Instrumentária
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro laparoskopickou operativu (4 ks souprav), instrumentária pro hysteroskopickou operativu (2 ks souprav) a instrumentária pro laparoskopickou operativu - videoendoskop (2 ks souprav) pro Porodnickou – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Diagnostika a spotřební materiál pro vyšetření presepsinu se zápůjčkou analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostika a spotřební materiál pro vyšetření presepsinu se zápůjčkou analyzátoru.
Čočky nitrooční
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nitroočních čoček pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Transientní elastograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1ks transientního elastografu včetně příslušenství, instalace, připojení do sítě PACS, uvedení do provozu a zaškolení personálu na 2. Interní klinice Fakultní nemocnice Olomouc.
Mikro-ultrazvukový přístroj pro navigaci biopsie prostaty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu mikro-ultrazvukového přístroje pro navigaci biopsie prostaty s příslušenstvím včetně připojení do systému PACS, zaškolení k používání systému a fúze a analýzy ultrazvukového obrazu na pracovišti Urologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc.
Monitor pro měření hemodynamiky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks přístroje „monitor pro měření hemodynamiky“ pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Monitory životních a mozkových funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 12 ks monitoru životních funkcí včetně 1 ks centrály a 1 ks monitoru mozkových funkcí, pro Novorozenecké oddělení a dále 10 ks monitoru životních funkcí – bed side a 12 ks monitoru životních funkcí včetně 2 ks centrály, pro Porodnicko – gynekologickou kliniku.
Tromboelastrograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje tromboelastograf pro Porodnicko-gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Elektrofyziologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ablačních a diagnostických katetrů, zavaděčů a transseptálních jehel.
Dýchací přístroje pro VHJ
Předmětem veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody jsou dodávky souprav izolačních přetlakových dýchacích přístrojů (dále jen „zboží“) specifikovaných v příloze č. 1 ZD, v rozsahu specifikovaném zadavatelem v jednotlivých písemných objednávkách, včetně zajištění záručního servisu zahrnujícího mj. pravidelnou kontrolu a servis zboží ...
Endoskopické vybavení – II. Interní klinika FN Olomouc
Předmětem zakázky je dodávka vybavení a instalace vyšetřoven 2. Interní kliniky včetně poskytování záručního a pozáručního servisu.
Resuscitační lůžka a antidekubitní matrace pro ARO
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks resuscitačních lůžek a 3 ks aktivních antidekubitních matrací pro ARO, Jesenické nemocnice a.s.
Okludery určené ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky okluderů určených ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní a otevřeného (patentního) foramen ovale
Srdeční chlopně a anuloplastické prstence
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou průběžné dodávky biologických srdečních chlopní a anuloplastických prstenclů potřebných k léčbě pacientů.
Endoskopické vybavení II, Interní kliniky
Předmětem zakázky je dodávka, vybavení a instalace vyšetřoven 2. Interní kliniky včetně poskytování záručního a pozáručního servisu. Předmětem plnění jsou kompletní endoskopické věže s elektrokoagulacemi a záznamovým zařízením, endoskopy (videokolonoskopy, videogastroskopy, endoskopy, videoduodenoskopy, gastroskopy, gastrofibroskopy), ...
VN Olomouc - dodávka plicních ventilátorů
Dodávka plicních ventilátorů pro oddělení OCHRIP
VN Olomouc – gastroenterologické endoskopické vybavení
Jedná se o dodávku a instalaci gastroenterologického vybavení pro interní ambulanci VN Olomouc. Systémové číslo NEN je N006/18/V00009230.
EKG, resuscitační lůžko, antidekubitní matrace a vertikalizační vyšetřovací lehátko
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 3 ks EKG a 1 ks přenosného EKG pro interní oddělení, 2 ks resuscitačních lůžek a 3 ks aktivních antidekubitních matrací pro ARO, 1ks vertikalizační vyšetřovací lehátko pro interní oddělení.
Plicní ventilátory, odsávací systémy a oxymetry
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks lůžkového plicního ventilátoru a 1 ks transportního plicního ventilátoru pro ARO, 1 ks odsávacího systému na hrudní drenáž a 1 ks transportní odsávačky pro ARO, 2 ks oxymetrů pro interní oddělení.
Monitorovací systém vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je modernizace, obnova a doplnění monitorovacího systému vitálních funkcí pro II. Interní kliniku, Oddělení geriatrie, oddělení urgentního příjmu a jednotku NIP / DIOP, které je koncipováno systémem zaměnitelných monitorů vitálních funkcí s měřícími moduly, transportními moduly, které jsou řízené centrálními stanicemi. ...
Endoskopické vybavení II. Interní kliniky
Předmětem zakázky je dodávka, vybavení a instalace vyšetřoven 2. Interní kliniky včetně poskytování záručního a pozáručního servisu. Předmětem plnění jsou kompletní endoskopické věže s elektrokoagulacemi a záznamovým zařízením, endoskopy (videokolonoskopy, videogastroskopy, endoskopy, videoduodenoskopy, gastroskopy, gastrofibroskopy), ...
Sekvenátor pro masívně paralelní sekvenci s bioinformatickou vyhodnocovací stanicí pro NGS analýzy
Předmětem zakázky je sestava vzájemně kompatibilního vysokokapacitního stolního sekvenátoru nové generace pro masivně paralelní sekvenaci a bioinformatické vyhodnocovací stanice pro NGS analýzy sloužící zároveň jako off-line server. Předmětem zakázky jsou zároveň licence pro všechny potřebné softwary.
Ventilační a resuscitační technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 ks resuscitačních přístrojů, 9 ks plicních ventilátorů, 4 ks přístrojů pro podporu dýchání a 2 ks zvlhčovacích kanyl, vše pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Inkubátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 13 ks kombinovaných inkubátorů, 2 ks resuscitačních inkubátorů a 1 ks transportního inkubátoru pro Novorozenecké oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Lůžka, křesla, lehátka a vozíky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks vyšetřovacích křesel, 7 ks vyšetřovacích lehátek, 7 ks porodních lůžek, 1 ks resuscitačního vozíku, 3 ks transportních křesel, 6 ks transportních lehátek, 67 ks standardních lůžek a 5ks resuscitačních lůžek pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.