Nákup obráběcího centra - STAMA
Nákup obráběcího centra - STAMA
Dodávky výkresových dílů pro projekt EVO2
Dodávky výkresových dílů pro projekt EVO2
PET/CT vč. následného servisu
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku a následného full servisu po dobu 8 let ode dne uplynutí záruky. Součásti plnění je demontáž, odvoz a likvidace dle platných zákonů o ochraně životního prostředí obměňovaného přístroje PET/CT ...
Dodávky svařovacích drátů
Předmětem VZ jsou dodávky svařovacích drátů, VZ je rozdělena na 5 části.
Výpalky z plechů tl. 270, 220 a 200 mm
Zabezpečení pravidelných dodávek výpalků z plechů tl. 270, 220, 200 mm.
Dodávky olejů a maziv
Předmětem VZ jsou dodávky olejů a maziv, VZ je rozdělena na 5 částí.
Rekonstrukce posklizňové linky Kunín
Předmětem veřejné zakázky je výměna technologie úpravy zrnin stávající posklizňové linky včetně stavebních úprav s tím spojených. Výměna technologie zahrnuje příjem, čištění a sušení zrnin, přičemž součástí bude i adekvátní výměna cest. Celkový rozsah rekonstrukce je detailně specifikován projektovou dokumentací, kterou zpracoval: Ing. Petr ...
Dodávka výrobní technologie minipivovaru
Dodávka kompletní výrobní technologie minipivovaru. Zadavatel požaduje dodání funkčního technologického celku minipivovaru s kapacitou minimálně 500l na jednu várku.
Dodávka výrobní technologie minipivovaru
Dodávka kompletní výrobní technologie minipivovaru. Zadavatel požaduje dodání funkčního technologického celku minipivovaru s kapacitou minimálně 500l na jednu várku.
Dodávka 3 ks rentgenových zařízení pro kontrolu zavazadel a leteckých zásilek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks rentgenových zařízení s příslušenstvím zadavateli (2 ks rentgenových zařízení pro kontrolu zavazadel osob jiných než cestujících a předmětů jimi vnášených a 1 ks rentgenového zařízení pro kontrolu leteckých zásilek).
Dodávka samochodného krmného vozu s vybírací frézou
Jedná se o dodávku samochodného krmného vozu s vybírací frézou se všemi náležitostmi danými legislativou pro provoz stroje na pozemních komunikacích, vybaveného vybírací frézou a míchací vanou, vyskladňovacím zařízením, vážicím zařízením.
Poptávám reflexní fólii na akvárium
Poptávám reflexní fólii na akvárium vyrobeno z akrylátu, fólie by měla být nalepena ze dvou protilehlých stran, aby byl umožněn výhled do akvária nikoliv skrz.
Finanční leasing na letištní kontejnerový/paletový nakladač
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka letištního kontejnerového/paletového nakladače (highloader), dále jen „zařízení“, pro Letiště Ostrava, a.s. a to včetně zajištění financování nákupu zařízení formou leasingu s opcí na koupi předmětu leasingu (finanční leasing). Podrobně viz ZD.
Ultrazvukové zdravotnické prostředky
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku. Zadavatel rozdělil předmět VZ na 4 dílčí částí v souladu s ust. § 101 ZZVZ. Zadavatel umožňuje podat nabídku v libovolné kombinaci, a to na všechny částí VZ, některé části VZ, ...
Dodávky dílů pro projekt EVO 2
zabezpečení zhotovení a dodání dělených vypálených laserem z materiálu prodávajícího, včetně odjehlení a ohranění výpalků, odpovídajících jakostním parametrům kupujícího, a to podle technické specifikace a ceníku a výkresové dokumentace, které jsou přílohami č. 1 Rámcové smlouvy (dále jen RS).
Bytový dům, ul. K Archivu 1993/2, Nový Jičín
Předmětem veřejné zakázky je přestavba stávajícího čtyřpodlažního objektu na bytový dům s celkem 39 malometrážními byty (2 + kk) s potřebným skladovým a technickým zázemím. Hlavní vstup do objektu zůstává zachován, bude doplněn krytou rampou tak, aby byl umožněn bezbariérový vstup. Dojde k vybudování únikového schodiště, výtahové šachty s trakčním ...
15 ks elektricky polohovatelné lůžka resuscitační
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku požadovaných zdravotnických prostředků.
2x RTG skiagrafický přístroj s přímou digitalizací
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných zdravotnických prostředků 2x RTG skiagrafických přístrojů s přímou digitalizací vč. následného 8 letého full servisu po skončení záruky.
6 ks ohřev pacienta
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku požadovaných 6 kusů ohřevu pacienta.
Obměna lineárního urychlovače vč. komunikačního, plánovacího a verifikačního systému
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného lineárního urychlovače včetně komunikačního, plánovacího a verifikačního systému, a následného full servisu po dobu 8 let ode dne uplynutí záruky..
Plazmový sterilizátor dvoudveřový
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - plazmového dvoudveřového sterilizátoru.
6 ks plicní ventilátor
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks požadovaných zdravotnických prostředků.
Laparoskopická sestava
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - laparoskopické sestavy.
Práce postřikovače s dovozem vody
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení služeb Práce postřikovače s dovozem vody. Jedná se o kvalitní aplikace přípravků na ochranu rostlin s dovozem vody na rok 2021 až 2023. Rozsah provedení postřiků na kalendářní rok je cca 9 000 ha ošetřované plochy dle potřeby a vývoje porostu za daný rok. Uvedené služby budou plněny dle aktuální potřeby ...
Rekonstrukce školních kuchyní ZŠ Sjednocení a ZŠ FKT (TGM)
Předmětem zakázky jsou dodávky a stavební práce. Jedná se o rekonstrukci technologie kuchyní a přidružených prostor ve dvou základních školách ve městě Studénka. Jedná se o: - ZŠ Studénka, Sjednocení 650, příspěvková organizace, 742 13 Studénka - ZŠ Františka kardinála Tomáška Studénka, příspěvková organizace, 2. května 500, 742 13 Studénka