované péče v perinatologii Nemocnice Most, o.z. - Lůžka a stoly III
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 3 ks elektrických polohovacích vyšetřovacích lehátek spolu s odpovídajícím příslušenstvím včetně: • jejich montáže, instalace a uvedení do provozu včetně ověření jejich funkčnosti, • provedení všech přejímacích a provozních testů a zkoušek dle platné legislativy a provedení příslušných revizí, • ověření ...
Zvýšení kvality vysoce specializované péče v perinatologii Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků spolu s odpovídajícím příslušenstvím včetně jejich montáže, instalace a uvedení do provozu včetně ověření jejich funkčnosti, provedení všech přejímacích a provozních testů a zkoušek dle platné legislativy a provedení příslušných revizí, ověření deklarovaných technických ...
Zvýšení kvality vysoce specializované péče v perinatologii Nemocnice Most, o.z. – Plicní ventilátory
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků - 13 ks plicních ventilátorů s nCPAP spolu s odpovídajícím příslušenstvím
Dodávka aktivních antidekubitních systémů do Masarykovy nemocnice, o.z. v Ústí nad Labem
20ks aktivních antidekubitních matrací včetně kompresoru určené pro nejvyšší riziko vzniku dekubitů a podporu léčby již vzniklých dekubitů až IV. Stupně, Masarykovi nemocnice v Ústí nad Labem v Krajské zdravotní, a.s.
Monitor vitálních funkcí pro Gynekologicko-porodnické oddělení, Krajská zdravotní, a.s.
Dodání 1ks monitoru vitálních funkcí pro Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Most, o.z.