Zvýšení kvality návazné péče v Oblastní nemocnici Trutnov a. s. - II. část
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů dle požadavků a podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Stoly operační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - operačních stolů vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Videoendoskopické systémy pro centrální operační sály
Předmětem této zakázky je dodávka nových zařízení - videoendoskopických systémů do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
FN Hradec Králové – obnova přístrojové techniky 2017 a zvýšení kvality návazné péče - Endoskopie
Předmětem veřejné zakázky je nákup 8 kusů endoskopický přístrojů pro vybrané kliniky FN Hradec Králové.
Svítidla operační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - operačních svítidel vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Výměna zdroje ionizujícího záření v kobaltovém ozařovači
Předmětem této zakázky je výměna zdroje ionizujícího záření - uzavřeného radionuklidového zářiče 60Co (dále jen "URZ") v radioterapeutickém ozařovači TERAGAM 01 formou výměny kompletní ozařovací hlavice, včetně souvisejících instalačních prací a služeb, na oddělení radiační a klinické onkologie Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Dozimetrie relativní pro terapeutické ozařovače
Předmětem této zakázky je dodávka nového zařízení pro relativní dozimetrii do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
FN Hradec Králové - skiagrafické RTG přístroje včetně zajištění jejich servisu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka RTG přístrojů a souvisejícího příslušenství vč. zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou. Součástí plnění je dále demontáž a zpětný odběr některých nahrazovaných ZP a případné stavební úpravy pro dodávané ZP.
Dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro provádění hemodialýzy a on-line hemodiafiltrace
Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialýzu a on-line hemodiafiltraci a výpůjčka 40 ks hemodialyzačních přístrojů na období 4 let od uzavření smlouvy o veřejné zakázce včetně provádění bezplatného servisu.
Obnova infuzní techniky
Postupná náhrada (po dobu 6 let) vyřazovaných infuzních pump a lineárních dávkovačů novými zdravotnickými prostředky, včetně jejich pozáručního servisu a včetně zpětného odběru původního zařízení pro klinická pracoviště FN Hradec Králové.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátorů pro nácvik zdravotních technik a poskytnutí souvisejících služeb.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 - Operační laser
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu operačního laseru, včetně pozáručního servisu a zpětného odběru původního zařízení pro Neurochirurgickou kliniku, FN Hradec Králové.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 – endoskopická věž pro ORL kliniku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého a nerepasovaného zdravotnického prostředku a zařízení včetně jejich příslušenství. Předmětem VZ je dále zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Pořízení ultrazvukových přístrojů
Předmětem veřejné zakázky „Pořízení ultrazvukových přístrojů“, kterou zadavatel rozdělil na 5 částí dle níže uvedeného přehledu je dodávka a instalace nových, dosud nepoužitých ultrazvukových přístrojů do Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Nákup infuzní techniky pro pracoviště Broumov
Předmětem veřejné zakázky je nákup infuzní techniky pro pracoviště Broumov. Jedná se o 28 ks infuzních pump, 24 ks lineárních dávkovačů a 5 ks dokovacích stanic. Jedná se o dodávku a instalaci instalace nové, dosud nepoužité infuzní techniky.
Pořízení ultrazvukového přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových, dosud nepoužitých ultrazvukových přístrojů do Oblastní nemocnice Náchod a.s., pracoviště Rychnov nad Kněžnou. Předmět jednotlivých částí veřejné zakázky vymezuje zadavatel takto: Část 1: 1x ultrazvukový přístroj pro ARO oddělení, pracoviště Rychnov nad Kněžnou; Část 2: 1x přenosný ...
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 – Operační mikroskop
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového operačního mikroskopu včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou a zpětného odběru původního operačního mikroskopu.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 – Mimotělní oběh
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového systému pro mimotělní oběh včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 - Přístroj na ohřev pacienta
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového přístroje pro ohřev pacienta včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Multikapilární elektroforetický systém
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového multikapilárního elektroforetického systému včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou, zpětného odběru původního systému a dodávky spotřebního materiálu na dobu neurčitou.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – dodávka digitálního zubařského skeneru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka digitálního zubařského skeneru a poskytnutí souvisejících služeb.
Nástroje pro operační sály II
Dodávka nových, nepoužitých a nerepasovaných nástrojů z medicínské nerezavějící oceli pro operační sály Fakultní nemocnice Hradec Králové.
99Mo-99mTc - generátor
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 9 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace, včetně pomůcek a lahviček pro provádění eluce generátoru, a to po dobu čtyř let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávka a instalace RTG přístroje s C ramenem pro Oblastní nemocnici Náchod a.s.
Předmětem veřejné zakázky je komplexní dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks pojízdného digitálního RTG přístroje s C ramenem na centrální operační sály nemocnice Rychnov nad Kněžnou.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 - Přístroj pro ablační terapii
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového systému pro ablační terapii včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou, zpětného odběru původního systému pro ablační terapii a dodávka spotřebního materiálu na dobu 10 let.