UTB – Systém pro rychlostní snímání teplotních jevů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka systému pro rychlostní snímání teplotních jevů na povrchu pryžových materiálů, pořizovaný pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Ultrazvukové svářecí zařízení IV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ultrazvukového svářecího zařízení pořizovaného pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – ART GALLERY – Projekční set II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projekčního setu pro provoz galerie pořizovaného pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně spolufinancovaného z prostředků OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460 ART GALLERY UTB ve Zlíně.
Dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů pro chemickou a mikroskopickou analýzu moči
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik k provádění chemické a mikroskopické analýzy moči po dobu 4 let s bezplatnou výpůjčkou automatických analyzátorů.
Modernizace infrastruktury základního školství v Rožnově pod Radhoštěm - konektivita
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na Modernizace infrastruktury základního školství v Rožnově pod Radhoštěm – konektivita. Veřejná zakázka je rozdělena na tři samostatné části
ÚP ČR - Vsetín, Mostecká 303 - pořízení vyvolávacího systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a instalace technického zařízení a systému pro odbavování klientů včetně webového objednávání při poskytování služeb na pracovištích úřadu práce. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále také poskytování servisní činnosti za účelem údržby software i hardware vyvolávacího systému a ...
Škola pro všechny, věda hrou – konektivita + IT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka konektivity a IT zařízení podle technické specifikace zpracované Ing. Janem Zonou, IČO: 72321041, ČKAIT – 1301528 pro každou základní školu samostatně. Podrobnou specifikaci předmětu veřejné zakázky jakož i obchodní a platební podmínky obsahují přílohy zadávací dokumentace.
MoVI-FAI – Laboratoř kriminalistiky – Polygraf II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka polygrafu do laboratoře kriminalistiky pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci projektu OP VVV „Modernizace výukové infrastruktury FAI (MoVI-FAI)“, registrační číslo: CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002325, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět ...
UTB – ART GALLERY – Tiskárny pro účely galerijního provozu III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren včetně spotřebního zboží pro účely galerijního provozu pořizovaných pro potřeby projektu ART GALLERY UTB ve Zlíně realizovaného Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Modernizace učeben klíčových kompetencí základních škol města Uherské Hradiště - vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je realizace (dodávka) vybavení učeben klíčových kompetencí základních škol města Uherské Hradiště. Veřejná zakázka je v souladu s § 101 ZZVZ rozdělena na 3 níže uvedené dílčí částí. Dodavatelé jsou oprávnění podat nabídku na jednu nebo více částí veřejné zakázky. Dílčí část č. 1: ZŠ a MŠ Jarošov Dílčí část č. 2: ZŠ ...
Zajištění kontrolního vážení silničních vozidel ve Starém Hrozenkově v letech 2019 – 2023
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky (dále jen „veřejná zakázka“ či „VZ“) je zajištění nízkorychlostního kontrolního vážení silničních motorových vozidel všech kategorií uvedených v ustanovení § 38a odst. 1 zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZoPK“) včetně jízdních souprav tvořených těmito ...
UTB – Nákup multifunkčního zařízení II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pořizovaného pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Výběr generálního dodavatele tavícího sf zařízení 2x6t, stavby, druhování a odprašování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace elektrického indukčního tavícího středofrekvenčního zařízení včetně zařízení pro zavážení vsázky, druhování a vzduchotechniky odprašování. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační opatření ve výrobě, včetně instalace nových technologických zařízení a ...
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 8
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gynekologických křesel, porodních lůžek, nemocničních lůžek, operačního stolu a porodního instrumentária. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 5
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laparoskopických věží, elektrochirurgických generátorů, harmonického skalpelu, brachyterapeutického příslušenství a technologie k detekci sentinelových uzlin. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
UTB – Pronájem multifunkčních zařízení 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
KNTB Zlín – Servis lineárních urychlovačů
Předmětem veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu 2 stávajících lineárních urychlovačů v Krajské nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně.
Obměna přístrojového vybavení ve stacionárních laboratořích CZdrM - nákup II
Předmětem veřejné zakázky je nákup 8 ks různého přístrojového vybavení do stacionárních laboratoří pro Centrum zdravotnického materiálu (dále jen ,,CZdrM").
Laboratorní zařízení pro přípravu vysoce - plněných polymerních směsí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „Laboratorní zařízení pro přípravu vysoce - plněných polymerních směsí“ (dále jen „zařízení“). Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití a školící materiály včetně zaškolení, technická dokumentace ...
UTB – Ultrazvukové svářecí zařízení III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ultrazvukového svářecího zařízení pořizovaného pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – 3D tiskárna pro ateliér design obuvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pro ateliér design obuvi pořizovaná pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Navíječka
Předmětem zakázky je dodávka navíječky, která by měla sloužit jako nástroj k navíjení drátu na kostru cívky. Kostra cívky se upevní k otočné hlavě navíječky, ke které je přes systém napínacích kladek přiveden požadovaný drát, silikonovém lanko nebo provaz. Navíječka bude vybavena počítadlem závitů cívky a počítadlem navinuté délky, čímž bude ...
Půdní vestavba ZŠ - zřízení učeben - interier
dodávka nábytku a školních pomůcek do čtyř odborných učeben v půdní vestavbě budovy č. p. 1000 I. stupně Základní školy ve Starém Městě pro projekt „Půdní vestavba ZŠ č. p. 1000 - zřízení učeben - interier“. Realizací dodávek nábytku a školních pomůcek dojde k modernizaci odborných učeben, jejímž hlavním cílem je zvýšení kvality vzdělávání a ...
Dodávka elektro stolů
Předmětem tohoto zadávacího řízení je pořízení elektro stolů konkrétně se jedná o elektro stoly samostatně stojící (20 ks) s pojízdnými zásuvkovými kontejnery (20 ks), a elektro stoly v sestavách po třech (27 ks, celkem 9 sad) pro vybavení elektro dílen. Technická specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Součástí ...
UTB – Nákup multifunkčního zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pořizovaného pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.