RIFT - přístrojové vybavení etapa 1
Zadavatel realizuje Projekt s názvem "RIFT - Rozvoj infrastruktury Fakulty technologické". V rámci Projektu má být dodáno přístrojové vybavení podle SPECIFIKACE. Dodané přístroje musí být nové, nikoliv prototypy, nikoliv demo verze. Součástí předmětu plnění je doprava, instalace nebo montáž, uvedení do provozu, prověření funkčnosti, předvedení ...
UTB – Dodávka tenkých klientů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tenkých klientů spolufinancovaného z prostředků OP VVV pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
UTB – návrh výrobku a dodávka funkčního vzorku s možnosti osazení filmovými nanosenzory
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby projektu Pokročilé systémy úpravy povrchů pro kontrolu a snížení opotřebení nástrojů při zpracování polymerů plněných přírodními vlákny (CORNET SmartNFR) CZ.01.1.02/0.0/0.0/15_007/0001161, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 8 - přístroje anesteziologické
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace přístrojů anesteziologických a plicních ventilátorů. Předmět zakázky je dále rozdělen do 4 samostatných částí ve smyslu § 35 zákona.
Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 9 - laboratorní technika II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace přístrojů anesteziologických a plicních ventilátorů. Předmět zakázky je dále rozdělen do 4 samostatných částí ve smyslu § 35 zákona.
Souřadnicový 3D laboratorní měřící přístroj a příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka Souřadnicového 3D laboratorního měřícího přístroje a příslušenství, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ...
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 4 - monitory životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace monitorů životních funkcí. Předmět zakázky je dále rozdělen do 2 samostatných částí ve smyslu § 35 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 6 - přístrojové vybavení pro resuscitaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace přístrojového vybavení pro resuscitaci. Předmět zakázky je dále rozdělen do 4 samostatných částí ve smyslu § 35 zákona.
Servis přístrojové zobrazovací techniky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění odborné údržby, oprav, zajištění a dodání náhradních dílů a ostatních materiálů a činností potřebných pro funkční a bezpečný provoz přístrojů výrobce Philips uvedených v příloze zadávací dokumentace používaných zadavatelem na jeho pracovištích při poskytování zdravotních služeb.
Dodávka 2 ks sypačů včetně podvozku, posypové nástavby chemické, radlice, třístranné sklápěcí korby
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových dosud nepoužívaných 2ks sypačů včetně podvozku, posypové nástavby chemické, radlice a třístranné sklápěcí korby. Vozidla budou používána pro celoroční silniční údržbu komunikací.
Poptáváme montáž ocelové konstrukce
Poptáváme montáž ocelové konstrukce 7-8t, v Prostějově, termín cca 15.1.2018.
Rozšíření výrobní kapacity
CNC hydraulický ohraňovací lis – dodávka včetně montáže a zprovoznění
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 2 - endoskopie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace videobronchoskopů a myček na endoskopy. Předmět zakázky je dále rozdělen do 2 samostatných částí ve smyslu § 35 zákona.
Dodávka nízkoemisních autobusů pro ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů městských nízkopodlažních autobusů na pohon CNG délky od 11,5 m až 12,5 m včetně základního příslušenství.
Dodávka nízkoemisních autobusů pro ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů městských nízkopodlažních autobusů na elektrický pohon délky do 9 metrů včetně základního příslušenství, s minimálním dojezdem na jedno nabití 150 km.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 1 - zdravotnická technika pro více odborností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 6 rozdílných typů zdravotnických přístrojů, přičemž dodávka každého jednotlivého přístroje či přístrojů tvoří samostatnou část veřejné zakázky ve smyslu § 35 zákona.
Nákup nákladního vozidla pro přepravu koní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového nákladního vozidla pro přepravu koní a zajištění servisu po záruční dobu a pozáruční servis vozidla.
Endoskopická věž pro gastroenterologii vč. příslušenství - 2 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova stávajícího vybavení, dodávka 2 ks endoskopických věží, vč. příslušenství pro gastroenterologii. Podrobný popis veřejné zakázky a veškeré další věcné podmínky týkající se rozsahu a obsahu jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
UTB – Zařízení pro měření charakteristik elektronických obvodů
Předmětem plnění veřejné zakázky je zařízení pro měření charakteristik elektronických obvodů pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Extruzní a koextruzní technologie pro bariérové materiály pro zapojení in-line s tvarovací technologie
Předmětem této zakázky je dodávka Extruzní a koextruzní technologie pro bariérové materiály pro zapojení in-line s tvarovací technologií, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění ...
UTB – návrh výrobku a dodávka funkčního vzorku s možnosti osazení filmovými nanosenzory
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby projektu Pokročilé systémy úpravy povrchů pro kontrolu a snížení opotřebení nástrojů při zpracování polymerů plněných přírodními vlákny (CORNET SmartNFR) CZ.01.1.02/0.0/0.0/15_007/0001161, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem ...
Míchací a dávkovací systém pro zpracování bariérových výrobků
Předmětem této zakázky je dodávka Míchacího a dávkovacího systému pro zpracování bariérových výrobků, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZVZ“) a v ...
UTB – Příslušenství a spotřební materiál pro reometr ROSAND RH7-2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka příslušenství a spotřebního materiálu pro reometr ROSAND RH7-2 pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
UTB – Bezkontaktní optický průtahoměr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka bezkontaktního optického průtahoměru pro zařízení Testometric M350-5CT, pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zvýšení kvality návazné péče v Uherskohradišťské nemocnici a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů dle požadavků a podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.