Kapalinový chromatograf s hmotnostně-spektrometrickou detekcí a příslušenstvím
Předmětem zakázky je nákup sestavy složené z LC-MS systému s příslušenstvím a zdroje blíže specifikovaných v Zadávací dokumentaci.
Náhrada elektrických pohonů a ventilátorů
Předmětem plnění zakázky je výměna elektromotorů a ventilátorů při zachování stávajících připojení a zástaveb. Podrobný popis je zahrnut v Zadávací dokumentaci, a to za podmínek stanovených Pravidly pro výběr dodavatele OP PIK (č. j.: MPO 23495/16/61100, platnými od 01. 06. 2016).
Pořízení stájového traktoru s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks stájového traktoru v technické specifikaci a v rozsahu dodávky, uvedeném v bodě 2.3.1 zadávací dokumentace.
Kontejnerový zakladač - nákup
Předmětem VZ je dodávka 1 kusu kontejnerového zakladače pro manipulaci s kontejnery.
Kompostárna pro ZD Předhradí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojů a zařízení (drtič, plnič s řídící jednotkou, manipulátor), potřebných pro technické zabezpečení kompostovacího procesu v obci Luže, Perálec a Proseč. Součástí dodávky je i instalace, vyzkoušení a uvedení do provozu včetně zaškolení obsluhy a doprava na místo určení. Bližší podrobnosti vztahující se k ...
Kompostárna pro Tomáš Chrbolka s.r.o. Kutná Hora
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojů a zařízení (traktor, manipulátor), potřebných pro technické zabezpečení kompostovacího procesu v obci Svídnice a Chrudim. Součástí dodávky je i instalace, vyzkoušení a uvedení do provozu včetně zaškolení obsluhy a doprava na místo určení. Bližší podrobnosti vztahující se k předmětu veřejné zakázky jsou ...
Kompostárna Koldín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka strojů pro vybavení kompostárny. 1. traktor 2. traktor s čelním nakladačem 3. homogenizér s vakovacím zařízením 4. štěpkovač
Plynový chromatograf s hmotnostním detektorem
Předmětem zakázky je nákup 1 kusu plynového chromatografu s hmotnostním detektorem podle technických specifikací uvedených v Zadávací dokumentaci.
Laboratorní sprejová sušárna
Předmětem zakázky je nákup laboratorní sprejové sušárny včetně specifikovaného příslušenství uvedeného v Zadávací dokumentaci.
Dodávka chladicí a mrazicí techniky pro Jednotu Hlinsko - provozovna Chrudim
Jedná se o dodávku technologie do provozovny nákupního centra DUKLA v Chrudimi, konkrétně dodávku dvou přístěnných vitrín, jednoho obslužného úseku a osmi mrazicích van.
Izotermální titrační kalorimetr
Předmětem zakázky je nákup izotermálního titračního kalorimetru (ITC) podle technických specifikací uvedených v Zadávací dokumentaci.
Centrum výzkumu chemických reakcí (CEVCER) - NMR konzoly
Předmětem výběrového řízení je výměna konzol stávajících spektrometrů Bruker AVANCE II 400 MHz a Bruker AVANCE 500 MHz při zachování supravodivého magnetu a měřících sond.
Pořízení vysokozdvižného vozíku
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks terénního vysokozdvižného vozíku v technické specifikaci a v rozsahu dodávky, uvedeném v bodě 2.2.1 této zadávací dokumentace.
Výběr dodavatele univerzálního CNC automatu pro podélné soustružení s protivřetenem
Předmětem zakázky je dodávka univerzálně použitelného CNC automatu pro podélné soustružení (dlouhotočný automat) s maximálním průchodem vřetena o průměru 20 mm a s plnohodnotným protivřetenem. Součástí dodávky je i definované příslušenství, zejména podavač tyčí a nástrojové vybavení.
Dodávka 3 kusů sanitních vozidel pro přepravu nemocných a raněných
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 kusů sanitních vozidel pro přepravu nemocných a raněných pro ZDS do místa plnění uvedeného v zadávací dokumentaci v souladu s podmínkami uvedenými v zadávací dokumentací a dle technické specifikace uvedené v Příloze č. 2 zadávací dokumentace - Podrobnosti předmětu veřejné zakázky (technické podmínky), ...
Instalace zařízení ke snížení emisí TZL v kotelně Teplárenské společnosti Hlinsko
Instalace odlučovače tuhých znečišťujících látek v teplárně Hlinsko (snížení obsahu TZL z původních max. 250 mg/m na novou hodnotu do 20 mg/m3) - technologie s elektrostatickým filtrem spalin (ucelená dodávka elektrostatického filtru včetně rozvaděče, kabeláže, dalších potřebných součástí a instalace zařízení), vestavba ocelové konstrukce pro nově ...
Centrum výroby chemických specialit - suchá vývěva
Záměrem je pořízení technologického vybavení do nově zrekonstruovaného objektu RY131A s cílem vybudování nového výzkumně výrobního provozu, který bude určen pro výrobu pokročilých farmaceutických a veterinárních intermediátů a polotovarů pro výrobu API v podmínkách správné výrobní praxe.
Přístroj pro mapování tloušťky fólií
Předmětem zakázky je nákup přístroje pro mapování tloušťky fólií v rozsahu minimálně 10-500 um podle technických specifikací uvedených v Zadávací dokumentaci.
Přístroj pro Ramanovu spektroskopii
Předmětem zakázky je nákup přístroje pro Ramanovu spektroskopii se dvěma/třemi lasery v rozsahu a souladu se Zadávací dokumentací.
Centrum výroby chemických specialit - suchá vývěva
Předmětem výběrového řízení je výměna konzol stávajících spektrometrů Bruker AVANCE II 400 MHz a Bruker AVANCE 500 MHz při zachování supravodivého magnetu a měřících sond.
Odsávání a filtrace haly M1 svařovna (Odsávací zařízení svářecích dýmů)
Dodávka tzv. „na klíč“ (projekt, schválení, realizace, uvedení do provozu a servis) nového odsávacího a filtračního systému svářecích dýmů do výrobní haly M1 pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu ...
Dodávka chladicí a mrazicí techniky pro Jednotu Hlinsko - provozovna Hlinsko
Jedná se o dodávku technologie do provozovny v Hlinsku, konkrétně dodávku dvou přístěnných vitrín, jednoho obslužného úseku, osmi mrazicích van a tří skladových lednic včetně dopravy a instalace technologie na místě.
Dodávka nerezového reaktoru  20 - 50 litrů
Předmětem zakázky je nákup duplikovaného, míchaného nerezového laboratorního reaktoru o pracovním objemu 20 až 50 litrů s příslušenstvím dle technické specifikace, jeho instalace, zprovoznění a nezbytná dokumentace v minimálním rozsahu dle Zadávací dokumentace.
Nemocnice Pardubického kraje, a.s. - obnova přístrojového vybavení Kardiologického oddělení
Jedná se o dodávku nových, nerepasovaných, nepoužitých plně funkčních a kompletních zdravotnických prostředků včetně příslušenství či technologií v nejvyšší jakosti poskytované výrobcem a spolu se všemi právy nutnými k jeho řádnému a nerušenému nakládání a užívání se zárukou min. 36 měsíců včetně montáže, instalace, uvedení do plného provozu, ...
Multifunkční a tisková zařízení III v DNS Dodávky multifunkčních a tiskových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DSN) je dodávka multifunkčního tiskového zařízení.