Odběrové soupravy se zápůjčkou přístrojů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního zdravotnického materiálu, odběrových souprav pro provoz automatických lisů transfuzního centra Krevní banky s podmínkou bezplatného zapůjčení 3 kusů těchto přístrojů včetně jejich připojení do laboratorního informačního systému. Dodávky spotřebního zdravotnického materiálu na dobu neurčitou pro ...
Echokardiograf
Dodávka spočívá v pořízení ultrazvukového přístroje nejvyšší úrovně, určeného pro kardiologii. Přístroj bude plně kompatibilní se stávajícími ultrazvukovými sondami používanými v CKTCH, vč. jícnových a připojený ke stávajícímu systému PACS.
Kardioangiografický komplet pro hybridní kardiovaskulární výkony
Kardioangiografický komplet s chirurgickým stolem pro hybridní výkony na koronárním řečišti
Intravaskulární litotriptický generátor IVL
Předmětem veřejné zakázky je: • Dodávka 1 kusu intravaskulárního litotriptického generátoru (IVL) dle minimálních technických požadavků zadavatele. Musí jít o nový nerepasovaný přístroj a zařízení. • Uzavření Rámcové kupní smlouvy na dodávku zdravotnického spotřebního materiálu (katetrů) k intravaskulárnímu litotriptickému generátoru (IVL) na ...
Obnova pacientských monitorů
Předmětem dodávky bude obnova části monitorovacího systému, jedná se o část umístěnou na jednotce intenzivní péče odd. 13, tj. 16 monitorů, 4 monitorů pro operační sály a 4 transportních monitorů. Systém bude napojen na stávající centrální monitorovací systém.
Kardioplegické sety
Kardioplegické sety na období 4 let
Stůl operační pro urologii, příslušenství k operačním stolům
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačního stolu pro urologii a příslušenství ke stávajícím operačním stolům MAQUET 1160 a 1150. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže. Veřejná zakázka je rozdělená na 2 samostatné části: Část 1: Stůl operační pro urologii Část 2: Příslušenství ...
Chladící a mrazící technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 21 ks chladniček a mrazniček pro pracoviště FN u sv. Anny v Brně. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže. Veřejná zakázka je rozdělená na 5 samostatných části
Laparoskopická věž 4K
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks laparoskopické věže s rozlišením K pro Gynekologicko-porodnickou kliniku, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Fakultní nemocnice Brno, Obilní trh 11, 602 00 Brno.
Oxymap
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks oxymapu pro Oční kliniku, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístroji na základě servisní smlouvy.
VN Brno - obměna a nákup zdravotechniky pro odborná oddělení - 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž zdravotnické přístrojové techniky (dále jen „přístroje“) podle SPECIFIKACE, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby.
Navigační systém pro neurochirurgické pracoviště
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka navigačního systému pro neurochirurgické pracoviště včetně příslušenství dle minimálních technických požadavků zadavatele. Musí jít o nový nerepasovaný přístroj a zařízení. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
Monitory životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 13 ks monitorů životních funkcí. Součástí plnění veřejné zakázky je rovněž uvedení přístrojů do provozu (včetně případné montáže), zaškolení obsluhy a provádění bezpečnostně technických kontrol po dobu trvání záruky za jakost.
Anesteziologické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 kusů anesteziologických přístrojů určených pro podávání celkové anestezie při akutních i plánovaných výkonech specializované chirurgie. Musí jít o nový nerepasovaný přístroj a zařízení. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
Kardiostimulátory
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů po dobu 2 let dle technických specifikací, které jsou přílohou této zadávací dokumentace.
Kardiovertery, defibrilátory
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních kardioverterů, defibrilátorů po dobu 2 let dle technických specifikací, které jsou přílohou zadávací dokumentace.
Sterilizátory s vyvíječem páry
2 ks sterilizátorů s vyvíječi páry včetně příslušenství a montáže
Software pro iterativní Cone-beam computed tomography
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření softwaru dvou lineárních urychlovačů zadavatele Varian TrueBeam STx (firmware verze TB2.7) o software pro iterativní Cone-beam computed tomography (CBCT), dodání souvisejícího potřebného hardwaru dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2a zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy), stejně jako ...
Vrtačky chirurgické akumulátorové,  Shaver - sestava,  Motorový operační systém pro ORL
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky dvou typů vrtaček chirurgických akumulátorových, motorového operačního systému pro ORL a shaveru. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže. Veřejná zakázka je rozdělená na 4 samostatné části.
Odsávačky elektrické
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky elektrických odsávaček. Součástí dodávky je doprava na místo plnění, kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
Chromatografy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání, instalace a uvedení do provozu 4 ks chromatografů pro FN u sv. Anny v Brně. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže. Veřejná zakázka je rozdělená na 4 samostatné části.
Intraoperační neuromonitoring
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje určeného k intraoperační neurofyziologické monitoraci při neurochirurgických výkonech včetně příslušenství dle minimálních technických požadavků zadavatele. Musí jít o nový nerepasovaný přístroj a zařízení.
Přístroj pro mechanickou perfuzi jater
Přístroj pro mechanickou perfuzi jater vč. spotřebního materiálu na celou dobu životnosti přístroje
Ordinační a laboratorní skenery 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatických ordinačních intraorálních skenerů a laboratorních skenerů. Tato veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: Část 1 veřejné zakázky - Automatický ordinační intraorální skener (1 ks + opce 1 ks); Část 2 veřejné zakázky - Laboratorní skener (1 ks). Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky ...
Autotransfuzní přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je: • Dodávka autotransfuzního přístroje pro shromažďování, uchovávání, zpracovávání a reinfuzi krve (krevního derivátu) během chirurgické operace dle minimálních technických požadavků zadavatele. Musí jít o nový nerepasovaný přístroj a zařízení. • Uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku spotřebního ...