Náhrada elektrických pohonů a ventilátorů
Předmětem dodávky je cca 40 elektromotorů, včetně demontáže stávajících a montáže nově dodaných. Nové pohony jsou úzce vázány na poháněná zařízení a jejich výměna předpokládá znalost strojních zařízení. Výměna bude probíhat s ohledem naminimální omezení nepřetržitého provozu výroby.
Zakázka č. 1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka traktoru, zařízení pro míchání a provzdušňování kompostu, nakladače s teleskopickým ramenem. Zakázka je rozdělená na dvě části.
Výpočetní technika - DNS
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému (DNS) budou dodávky počítačů a monitorů v rozsahu a vsouladu se zadávacími podmínkami jednotlivých výzev k podání nabídek v DNS. Zadavatel předpokládá, že bude zadůávat veřejné zakázky v DNS podle akutálních provnozních potřeb, tj. v předem neurčených nepravidelných ...
Nákup ofsetového tiskového stroje
Cílem zakázky je nahradit stávající tiskový stroj za tiskový stroj, který bude provozován téměř bez využití látek obsahujících VOC.
Kompostárna bioodpadu AGRO ZIPAL s.r.o.
zemědělské stroje vhodné pro použití při kompostování
Kompostárna bioodpadu Nasavrky
zemědělské stroje vhodné pro použití pro účely zpracování bioodpadu-kompostování
Nákup technologie - CNC horizontální obráběcí centrum: ORLÍK-KOMPRESORY výrobní družstvo
Předmětem zakázky je dodávka: CNC horizontální obráběcí centrum s automatickou výměnou palet o rozměru 500x500 mm, vše včetně dopravy, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu (včetně zkušebního provozu). Bližší specifikace předmětu zakázky je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka měřící techniky pro letová měření
Předmětem plnění zakázky je dodávka, zaškolení a následná technická podpora moderního a spolehlivého systému sběru dat pro letová měření.
Robotizované svářecí pracoviště pro podsestavy podvozků autobusů
Kompletní dodávka robotizovaného svařovacího pracoviště, jeho ustavení, uchycení, napojení přívodů a energií a uvedení do provozu tak, jak je detailně popsáno v technických zadávacích podmínkách.
Dodávka čtyř parciálních trolejbusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka čtyř trolejbusů s alternativním bateriovým pohonem v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Manipulační zařízení - Přesuvna panelů
Dodávka, instalace a zprovoznění přesuvny svařenců panelů pro novou linku v rámci projektu „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Pojízdné plošiny
Dodávka, instalace a zprovoznění 16 ks pojízdných zdvihacích plošin pro novou linku v rámci projektu „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Pořízení HW vybavení
Předmětem zakázky je dodání HW vybavení pro pracoviště zadavatele.
Pořízení teleskopického manipulátoru s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka manipulátoru s příslušenstvím.
Nákup ofsetového tiskového stroje
Cílem zakázky je nahradit stávající tiskový stroj za tiskový stroj, který bude provozován téměř bez využití látek obsahujících VOC.
Poptáváme dopravníkové lopatky
Dobrý den,poptáváme dopravníkové hrabičky(lopatky) na dopravník šíře 400 mm montáž se provádí pomocí lišty a šroubů. Děkuji
Výběr dodavatele originálních tonerových kazet a fotoválců na období 2 let
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka originálních tonerových kazet a fotoválců do tiskáren a kopírek pro Magistrát města Pardubic, městské obvody II, IV, V, VI, VII a Městskou policii Pardubice, které spravuje v rámci IT - odbor informačních technologií MmP (vyjma MO Pardubice I, III a VIII).
Výběrové řízení na dodávku zkušebního zařízení pro statické zkoušky s rozsahem síly 50kN
Dodávka zkušebního zařízení pro statické zkoušky s rozsahem síly 50 kN.
Svařovací zdroje pro novou linku
Dodávka, instalace a zprovoznění 80 ks svařovacích zdrojů včetně příslušenství, odsávacího zařízení a vozíku pro novou linku v rámci projektu „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v ...
Poptávám vývoz septiku
Poptávám vývoz septiku.
Rekonstrukce a intenzifikace ÚV Mokošín
Předmětem zakázky je provedení rekonstrukce stávajícího přivaděče Brloh, Janovice vyvložkováním stávajícího potrubí, včetně výměny technologie na vrtech V2 a V3, výstavba nových zahušťovacích nádrží, demolice části stávajících kalových polí a oprava zbylých, včetně uprav příjezdové komunikace. Blíže viz. zadávací dokumentace a její přílohy.
Pořízení kolových traktorů s příslušenstvím
Předmětem této zakázky je dodávka 2 ks kolového traktoru v technické specifikaci a v rozsahu dodávky, uvedeném v zadávací dokumentaci.
Centrum výzkumu chemických reakcí - Detektor HPLC
Předmětem výběrového řízení je dodávka UV/VIS detektoru pro HPLC.
Dodávka patnácti nízkopodlažních trolejbusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka patnácti nízkopodlažních trolejbusů v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Centrum výzkumu chemických reakcí - Kapalinové chromatografy
Předmětem výběrového řízení je dodávka kapalinových chromatografů (3 ks).