68Ge/68Ga generátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 kusů 68Ge/68Ga generátoru dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 zadávací dokumentace (Vzor kupní smlouvy).
Centrifuga
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu systému 2 ks centrifug. Musí jít o nové nerepasované zboží. Součástí dodávky a nabídkové ceny je i zajištění a náklady na propojení s LIS, případně vzdálenou správu/přístup, vstupní IQ, OQ validace, roční validace v rámci záruky (2x), elektrická revize dle ČSN EN331600 ...
Šokový zmrazovač
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu systému 2 ks šokových zmrazovačů pro pracoviště Krevní banky FN u sv. Anny v Brně. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže, záruka 24 měsíců. Součástí dodávky a nabídkové ceny jsou i zajištění a náklady na ...
Specializované zdravotnické simulátory II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátoru neurochirurgických procedur (část 1 VZ), simulátoru vyšetření oka štěrbinovou lampou (část 2 VZ), simulátoru vybraných chirurgických procedur v ORL (část 3 VZ) a simulátoru vybraných urologických intervenčních procedur (část 4 VZ). Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny ...
3D mapovací systém pro navigaci katétrů v srdci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 3D mapovacího systému pro navigaci katétrů v srdci pro FN u sv. Anny v Brně. Součástí dodávky je doprava na místo plnění, kompletní instalace a uvedení do provozu včetně instruktáže, záruka 24 měsíců.
UZV přístroje 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání dvou UZV přístrojů Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže. Veřejná zakázka je rozdělená na 2 samostatné části: Část 1: Přístroj ultrazvukový diagnostický pro plastickou chirurgii Část 2: Přístroj ultrazvukový diagnostický nejvyšší třídy ...
Rentgenové  zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rentgenového zařízení (dále jen „zařízení“), provedení souvisejících stavebních prací, dodávek a služeb a poskytování dalších služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3a a č. 3b zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy, vzor smlouvy o vzdáleném přístupu).
Laparoskopická věž Full-HD s flexibilní i rigidní optikou s technologií ICG
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laparoskopické věže Full-HD s příslušenstvím.
Mamografické zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mamografického zařízení (dále jen „zařízení“), provedení souvisejících dodávek a služeb a poskytování dalších služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3a a č. 3b zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy, vzor smlouvy o vzdáleném přístupu).
Ultrazvukové přístroje a simulátor pro SIMU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks sonografických přístrojů a 1 ks sonografického simulátoru. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: Část 1 VZ - Ultrazvukové přístroje (2 ks univerzálního stacionárního sonografického přístroje a 2 ks kapesního sonografického přístroje); Část 2 VZ - Ultrazvukový simulátor (1 ks sonografického ...
Ultrazvukový přístroj II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje pro Kliniku radiologie a nukleární medicíny, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístroji na základě servisní smlouvy.
Poskytování servisních služeb - zařízení pro výrobu a úpravu stlačeného medicionálního vzduchu
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních servisních služeb: • komplexní servis kompresorových stanic a jednotek pro výrobu stlačeného medicionálního vzduchu • komplexní servis zdrojových stanic pro výrobu podtlaku • komplexní servis jednotek pro úpravu stlačeného medicionálního vzduchu po dobu 3 let.
CAD CAM sestava
Předmětem veřejné zakázky je CAD CAM sestava sestávající z ordinačního intraorálního skeneru (2 ks), laboratorního skeneru (2 ks), laboratorní frézy na precizní frézování keramiky (1 ks), laboratorní frézy na frézování všech typů protetických prací (1 ks), sintrovací pece (1 ks), notebooků s laboratorním softwarem (10 ks), která bude následně ...
Dynamický nákupní systém na dodávku lůžek, matrací a stolků pro příspěvkové organizace
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v rámci DNS jsou dodávky nemocničních lůžek, pečovatelských lůžek, matrací a nočních nebo jídelních stolků, dle potřeb pověřujících zadavatelů.
Scanner histologických preparátů - 2. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka robotického velkokapacitního scanneru histologických preparátů dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Dentální virtuální 3D simulátor 2
Předmětem veřejné zakázky je 40 ks dentálních virtuálních 3D simulátorů spolu s 10 ks rozšiřujících modulů pro výuku zavádění implantátů a 40 ks ramen pro montáž kamer k simulátorům. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací ...
Operační stůl
1 ks operačního stolu pro Centrální operační sály III včetně servisu po dobu životnosti přístroje.
Servis stomatologických souprav
Předmětem veřejné zakázky je servis zdravotnických prostředků - stomatologických souprav (dále jen jako „ZP“). S vítězným účastníkem bude uzavřena servisní smlouva na dobu neurčitou.
Endoskopické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka endoskopických přístrojů pro Endoskopické centrum zadavatele. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístrojům na základě servisní smlouvy.
Poskytování periodických bezpečnostně technických kontrol
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních servisních služeb spočívajících v provádění: periodických bezpečnostně technických kontrol (dále jen „PBTK“) dle pokynu SÚKL a zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích, ve znění pozdějších předpisů, zdravotnických napájecích jednotek a zdravotnických prostředků II. b třídy ...
Elektrofyziologické záznamové zařízení - technické zhodnocení
Předmětem plnění veřejné zakázky je technické zhodnocení 2 ks Elektrofyziologických záznamových zařízení LabSystemPro. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže, záruka 24 měsíců.
Izolátory pro ředění cytotoxických léčiv II
2 ks izolátorů pro ředění cytotoxických látek , spotřební materiálu na 10 let, poskytování pozáručního servisu po dobu životnosti přístroje a demontáž a ekologická likvidace 2 ks stávajících izolátorů.
Ordinační a laboratorní skenery 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatických ordinačních intraorálních skenerů a laboratorních skenerů. Tato veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: Část 1 veřejné zakázky: Automatický ordinační intraorální skener (2 ks + opce 1 ks); Část 2 veřejné zakázky: Laboratorní skener (1 ks + opce 1 ks). Minimální požadavky na předmět ...
Spotřební materiál pro koagulometry
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele pro Oddělení klinické hematologie Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno s podmínkou bezúplatné výpůjčky souvisejícího přístrojového vybavení po dobu účinnosti rámcové kupní smlouvy a zajištění jeho servisu.
Zdravotnická technologie pro IHOK - monitorovací soubor
Předmětem veřejné zakázky je nákup monitorovacího souboru pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku zadavatele včetně poskytování pozáručního servisu.