FN Motol - Papilotomy II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papilotomů pro endoskopickou diagnostiku a léčbu, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Kontroly a zkoušky PBZ a VPPO
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění pravidelných kontrol provozuschopnosti a periodických zkoušek požárně bezpečnostních zařízení (PBZ) a věcných prostředků požární ochrany (VPPO) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha, a to včetně případných oprav, doplňování spotřebního materiálu, či výměny ...
QUENZA - Využití inovativní technologie 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní drtící technologie. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
OP PIK - Dodávka homogenizačního a kompaktovacího zařízení pro úpravu vstupních materiálu
Předmětem plnění veřejné zakázky je homogenizační a kompaktovací zařízení pro úpravu vstupních materiálů do vysokoteplotního reaktoru v objektu. Nedílnou součástí dodávky je dále doprava do místa plnění, instalace, uvedení do požadovaného provozu, odzkoušení, zaškolení obsluhy, předání návodů apod. (podrobněji viz Příloha č. 2 - Vzor smluvních ...
Rutinní biochemická a imunochemická automatizovaná diagnostika se zápůjčkou přístroje II
Předmětem plnění je zajištění rutinní biochemické a imunochemické automatizované diagnostiky (stanovení koncentrací a aktivit analytů pomocí biochemických a imunoanalytických metod se sortimentem podle specifikace) s bezplatnou zápůjčkou analytického systému (systémů). Jedná se o postupné dodávky reagencií a navazujícího spotřebního materiálu pro ...
FN Motol - Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro vyšetření protilátek proti SARS
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky souprav diagnostik a originálního provozního spotřebního materiálu, kalibrátorů a kontrolního materiálu k materiálnímu zajištění vyšetření protilátek proti SARS-CoV-2 a pro diagnostiku COVID-19 a celiakie. Dále bezplatné zapůjčení a instalace plně automatického analyzátoru umožňující ...
Pulsatilní systém pro podporu oběhu II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového, dosud nepoužitého zdravotnického přístroje, zabezpečení záručního a pozáručního servisu tohoto přístroje po dobu 8 let, zajištění průběžných dodávek spotřebního materiálu po dobu 4 let a bezplatná výpůjčka zdravotnického přístroje.
Ultazvuky pro gynekologicko-porodnickou kliniku FNB
Předmětem plnění VZ je 2 ks ultrazvukového systému střední třídy a 1 ks přenosného ultrasonografického přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství dle technické specifikace, a dále pak poskytování záručního, pozáručního a mimozáručního servisu.
Mikrobioreaktor
Robotické zařízení pro paralelní kultivace mikroorganismů ve velmi malých objemech s on-line měřením a kontrolou fyziologických parametrů (pH, saturace kyslíkem (DO), teplota) a měření růstu bakterií. Systém je určen pro reprodukovatelný růst obtížně kultivovatelných mikroorganismů, pro studium fysiologie klinických izolátů a cíleně mutovaných ...
Propojení CSTT se simulačními centry NATO - technologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka materiálu a technologií k vybudování komplexního výcvikového celku do budovy Centra simulačních a trenažérových technologií (dále také jen „CSTT“).
Pořízení přístrojové techniky pro laboratoře - II
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 3 části v souladu s ustanovením § 35 ZZVZ, a to: ČÁST 1: Šokový zmrazovač (interní číslo VZ: 2022_056_01_00), ČÁST 2: Velkoobjemová centrifuga (interní číslo VZ: 2022_056_02_00), ČÁST 3: Automatický imunohematologický analyzátor (interní číslo VZ: 2022_056_03_00). Podrobná technická specifikace je uvedena ...
Plicní ventilátory
Dodávka plicních ventilátorů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané životnosti (8 let).
Reagencie a příslušenství k přístrojům QX200 AutoDG Droplet Digital PCR System
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a příslušenství pro analýzy metodou digitální PC kompatibilní s přístroji QX200 AutoDG Droplet Digital PCR System, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Analýza stavebně-technických a provozních rizik vybraných objektů MHMP
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je zpracování analýzy stavebně-technických a provozních rizik budov.
EDA - Modernizace TG3
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kompletního nového oběžného kola reverzní Francisovi turbíny pro soustrojí TG3, a to vč. demontáže, montáže, veškerých měření a zkoušek, splňující požadavky uvedené v zadávací dokumentaci.
Preparativní elektroforéza a vybavení laboratoře infrastruktury FJFI RAMSES - 2. část
Předmětem zakázky je dodávka vybavení laboratoře infrastruktury FJFI RAMSES.
Dynamický nákupní systém na pořízení nových výtahů
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na pořízení nových výtahů do stávajících budov v areálech Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; blíže viz zadávací podmínky.
Dodávky jednorázového spotřebního materiálu - Kity pro synchronizovanou srdeční podporu
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kitů pro synchronizovanou srdeční podporu plně kompatibilní s přístrojem Xenios i-Cor pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.
VTslužby s.r.o. - Využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtiče a třídiče. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v přílohách č. 4 - technická specifikace. Blíže viz zadávací dokumentace.
Dodávka Bibliobusu
Předmětem tohoto zadávacího řízení je provedení díla - bibliobusu. Bibliobus je koncipován jako multifunkční prostor, v kterém bude možno realizovat celou řadu různorodých aktivit. V prostoru bibliobusu se budou primárně odehrávat komunitní a vzdělávací aktivity, které budou realizovány mimo jiné i pomocí IT a obdobných moderních technologií. Jako ...
ČSSZ - Obnova HW (DigiČesko) 2022 - Pořízení serverů pro management aplikační vrstvy
dodávka celkem 10 ks serverů pro management aplikační vrstvy za účelem efektivní správy a management virtuálních serverů v aplikační a infrastrukturní vrstvě včetně souvisejícího plnění.
Oprava hnacích podvozků EJ 471 a běžných dvojkolí v rozsahu R1
Účelem veřejné zakázky s názvem „Oprava hnacích podvozků EJ 471 a běžných dvojkolí v rozsahu R1“ je uzavření rámcové dohody podle § 131 Zákona o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také „ZZVZ“) a n. a § 169 ZZVZ jejímž předmětem je provedení opravy sady hnacích podvozku elektrických jednotek 471 v rozsahu R1 - přičemž jedna sada ...
Zajištění správy a provozu záznamových serverů
Předmětem této Veřejné zakázky je zajištění správy a provozu záznamových serverů IP kamer kamerového systému Hlavního města Prahy na platformu Geutebrück. Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření Smlouvu o poskytování služeb s jedním dodavatelem.
Dodávka pásu trubkového dopravníku KOCH PC 350
Předmětem zakázky je dodávka pryžového dopravního pásu s textilní kostrou pro dopravník KOCH PC 350 včetně spojovacího materiálu pásu vulkanizací za tepla. Podrobnosti jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.