Přístroj ultrazvukový diagnostický nejvyšší třídy pro celotělové cévní vyšetřování
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 ks UZV přístroje nejvyšší třídy pro celotělové cévní vyšetřování.
Endoskopická věž pro urologickou ambulanci
1) Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopické věže a jejího příslušenství dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Vzor kupní smlouvy) a č. 5 (DICOM Conformance Statement).
Defibrilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka defibrilátorů různých typů pro jednotlivá pracoviště zadavatele. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístrojům na základě servisní smlouvy.
Přístroj SPECT/CT
Nákup 1 ks přístroje SPECT/CT, včetně pozáručního servisu na dobu životnosti přístroje.
Operační mikroskop pro ORL
Předmětem zadávacího řízení je: -dodávka 1 ks operačního přístroje včetně příslušenství pro Centrální operační sály I, Fakultní nemocnice Brno, pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno, -uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky jednorázového spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele po dobu 4 let, -poskytování ...
Zdravotnická technologie pro IHOK - lůžka pro intenzivní péči
Předmětem veřejné zakázky je nákup lůžek pro intenzivní péči včetně antidekubitních matrací pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku zadavatele.
Adsorbery na bázi polymerů s určeným použitím pro odstranění cytokinů z krve 2020
Předmětem této veřejné zakázky jsou postupné dodávky adsorberů na bázi polymerů s určeným použitím odstranění cytokinů z krve po dobu čtyř let za podmínek definovaných v zadávací dokumentaci a rámcové dohodě
Zdravotnická technologie pro IHOK - infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je nákup infuzní techniky pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku zadavatele včetně poskytování pozáručního servisu.
Ultrazvukové přístroje
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodání 1 ks ultrazvukového přístroje pro humánní medicínu pro Anesteziologicko-resuscitační oddělení zadavatele včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3a (vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Předmětem ...
Spotřební materiál pro POCT biochemické analyzátory acidobazické rovnováhy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního zdravotnického materiálu na dobu neurčitou pro provoz POCT biochemických analyzátorů pro určení parametrů acidobáze, elektrolytů, metabolitů a okysličení pacienta ze vzorku plné krve s podmínkou bezplatného zapůjčení 4 kusů těchto přístrojů včetně jejich připojení do laboratorního informačního ...
Endoskopické vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopického vybavení.
Ultrasonografický přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrasonografického přístroje pro Endoskopické centrum Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístroji po dobu 10 let na základě servisní smlouvy (záruční + pozáruční servis).
Endoskopická věž
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks endoskopické věže pro Endoskopické centrum Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístroji po dobu 10 let na základě servisní smlouvy (záruční + pozáruční servis).
Soupravy pro izolaci virové RNA a RT-PCR detekci COVID-19
Soupravy pro izolaci virové RNA a RT-PCR detekci COVID-19 kompatibilní s přístrojem Agilent Bravo s maximální dobou izolace 45 a soupravy pro izolaci virové RNA a RT-PCR detekci COVID-19 kompatibilní s přístrojem Agilent Bravo s maximální dobou izolace 10 minut.
Endoskopická věž pro urologickou ambulanci
1) Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopické věže a jejího příslušenství dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Vzor kupní smlouvy) a č. 5 (DICOM Conformance Statement).
Zdravotnická technologie pro IHOK
Předmětem veřejné zakázky je nákup zdravotnické techniky pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku zadavatele včetně poskytování pozáručního servisu v částech veřejné zakázky, kde je pozáruční servis požadován.
Spotřební materiál pro chirurgické kostní vrtačky II
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu (dále také jen „Zboží“) dle potřeb zadavatele pro Kliniku ústní, čelistní a obličejové chirurgie Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Pokročilý pacientský simulátor novorozence včetně příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nového Pokročilého pacientského simulátoru novorozence včetně příslušenství pro potřeby pracoviště Klinika dětské anesteziologie a resuscitace LF MU. Dodavatel je oprávněn podat svou nabídku pouze na celý předmět této veřejné zakázky. Předmět této veřejné zakázky je dále podrobně specifikován a bude dále ...
Operační mikroskop pro plastickou a rekonstrukční chirurgii
Předmětem veřejné zakázky je dodání operačního mikroskopu pro plastickou a rekonstrukční chirurgii včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 (vzor kupní smlouvy) a č. 5 (DICOM Conformance Statement) zadávací dokumentace.
Uzávěry velkých cév
Uzávěry velkých cév na dobu 4 let - 800 kusů
Lineární endosonografický endoskop, videoduodenoskop a videokolonoskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů, konkrétně 1 ks lineárního endosonografického endoskopu, 1 ks videoduodenoskopu a souvisejícího spotřebního materiálu a 1 ks videokolonoskopu, dle specifikace a za podmínek uvedených v příslušných přílohách č. 3 zadávací dokumentace (Vzor kupní smlouvy).
Chlopně 2020
Nákup chlopní, prstenců i konduitů na 4 roky, vč. vytvoření konsignačních skladů
VN Brno - zdravotechnika pro odborná oddělení - nákup
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž zdravotnické přístrojové techniky (dále jen „přístroje“) podle SPECIFIKACE, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby.
Excimer laser
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks excimerového laseru k provádění korekce komplikovaných refrakčních vad pro Dětskou oční kliniku, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístroji na základě servisní smlouvy.
Lůžka nemocniční vč. příslušenství, matrace antidekubitní pasivní, stolky k nemocničním lůžkům
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup lůžek nemocničních vč. příslušenství, matrací antidekubitních pasivních a stolků k nemocničním lůžkům včetně instruktáže. Zakázka není rozdělena na části. S vítězným účastníkem bude uzavřena samostatná smlouva na dobu trvání 2 let. Dodávky budou probíhat postupně na základě dílčích objednávek dle ...