Odstranění zápachu ze zakryté aerované nádrže a odstranění zápachu z objektu česlovny
Předmětem plnění zakázky je dodávka a instalace nového dosud neužívaného zařízení pracujícího na principu fotokatalytické oxidace na dezodorizaci vzduchu z česlovny a vzdušniny z nádrží pro skladování a čištění odpadních vod.
Instalace fotovoltaického systému
Realizace fotovoltaického systému o výkonu 29,43 kW na stávající střeše přístavby haly dle Projektové dokumentace. Vyrobená elektřina bude spotřebovávána na místě a přebytky budou odváděny do distribuční sítě. Místem instalace jsou Dráby 932, 56601 Vysoké Mýto, parcela č. 4216/84, k.ú. Vysoké Mýto 788228.
Výměna napájecích čerpadel
Předmětem plnění ZAKÁZKY je DÍLO spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s postupnou výměnou napájecích čerpadel na pozici EN2, TN3, EN6-FM, EN8, TN9 a EN12-FM. ZAKÁZKA bude mít charakter dodávky „na klíč“.
Dodávka technických pracovních stanic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technických pracovnich stanic a centrálních ovládacích jednotek za účelem vybavení laboratoří zadavatelev rámci projektu "FUTURE – Budování infrastruktury na Fakultě elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002383.
Dodávka modelů - Simulovaný pacient I
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka modelů, simulátorů a pomůcek pro vybavení Fakulty zdravotnických studií v rámci projektu OP VVV Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury na Univerzitě Pardubice, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002413, dle specifikace předmětu plnění, která je přílohou č. 2 této zadávací dokumentace.
Podkovářské služby na rok 2018-2019 - hřebčín Slatiňany
Předmětem rámcové smlouvy uzavřené na základě tohoto řízení jsou podkovářské služby pro středisko Slatiňany.
Podkovářské služby na rok 2018-2019 - hřebčín Kladruby nad Labem
Předmětem rámcové smlouvy uzavřené na základě tohoto řízení jsou podkovářské služby pro středisko Kladruby nad Labem.
SOU Svitavy - dodávka zařízení pro výrobu a zpracování plastů
Dodávka zařízení pro výrobu a zpracování plastů pro učebnu plastikářských strojů pro obor Mechanik plastikářských strojů.
SOU Svitavy - dodávka strojního vybavení
Dodávka strojního vybavení pro školní dílny pro obory Mechanik plastikářských strojů, Nástrojař a Mechanik seřizovač CNC.
Odborné učebny ITI - I. etapa – realizace – konektivita
Dodávka aktivních prvků a souvisejícího SW a HW vybavení pro zajištění vnitřní konektivity pro odborné učebny, kabinety a související prostory do níže uvedených základních škol v Pardubicích: ZŠ Bratranců Veverkových, č.p. 866 ul. Br. Veverkových ZŠ Družstevní, č.p. 305 ul. Družstevní ZŠ npor. Eliáše, č.p. 344 ul. npor. Eliáše ZŠ Ohrazenice, ...
Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - učební pomůcky a strojní vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pomůcek a dalšího vybavení pro odborné učebny, kabinety a další související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. 344 ZŠ ...
Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - vybavení mobiliářem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka atypického a typového nábytku (dále jen mobiliář) pro odborné učebny, kabinety a související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. ...
SOŠ a SOU obchodu a služeb Chrudim – dodávka gastrotechniky
Dodávka gastrotechniky pro nově budované dílny odborného výcviku v SOŠ a SOU obchodu a služeb Chrudim.
SOŠ a SOU Polička – dodávka nábytku a zařízení
Dodávka nábytku a zařízení pro odborné učebny oboru řezník-uzenář.
SOŠ a SOU Polička – dodávka vybavení technologiemi pro výuku oboru řezník-uzenář
Dodávka vybavení technologiemi pro výuku oboru řezník-uzenář.
Poptávám dodávku detektoru úniku čpavku
Poptávám cenovou nabídku montáže čidla na únik čpavku.
Instalace čistých RECI-S na kotli K2, K3, K5 a K6
Předmětem realizace je zajištění materiálu, výroby, dodávky a instalace čistých recispalin (dále také RECI-S) odebíraných za filtrem a kouřovým ventilátorem a napojení na stávající potrubí tzv. špinavých recispalin odebíraných z výsypky zadního tahu kotle, a to na pravé a levé straně na kotli K2, K3, K5 a K6.
Nájem letecké techniky
Předmětem nájmu jsou 4 vrtulníky, typově schválené, letově způsobilé, určené pro výcvikové a kondiční lety pilotů, včetně zaškolení pozemního personálu a pilotů instruktorů. Zakázka je zadávána v oblasti obrany nebo bezpečnosti dle § 187.
Kolový nakladač s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks kolového nakladače s příslušenstvím.
Pracoviště pro robotizované svařování podsestav autobusů
Kompletní dodávka robotizovaného svařovacího pracoviště pro sváření podsestav autobusů
Poptáváme pronájem gitterboxů
Poptáváme cenovou nabídku na pronájem gitterboxů.
Poptávám výrobu hydraulického válce
Poptávám výrobu hydraulického válce, podle přílohy.
Výběrové řízení na dodávku titračního zařízení, vakuové sušárny a analytických vah
Dodávka analytických zařízení pro chemickou laboratoř a pro přípravu vzorků : titrační zařízení, analytické váhy a vakuová sušárna
Intenzifikace systému sběru BRKO BIOLIPOL SE
Předmětem zakázky je dodávka technologie pro zajištění a intenzifikaci systému sběru BRKO: - Kontejnery – 5 ks - Nosič kontejnerů – 1 ks - Vyhrnovací nástavba - 1 ks - Návěs s výtlačným čelem – 1 ks - Manipulátor – 1 ks
Modernizace EOC v systému MHD v Pardubicích
Předmětem plnění veřejné zakázky je a) dodávka, montáž a zprovoznění odbavovacího systému pro odbavení cestujících v trolejbusech a autobusech městské hromadné dopravy provozované zadavatelem v Pardubicích a okolních obcích, a to včetně dodávky potřebného software, tato část zakázky je podrobně vymezena přílohou č. 1 zadávací dokumentace - ...