Příslušenství pro solární zařízení, Indie
Poptáváme laminátor pro výrobu 10 MW fotovoltaického SPV zařízení v Indii. Také poptáváme solární simulátor, tester solárních článků, řezačku solárních článků.
Energie z obnovitelných zdrojů pro chráněné územní – Gruzie, Thušsko
Předmětem plnění této zakázky je dodávka 45 izolovaných foto-voltaických systémů (solární panely s nosnými konstrukcemi, regulátory provozu, bateriemi), včetně elektrického rozvodu a DC světelných zdrojů (CFL příp LED) a kolektorů na ohřev vody.
Výstavba solárního systému pro ohřev teplé vody
Kompletní dodávka, instalace a zprovoznění solárního systému s panely umístěnými na sedlové střeše objektu B Odborného léčebného ústavu v Pasece. Kolektory se upevní na střechu typovými prvky. Solární systém bude přes akumulační nádrže napojen na stávající rozvody teplé vody. Odbyt tepla vyrobený ze solárních kolektorů bude celoročně zajištěn ...
Fotovoltaický systém I.
Dodávka fotovoltaického systému - fotovoltaická instalace, akumulátorové banky, výkonových vazebních členů, dohledového a kontrolního pracoviště.
Poptávám realizaci ohřevu vody solárními panely
Dobrý den, sháním firmu na ohřev vody přes solární panely.
Speciální stroj k hutnění odpadu na skládce - kompaktor
Dodání 1 kusu nového speciálního stroje - kompaktoru, určeného k hutnění odpadů na skláce o minimální hmotnosti 27 tun. Stroj musí být schopen hutnění a úpravy směsných komunálních odpadů.
Poptávám solární panely na ohřev vody
Měl bych zájem o koupi a montáž solárních panelů na ohřev vody.
Provozování, servis a údržba ČOV v areálech Dopravního podniku hl. m. Prahy, akciové společnosti
Předmětem veřejné zakázky je provozování, servis a údržba ČOV v areálech Dopravního podniku hl. m. Prahy, akciové společnosti
Solární panely pro Nemocnici TGM Hodonín - dodatečné práce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 kusů zásobníků. Dále je předmětem zakázky dodávka 4 kolektorů.
INDIE; Solární zařízení
Jsme prodejci solárních zařízení předních značek v Indii. Hledáme partnery, abychom otevřeli jejich výrobní závody v Indii. Indická vláda poskytuje mnoho dotací výrobcům a podle plánu bude generovat 20000 MW elektřiny prostřednictvím fotovoltaických panelů. Jsme připraveni ke spolupráci s renomovaným výrobcem, který chce investovat v Indii.
INDIE; Solární panely
Hledám partnera pro podnikání v Indii - montáž a marketing solárních panelů.
Instalace solárního systému na plaveckém bazénu Města Mariánské Lázně
Předmětem plnění veřejné zakázky je montáž a dodávka fototermické technologie pro přípravu teplé vody, která bude instalována na objektu plaveckého bazénu města Mariánské Lázně. Konkrétně se jedná o dodávku fototermických plochých kolektorů, které budou umístěny na střeše objektu. Součástí dodávky budou také akumulační nádoby pro ohřev TV ...
SAUDSKÁ ARÁBIE; Solární zařízení
Naše společnost v Saúdské Arábii hledá dobré dodavatele solárních zařízení pro ohřev vody a ohřev bazénů.
Prístroje a zariadenia pre výskum charakteristík fotovoltaických komponentov pre efektívne projektov
Predmetom zákazky je dodávka prístrojov a zariadení fotovoltaické články, polohovacie statívy k fotovoltaickým článkom, solarimeter, snímače teploty a intenzity osvetlenia (sondy), vstupný modul na meranie teploty, napätia a prúdu, konektorový blok termočlánkového modulu, modul úpravy napäťových signálov, modul úpravy a prevodu prúdu, rozvádzače ...
IRÁK; Energetické systémy a příslušenství
Jsme irácká soukromá obchodně strojírenská skupina zabývající se všemi druhy činností v oblasti obnovitelných zdrojů energie, jako jsou solární, větrné turbíny, tepelné ... Hledáme a zaměřuje se na Stirlingovy energetické systémy ke generování a dodávkám elektřiny pro malý rozsah od 200 W po 5 KW pro domácí a další omezené použití. Samozřejmě v ...
Dodávka zařízení pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy
Dodávka zařízení a vybavení pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy v rozsahu, stanoveném v zadávací dokumentaci.
NĚMECKO; Fotovoltaika, topení
Jsme velkoobchod s fotovoltaikou a topením a dodáváme do EU naše zboží. Proto hledáme další výrobce a dodavatele. Pro dealery a obchodníky nabízíme super systém slev.
ČÍNA; Solární systémy
Jsme výrobce regulátorů, dodáváme také solární ohřívače vody, solární kolektory, nádrže na vodu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
ČÍNA; Solární skříňky, konektory, kabely
Jsme zástupce výrobce, který dodává solární připojovací skříňky, konektory a kabely sloužící pro solární fotovoltaické moduly, se servisem pod jednou střechou. Nejsme jen prodejce, ale také partner pro ty, kdo zamýšlejí koupit pro své projekty fotovoltaické skříňky nebo konektory z Číny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
SAUDSKÁ ARÁBIE; Zařízení na úpravu vody
Poptáváme zařízení na úpravu vody. Nový produkt z institutu vody a životního prostředí, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Trojrozměrná membrána.
BANGLADÉŠ; Obchodní zastoupení
Naše firma Universe Power Solution je jedním z renomovaných dodavatelů elektrických zařízení pro odvětví nemovitostí v Bangladéši, zvláště výtahů, generátorů, čističek vody a vzduchu apod. Máme velký zájem zastupovat dodavatele těchto produktů na bangladéšském trhu.
NĚMECKO; Fotovoltaické zařízení
Poptávám ke koupi a instalaci kompletní fotovoltaické zařízení.
Poptáváme solární systém
Potřebujeme zpracovat nabídku na solární systém podobný tomuto: 15 ks vakuových panelů VK 180 Junkers náplň Tyfoco, rozměr 1750 x 1200 mm celková absorbční plocha 25,5 m2.Průtok panelem 35 l/hod. celkový průtok 892,5 l/hod 3 bivalentní zásobníky na TUV obsah 500 l každý Děkujeme AGE s.r.o., České Meziříčí Ladislav Martinek tel 602411747
ŠPANĚLSKO; Provoz a údržba fotovoltaických zařízení
Hledám české firmy pro provoz a údržbu ve fotovoltaických zařízeních v ČR. Chci získat informace o těchto firmách: velikost, zkušenosti, sídlo atd.
Zimní stadion Cheb – osazení tepelného čerpadla
Využití odpadního tepla z technologie chlazení zimního stadionu pro vytápění zimního stadionu, přípravu teplé vody pro zimní stadion, ohřev teplé užitkové vody pro rolbu a ohřev bazénové vody plaveckého bazénu Cheb.