LF HK – MRR – PRSP na UK – Výukové modely
Předmětem veřejné zakázky je výukových modelů. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Elektrofyziologický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu elektrofyziologického systému, pro provádění elektrofyziologického vyšetření srdce a radiofrekvenční ablace komplexních srdečních arytmií včetně pozáručního servisu pro I. Interní kliniku FN Hradec Králové.
Lůžka resuscitační, intenzivní a standardní vyhřívaná kompletní
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 3 ks lůžek resuscitačních vyhřívaných kompletních pro porodní sál, 6 ks lůžek intenzivních vyhřívaných kompletních pro NJIP a 3 ks lůžek standardních vyhřívaných kompletních. Dále je předmětem zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou na dodávaná lůžka.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 - Mimotělní oběh
Předmětem veřejné zakázka je náhrada 1 kusu stávajícího přístroje pro mimotělní oběh pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to včetně pozáručního full servisu a dodávek unikátního spotřebního materiálu.
LF HK – CORE FACILITIES – Neurofyziologická laboratoř
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky přístrojů pro oční vyšetření.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje Heliport LZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátoru zásahu u dopravní nehody osobního automobilu a poskytnutí souvisejících služeb.
Antigravitační trenažér chůze
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks antigravitačního trenažéru chůze do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Vysokovýkonný laser
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks vysokovýkonného terapeutického laseru do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Robotický systém pro rehabilitaci paže
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks robotického systému pro rehabilitaci paže do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Robotický systém pro rehabilitaci ruky a prstů
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks robotického systému pro rehabilitaci ruky a prstů do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
FN Hradec Králové - Konfokální endomikroskopie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks konfokálního endomikroskopického systému (s určením pro II. interní kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové) vč. zpětného odběru stávajících zařízení, zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou a dodávek spotřebního materiály.
Transportní inkubátor s ventilátorem a monitorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks transportního inkubátoru skládajícího se z inkubátoru, ventilátoru a monitoru. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Pořízení endoskopických přístrojů
Předmětem veřejné zakázky „Pořízení endoskopických přístrojů“, kterou zadavatel rozdělil na 12 částí je dodávka a instalace nových, dosud nepoužitých endoskopických přístrojů do Oblastní nemocnice Náchod a.s. Předmět jednotlivých částí veřejné zakázky je vymezen ve výzvě k podání nabídek, přičemž je-li to vymezeno v technických podmínkách, je ...
Ultrazvukový přístroj pro interní oddělení II
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů – 1ks ultrazvukového přístroje do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Lůžka resuscitační a standardní vybavená kompletní
Předmětem veřejné zakázky je modernizace a obnova přístrojového vybavení pro vysoce specializovanou péči v perinatologickém centru, jehož je Fakultní nemocnice Hradec Králové nositelem. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Digitální skiagrafické pracoviště pro odd. RDG Jičín
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje – 1ks digitálního rtg skiagrafického systému do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Výpůjčka analyzátoru a dodávka diagnostik pro zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky
Cílem zadávacího řízení je uzavření těchto dvou smluv mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem: a) Rámcové dohody - Rámcové kupní smlouvy na dodávky diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění vyšetření moče chemicky a morfologicky a provozu nabízených analytických systémů dle § 131 odst. 1 ZZVZ. Rámcová dohoda ...
FN Hradec Králové - Obnova angiografického přístroje
Předmětem veřejné zakázky je obnovu morálně a fyzicky zastaralého angiografického přístroje Siemens Axiom (r.v. 2006), který je součástí přístrojového vybavení komplexního kardiovaskulárního centra FN HK vč. zajištění pozáručního full servisu na dobu neurčitou, případných stavebních úprav a zpětného odběru stávajícího ZP.
Artroskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sestavy nových, nepoužitých a nerepasovaných zdravotnických prostředků a zařízení včetně jejich příslušenství. Předmětem VZ jsou také dodávky unikátního spotřebního materiálu a zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátoru zásahu u dopravní nehody osobního automobilu a poskytnutí souvisejících služeb.
Materiální zajištění biochemických a imunochemických vyšetření pro Ústav klinické biochemie
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky reagencií včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů, kontrolního materiálu a provozních roztoků potřebných k provádění biochemických a imunochemických vyšetření v požadovaném rozsahu a struktuře dle aktuálních potřeb zadavatele, včetně bezplatné výpůjčky 2 automatických analyzátorů potřebných pro ...
Lůžka resuscitační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka 4 kusů nových resuscitačních lůžek vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Lůžka polohovací vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka 115 kusů nových polohovacích lůžek včetně příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Sterilní svářečka hadiček
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kus sterilní svářečky hadiček, včetně pozáručního servisu, zpětného odběru původního přístroje a dodávky spotřebního materiálu pro Transfuzní oddělení FN Hradec Králové.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka digitálního zubařského skeneru a poskytnutí souvisejících služeb.