REACT-EU 98 - Imunochemický analyzátor včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 1 ks imunochemického analyzátoru pro oddělení urgentního příjmu Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem - pracoviště Rumburk, spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku. Pozáruční servis na 96 měsíců.
REACT-EU 100 - Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Vyhřívaná lůžka II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence včetně příslušenství pro Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Žatec o.p.s.
Analyzátor pro vyšetření funkce krevních destiček včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to analyzátoru pro vyšetření funkce krevních destiček, spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku, a dále dodání záložního zdroje (UPS) s příslušenstvím, včetně pozáručního servisu ...
RTG přístroje II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka RTG přístrojů včetně pozáručního servisu na dobu 6 let.
REACT-EU 98 a 99 - Monitorovací technika pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek monitorovací techniky, a s tím souvisejícího příslušenství, pro zdravotnická zařízení zadavatele.
Zvýšení kvality psychiatrické péče - Dodávky psychiatrických nemocničních lůžek
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek psychiatrických mechanicky polohovatelných nemocničních lůžek, s příslušenstvím, včetně pasivních antidekubitních matrací, a kovových pacientských nočních stolků, pro zdravotnická zařízení zadavatele, zejména pro psychiatrická oddělení.
REACT-EU 98, 100, 102 - Myčky laboratorního skla pro potřeby Krajské zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání myček laboratorního skla
Bipolární resektoskop pro operační zákrok metodou PEPSiT
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks bipolárního resektoskopu pro Oddělení dětské chirurgie Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Dodávka hybridního systému, multidetektorového počítačového tomografu a magnetické rezonance
Předmětem je dodávka a instalace angiografického hybridního systému, multidetektorového počítačového tomografu a magnetické rezonance pro operační trakt nového pavilonu Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
Dodávka angiografických rtg kompletů pro Krajskou zdravotní, a.s. - Kardiologická klinika
1 ks Angiografický přístroj I. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců Informace pro dodavatele: Přílohy zadávací dokumentace jsou vloženy pouze v hlavní části zakázky.
Přenosný pulzní oxymetr
Dodávka 4 ks přenosného pulzního oxymetru pro interní JIP (3ks) a dětské (1ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
REACT-EU 98 a 99 - Plicní ventilátory pro Krajskou zdravotní, a.s.
Zajištění průběžných dodávek plicních ventilátorů, po dobu účinnosti rámcové dohody (48 měsíců), včetně jejich dodání na adresy všech odštěpných závodů zadavatele. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Infuzní technika
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 20 ks infuzních systému včetně příslušenství pro ARO (3ks), Interní JIP (7ks), Gynekologické (5ks) a Chirurgické (5ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Transportní lůžka a vozíky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 35 ks transportních lůžek a vozíků pro podporované oddělení Nemocnice Žatec, o.p.s.
Vyhřívaná lůžka
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence včetně příslušenství pro Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Oxygenoterapie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 20 ks přístrojů pro oxygenoterapii pro ARO, Chirurgické, Interní a Interní JIP oddělení Nemocnice Žatec o.p.s.
Nebulizátory
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 10 ks ultrazvukových nebulizátorů pro Interní (5ks) a Chirurgické JIP (5ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Defibrilátory
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4 ks defibrilátorů včetně EKG monitorů pro ARO, JIP (2ks), Chirurgické JIP (1ks) a Interní (1ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Gynekologická křesla
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 ks gynekologických křesel pro Gynekologické oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
REACT-EU 98 a 99 -  Nemocniční lůžka s příslušenstvím včetně antidekubitních matrací
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nemocničních lůžek pro intenzivní péči, resuscitačních lůžek, a aktivních a pasivních antidekubitních matrací, a s tím souvisejícího příslušenství, pro zdravotnická zařízení zadavatele.
Fundus kamera pro Oční oddělení Nemocnice Most, o.z.
1 ks fundus kamery včetně pozáručního servisu
REACT-EU 98 - Elektrická impedanční tomografie pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z.
Elektrická impedanční tomografie pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím, pozáručním servisem na 96 měsíců a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu na 48 měsíců k těmto zdravotnickým prostředkům
REACT-EU 98 - Přístroj pro měření hemodynamiky pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnici Most, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to přístroje pro měření hemodynamiky pro potřeby oddělení ARO, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím, včetně zajištění dodávek vázaného spotřebního materiálu a pozáručního servisu na 96 měsíců.
Oftalmologický ultrazvukový přístroj
dodání oftalmologického ultrazvukového přístroje včetně pozáručního servisu