Totální endoprotézy kyčelního a kolenního kloubu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů pro totální náhrady kyčelního a kolenního kloubu.
Mechanické transvenózní extrakční systémy srdečních elektrod
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mechanických transvenózních extrakčních systému srdečních elektrod pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Systém pro katetrovou implantaci aortální chlopně
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů (všech jeho komponent) pro katetrovou implantaci aortální chlopně, včetně 1 kusu dilatačního balónku rozměru odpovídající velikosti prstence aortální chlopně pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Elektrochirurgický generátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Elektrochirurgický generátor včetně pokročilé bipolární koagulace – argon plazmová koagulace pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Plasmová koagulace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Plasmová koagulace pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Elektrochirurgický generátor včetně pokročilé bipolární koagulace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Elektrochirurgický generátor včetně pokročilé bipolární koagulace pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Gynekologický vyšetřovací stůl
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks gynekologických vyšetřovacích stolů pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Transportní lehátko hydraulické
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks transportního lehátka hydraulického pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Technologie k detekci sentinelových uzlin
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks technologie k detekci sentinelových uzlin pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Infuzní pumpy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks infuzních pump pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Myčky chirurgických nástrojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks myček chirurgických nástrojů pro Fakultní nemocnici Olomouc.
PdF - Dodávka Biofeedbacku a příslušenstvím II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Biofeedbacku a příslušenstvím. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným ...
Spotřební materiál k excimerovému laserovému systému Spectranetics CVX 300
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k excimerovému laserovému systému Spectranetics CVX 300.
Sterilizátor nízkoteplotní plazmový II
Předmětem plnění je dodávka 1ks dvoudveřového prokládacího nízkoteplotního plazmového sterilizátoru pro Oddělení centrální sterilizace Fakultní nemocnice Olomouc, včetně deinstalace původního zařízení.
Operační světla s LED
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks operačních světel s LED pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
LF – Anesteziologický systém a reverzní osmóza
Předmětem veřejné zakázky je dodávka anesteziologického systému pro laboratorní zvířata – myši, potkany, morčata a králíky a dodávka destilátoru vody pracujícím na principu reverzní osmózy. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu.
Intervenční kardiologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálních zdravotnických prostředků určených pro intervenční kardiologii, konkrétně koronárních balónkových katetrů, koronárních stentů a k nim náležící doplňkový materiál potřebný při léčbě pacientů s onemocněním srdce.
Hluboký břišní rozvěrač
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks hlubokého břišního rozvěrače pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
ZZS OK – Modernizace výcvikových středisek - dodávka simulátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 2 ks nových celotělových simulátorů – 1 ks celotělový simulátor dětského pacienta a 1 ks celotělový multifunkční simulátor dospělého pacienta – včetně softwaru, které budou sloužit pro zkvalitnění výuky záchranářů.
Zdravotnická záchranná služba OK - Nákup transportních nosítek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 30 kusů nových transportních nosítek do sanitních vozidel, s podvozkem, matrací s integrovaným zádržným systémem pro děti, s podhlavníkem a certifikovaným úchytným systémem pro daný typ podvozku.
VN Olomouc - zdravotnická technika - nákup
Jedná se o dodávku, instalaci a uvedení do provozu zdravotnických přístrojů a vybavení psychiatrického, kožního a neurologického oddělení VN Olomouc. Veřejnou zakázku rozdělil zadavatel ve smyslu § 35 a § 101 zákona na 3 části. Systémové číslo NEN je N006/18/V00003095.
LF – Sestava simulátoru ventilátoru KAR a plicního ventilátoru II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jedné sestavy simulátoru ventilátoru KAR a plicního ventilátoru. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také ...
Thuliový laser
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks thuliového laseru pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc, dle minimálních technických podmínek uvedených v příloze č. 4 zadávací dokumentace.
PdF - Dodávka robotických pomůcek, 3D skeneru, učebních pomůcek pro virtuální realitu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka robotických pomůcek, 3D skeneru, učebních pomůcek pro virtuální realitu. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také ...
ZZS OK – Modernizace výcvikových středisek - dodávka simulátorů
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 2 ks nových celotělových simulátorů – 1 ks celotělový simulátor dětského pacienta a 1 ks celotělový multifunkční simulátor dospělého pacienta – včetně softwaru, které budou sloužit pro zkvalitnění výuky záchranářů.