2 ks parní sterilizátor
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku. Zadavatel rozdělil předmět VZ na 2 dílčí částí v souladu s ust. § 101 ZZVZ. ...
Ultrasonografický přístroj a ultrazvuk pro ortopedii
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku.
Monitory vitálních funkcí
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného souboru zdravotnických prostředků - monitorů vitálních funkcí.
Ekologizace slévárny TATRA METALURGIE a.s.: Etapa 2: Formovací linka, Etapa 3: Tavírna
Předmětem plnění veřejné zakázky je ekologizace slévárny společnosti TATRA METALURGIE a.s. náhradou stávající indukční tavírny a zastaralých linek se souvisejícími obslužnými provozy, zatěžujícími životní a pracovní prostředí, za nové, moderní, splňující současné ekologické a technické požadavky.
Zajištění letní a zimní údržby na silnicích v oblasti Bílovec na rok 2020-2022
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na zajištění letní a zimní údržby v oblasti Bílovecka, vč. dodávky materiálu a zajištění bezpečnosti silničního provozu na těchto komunikacích.
194 ks elektrických lůžek s matrací a pacientským stolkem
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 194 ks elektrických nemocničních lůžek vč. matrace a pacientského stolku.
Ergospirometr
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku.
Kneippův chodník
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku.
RTG-C rameno pro urologii
Řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku RTG-C ramena pro urologii.
Dodávky nástrojů k obrábění
Veřejná zakázka na dodávky břitových destiček, nástrojů, nástrojů a příslušenství, kterou Zadavatel rozděluje na 3 části ve smyslu § 35 zákona.
Rekonstrukce školní kuchyně ZŠ Sjednocení
Předmětem zakázky jsou dodávky a stavební práce. Jedná se o rekonstrukci technologie kuchyní a přidružených prostor. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na dvě samostatné části, a to: Část 1 – Rekonstrukce školní kuchyně ZŠ Sjednocení - stavba Část 2 – Dodávka technologie kuchyně
Přístroje pro rehabilitační vodoléčbu
Předmět plnění VZ je detailně popsán v požadovaných technických parametrech a jednoznačně vymezen v příloze č. 1 této zadávací dokumentace – Minimální technická specifikace, která je v elektronické podobě volně dostupná na výše uvedeném profilu zadavatele (editovatelný soubor EXCEL).
3 ks RTG-C ramena
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku v části 1 až 3 této veřejné zakázky.
2 ks elektroencefalografu vč. příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných 3 ks elektroencefalografů - spolufinancovaných z Integrovaného regionálního operačního programu v rámci 31. výzvy IROP - Zvýšení kvality návazné péče.
6 ks anesteziologického přístroje
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných 6 ks anesteziologických přístrojů - spolufinancovaných z Integrovaného regionálního operačního programu v rámci 31. výzvy IROP - Zvýšení kvality návazné péče.
Výkresové díly pro projekt EVO2
Předmětem plnění této zakázky jsou dodávky dílů pro projekt EVO2 dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 této smlouvy - Technická specifikace a ceník. Množství uvedené v zadávací dokumentaci a v rámcové dohodě má pouze informativní a rámcový charakter, nicméně odráží reálné potřeby zadavatele. Z důvodů uvedených v předcházející větě tedy zadavatel ...
Zimní údržba a očista města Studénky
Předmětem zakázky je zajištění služeb pro město Studénka spočívající v zajištění zimní údržby místních komunikací, chodníků, schodišť, autobusových a vlakových zastávek a dalších specifikovaných ploch města. Součástí poskytování služeb je i zajištění očisty města jako celku.
Dodávka kolových traktorů
Předmětem veřejné zakázky je Dodávka kolových traktorů. Zakázka je rozdělena na 3 části: • První část: Kolový traktor o jmenovitém výkonu 129 kW • Druhá část: Kolový traktor o jmenovitém výkonu 177 kW • Třetí část: Kolový traktor o jmenovitém výkonu 282 kW.
Parkoviště P5 Centrál – technologická část
Konkrétně dojde k dodání, montáži, revizi a zprovoznění rozvaděče RH, rozvodnic RIS1, RIS2 a pilíře se zásuvkami pro venkovní parkoviště P5 (předmětem není dodání a osazení venkovní kabeláže, chrániček, nabíjecích stanic N1 a N2 a základových konstrukcí). Zabezpečení nového parkoviště P5 a dále stávajících parkovišť P1 – P4. Na bezpečnost bude ...
Dodávky strojních olejů a plast. maziv - SPECIÁL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka olejů a maziv
Poptáváme provedení revize hasicích přístrojů a hydrantů
Potřebujeme v našem zařízení provést roční revize HP a hydrantů. Počet HP - 50 ks, hydrantů - 18 ks. Prosím o Vaše stanovisko, zda by jste byli ochotni tuto činnost u nás provádět a popř. jaké by byly finanční požadavky. Děkuji a jsem s pozdravem Petr Boháč
Přístroj pro ICG fluorescenční detekci sentinelových uzlin
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného přístroje pro ICG fluorescenční detekci sentinelových uzlin. Předmět plnění je detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické formě neomezeně ...
Poptávám náhradní díl ke křovinořezu Dolmar MS 290 U
Poptávám kompletní startování na křovinořez" Dolmar MS 290 U ".
Zajištění letní a zimní údržby na silnicích v oblasti Bílovec na rok 2018-2020
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na zajištění letní a zimní údržby v oblasti Bílovecka, vč. dodávky materiálu a zajištění bezpečnosti silničního provozu na těchto komunikacích. Údržba bude probíhat po dobu dvou let. Poskytovatel služby je povinen vždy k 31. 10. příslušného roku být předzásoben ...
Odborné učebny ZŠ Příbor
Předmětem plnění této VZ je vybavení odborných učeben základní školy v Příboru. 1. část veřejné zakázky: „Dodávka nábytku“ Předmětem plnění této části VZ je dodávka žák. stolů, skříněk, židlí, skříní, kontejnerů na kol., prac. stolů apod. 2. část veřejné zakázky: „Dodávka IT vybavení a učebních pomůcek“ Předmětem plnění této části VZ je ...