Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota. Jedná se o dodávku nového stroje.
Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka, Dodávka výukových pomůcek SŠ Kostka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výukových pomůcek pro odborné učebny umístěné v nově budovaném školském objektu v rámci projektu „Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka“.
Endoskopická věž pro gastroenterologii vč. příslušenství - 2 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova stávajícího vybavení, dodávka 2 ks endoskopických věží, vč. příslušenství pro gastroenterologii. Podrobný popis veřejné zakázky a veškeré další věcné podmínky týkající se rozsahu a obsahu jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
UTB – Systém pro 3D a 2D obrazovou korelaci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka systému pro 3D a 2D obrazovou korelaci, pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dynamický analyzátor termomechanických vlastností pryže
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dynamického analyzátoru termomechanických vlastností pryže pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dodávka rychlostní termokamery s chlazeným fotonovým detektorem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vysokorychlostní termokamery pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Stroj pro extruzní vyfukování polymerních materiálů na bázi polypropylenu a polyetylenu
Předmětem této zakázky je dodávka Stroje pro extruzní vyfukování polymerních materiálů na bázi polypropylenu a polyetylenu s příslušenstvím a se systémem monitorování technologického procesu. Dodávka je blíže specifikována zadávací dokumentací. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. ...
Poptávám náhradní díl ke stroji
Poptávám náhradní díl ke stroji, vyhazovač formy 7g6 na pr. 12 délka 59,5 2 ks.
Dodávka a montáž 1 ks zařízení pro centrální filtraci a chlazení brusného oleje
Jedná se o dodávku zcela nového zařízení dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu Inovace v PILANA Karbid.
Dodávka a montáž 1 ks zařízení pro centrální filtraci a chlazení brusného oleje
Jedná se o dodávku zcela nového zařízení dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu Inovace v PILANA Karbid.
Výroba tekutého kovu na SF pecích 2x6t vč. druhování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií (elektrické středofrekvenční indukční tavící zařízení 2x6t) a provedení potřebných energetických napojení a stavebních prací. Součástí plnění je i instalace elektrického indukčního tavícího zařízení. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační ...
Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a vybavení odborných učeben umístěných v nově budovaném školském objektu pro projekt „Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka“.
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky na kulato včetně automatického zakladače obrobků
Jedná se o dodávku zcela nového stroje dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projetku Inovace v PILANA Karbid.
Poptáváme výměnu vodoměrů
Máme zájem o výměnu vodoměrů na T a S vodu i reg. pro ústřední topení /20 bytů/ pro SVJ Za Dolním kostelem, Uh. Brod. Prosíme o cenovou nabídku a ev. termín provedení. Děkuji.
Bezkontaktní 3D laser - skenner
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „Bezkontaktní 3D laser - skenner“ (dále jen „zařízení“). Zadavatel požaduje dodávku „zařízení“ s následujícími technickými parametry. Zařízení musí disponovat požadavky na jemné rozlišení snímání, velikost snímaných výrobků a hlavně musí poskytovat výstupy v požadovaných formátech vhodných pro další úpravu. ...
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren pro FHS
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb pro potřeby Fakulty humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Přístroj je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Dodávka optického profiloměru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka optického profiloměru pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka lůžek a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zdravotnických lůžek, lehátek, stolků a dětských postýlek včetně příslušenství pro pacienty Kroměřížské nemocnice.
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota
Dodávka a montáž pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota.
UTB – Dodávky forem, výrobků a e-katalogu pro podprojekt Plasty, části Tlustostěnné výstřiky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby podprojektu Plasty, části Tlustostěnné výstřiky, v rámci projektu Plasty, kovy a technologie v automobilovém průmyslu (PLAKOTECH), CZ.01.1.02/0.0/0.0/15_007/0003397, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří ...
UTB – návrh výrobků, dodávka funkčních vzorků pro jejich výrobu a simulace vstřikovacího procesu
Celý název veřejné zakázky je: UTB – návrh výrobků, dodávka funkčních vzorků pro jejich výrobu a simulace vstřikovacího procesu s následným návrhem konceptu e-katalogu pro podprojekt Technologie, části Chlazení a ohřev forem pro vstřikování plastů Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro potřeby podprojektu Technologie, části Chlazení ...
UTB – Software pro získávání dat z kapalinového chromatografu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Vlčnov – cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové, dosud nepoužívané cisternové automobilové stříkačky pro SDH Vlčnov.
Materiální vybavení všeobecných ambulancí - nákup
Předmětem veřejné zakázky je nákup přístrojového vybavení: - automatický externí defibrilátor pro profesionály 5 ks, - přístroj pro umělou ventilaci plic 5 ks, - přístroj pro mechanizovanou nepřímou srdeční masáž 1 ks.
Snížení prašnosti ve slévárně společnosti ZPS - SLÉVÁRNA, a.s. Zlín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií a provedení potřebných energetických napojení. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační opatření ve výrobě, včetně instalace nových technologických zařízení a provedení s tím souvisejících vynucených stavebních úprav s cílem snížení fugitivních ...