Mobilní operační stůl a LED operační světlo s 2 rameny a FULL HD kamerovou technologií
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybere k uzavření smlouvy - řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks mobilního operačního stolu a 1 ks LED operačního světla s 2 rameny a FULL HD kamerovou technologií. Předmět plnění je detailně vymezen v ...
Obnova bruslení ve sportovním areálu Pod Horečkami ve Frenštátě pod Radhoštěm
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve vybudování podkladu plochy pro bruslení na místě původní plochy zimního stadionu, ve sportovním areálu „Pod Horečkami“, vybudování osvětlení areálu, vstupního kiosku, přístřešků nad hráčskými lavicemi (trestná lavice a střídačky), zpevněné plochy pro odstavení motorových vozidel, ...
2 ks Přístroje pro ICG fluorescenční detekci sentinelových uzlin
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných 2 ks zdravotnických prostředků pro ICG fluorescenční detekci sentinelových uzlin. Předmět plnění je detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické ...
CO2 laser 60W
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku. Předmět plnění je detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické formě neomezeně dostupná na profilu zadavatele.
2 ks Plazmové koagulace
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných 2 ks zdravotnických prostředků. Předmět plnění je detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické formě neomezeně dostupná na profilu zadavatele.
Rekonstrukce a modernizace stravovacího provozu
Předmětem veřejné zakázky je kompletní rekonstrukce vnitřních prostor kuchyně a dodávka a instalace technologie této kuchyně. Stavba bude využívána pro účely přípravy celodenní stravy klientů, obědů zaměstnanců Domova Duha v Novém Jičíně a obědů pro sociální služby města Nový Jičín. Tedy současný účel se nezmění. Dojde k navýšení výroby celodenní ...
Pořízení servolisu pro postupové a transferové lisování z ocelových svitků včetně periferií
Předmětem zakázky je dodávka servolisu pro postupové a transferové lisování z ocelových svitků včetně periferií, příslušenství a řídícího software. Předmětem dodávky je zároveň doprava, instalace a zaškolení personálu v požadovaném rozsahu zadavatele.
Makenex s. r. o. - Inovativní technologie
Předmětem plnění zakázky je dodávka linky práškového lakování. Součástí předmětu plnění zakázky je i doprava, montáž, uvedení do provozu, instalace zařízení a zaškolení na místě plnění.
Oleje a maziva produkty pro Linde 1401
Předmětem veřejné zakázky je dodávka olejů a maziv produktů pro Linde 1401
Archový ofsetový tiskový stroj o 5 tiskových jednotkách
Ofsetový pětibarvový tiskový stroj je určený k potisku papíru, kartonu, plastových a transparentních materiálů. Určení stroje je k potisku archů, které jsou následně knihařsky zpracovávány do konečných výrobků.
Poptávám provedení povrchové úpravy metodou ACC
Poptávám provedení povrchové úpravy metodou ACC na území ČR, SK nebo Polska. Děkuji. Přeji hezké dny.
Obnova bruslení ve sportovním areálu Pod Horečkami ve Frenštátě pod Radhoštěm – dodávka technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie chlazení ledové plochy včetně technologických rozvodů, přístřešků nad hráčskými lavicemi (trestná lavice a střídačky) a mantinelů.
Výběrové řízení na dodavatele tříosého CNC frézovacího a vrtacího centra
Předmětem veřejné zakázky je dodávka univerzálního tříosého CNC frézovacího a vrtacího centra střední velikosti. Centrum bude určeno pro zajištění standardních výrobních operací typu vrtání, frézování, vyvrtávání nebo řezání závitů. Zadavatel jej hodlá využít zejména pro zpracování menších a středně velkých, tvarově složitých obrobků. Vyžadujeme ...
CNC 3-osé obráběcí centrum
CNC 3-osé obráběcí centrum je určeno pro obrábění vložek zápustek z nástrojové oceli 19552 (1.2343), 19663 (1.2714) zušlechtěné na tvrdost až 53HRC. Jedná se o kusovou opakující se výrobu.
Dům dětí a mládeže v Kopřivnici – energetická opatření
Předmětem veřejné zakázky je zateplení obvodových stěn a soklu vnějším tepelně izolačním kompozitním systémem ETICS, částečná výměna otvorových výplní (okna, dveře), sanování atiky, vzduchotechnika (větrání) objektu, úprava zpevněných ploch a oplocení.
Poptávám stroj na výrobu zmrzliny
Poptávám kombinovaný stroj na zmrzlinu a shake.
Obráběcí kapaliny
Předmětem veřejné zakázky je dodávka obráběcích kapalin
Konzervační a obráběcí oleje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka konzervačních a obráběcích olejů
Motorové a převodové oleje
Dodávka Motorových a převodových olejů
Strojní oleje a plastická maziva
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojních olejů a plastických maziv
Oleje a maziva produkty pro Linde 1401
Předmětem veřejné zakázky je dodávka olejů a maziv produktů pro Linde 1401
Poptávám niklování
Poptávám cenovou nabídku na poniklování dílce, viz. příloha.
CNC řezací fiber laser s lineárními motory
Předmětem výběrového řízení je nákup CNC řezací fiber laser s lineárními motory, vč. dopravy, instalace a zaškolení obsluhy.
Svařovací robotické pracoviště
Předmětem výběrového řízení je nákup svařovacího robotického pracoviště, vč. dopravy, instalace a zaškolení obsluhy.
CNC 3-osé obráběcí centrum
CNC 3-osé obráběcí centrum je určeno pro obrábění vložek zápustek z nástrojové oceli 19552 (1.2343), 19663 (1.2714) zušlechtěné na tvrdost až 53HRC. Jedná se o kusovou opakující se výrobu.