Poptávám demontáž skladového regálu
Poptávám urgentní demontáž skladového regálu v objektu naší společnosti v Kopřivnici-Vlčovicích. Regál viz obrázek, demontáž musí proběhnout ideálně do 25.5.vč, v horším případě pak o víkendu 26-27.5. Prosím jen firmy s dostatkem zkušeností a vlastním vybavením. Zdvižnou techniku máme, řidiče taktéž.
Revitalizace NKP Slovenská strela
Předmětem veřejné zakázky je provedení restaurátorských prací na motorovém železničním voze M 290.002 „Slovenská strela“ zapsaném jako národní kulturní památka (89003/38-8264). Jedná se o unikátní čtyřnápravový železniční motorový vůz řady M 290.0 se samonosnou vozovou skříní na dvou dvounápravových podvozcích s hnacími agregáty a ...
Poptávám soustružnické práce
Poptávám soustružnické práce, čep-hrot se závitem. Čep průměr 24mm, délka závitu M8 nebo M6 15mm, celková délka 45mm. Materiál pevnější ocel, popř.nerez. Mám zájem o 200ks. Do budoucna předpoklad odběru cca 200ks/měsíc.
Dráty pro robotické svařování II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svařovacích drátů pro svařování robotem typu G3Si1 a G4Si1 LINCOLN,
Posklizňová linka Bílovec
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka technologie posklizňové linky (čistička, sušička, dopravní cesty, sila) včetně souvisejících stavebních prací. Hlavním předmětem veřejné zakázky jsou dodávky technologií. Pokud se týká souvisejících stavebních prací, pak tyto jsou pouze související s dodávkou jakožto nezbytné pro provedení ...
Chirurgický CO2 laser 60W
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného chirurgického CO2 laseru 60W. Předmět plnění je po technické stránce detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické formě neomezeně dostupná na výše ...
Vybavení odborných učeben ZŠ Komenského Bílovec
Předmět veřejné zakázky je v souladu s § 35 a § 101 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, rozdělen do tří částí. Účastník je oprávněn podat nabídku na libovolný počet částí veřejné zakázky. Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku do učeben a kabinetů ZŠ a MŠ Bílovec, Komenského 701/3, Bílovec. Předmětem části ...
Ekologizace slévárny TATRA METALURGIE a.s. – Etapa 1 - Dopalování a chlazení spalin, odprášení
Stávající systém odsávání kuploven společnosti TATRA METALURGIE a.s. je zastaralý. Dochází k úniku spalin mimo odsávaný pecní prostor. Dalším problémem je dopalování CO v prostoru sázecího otvoru a tím způsobená neúměrná tepelná zátěž této části pecí. Během sázení při otevření pecních vrat dochází k úniku spalin mimo prostor pece. Předmětem ...
Posklizňová linka Bílovec
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka technologie posklizňové linky (čistička, sušička, dopravní cesty, sila) včetně souvisejících stavebních prací.
Dráty pro ruční svařování vícevrstvé
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svařovacích drátů pro ruční vícevrstvé svařování typu G4Si1
CHASSIS TMX 150 II
Předmětem plnění této smlouvy je zhotovení a dodání CHASSIS TMX 150 II dle výkresové dokumentace uvedené v Příloze č. 1 této smlouvy - Technická specifikace a ceník.
Výpalky z otěruvzdorných plechů
Předmětem plnění této smlouvy je zhotovení a dodání výpalků dílů z otěruvzdorných plechů dle výkresové dokumentace
Poptávám dotace na lesní traktor
Potřebuji vyřídit dotace na lesní traktor s hyd. rukou. Děkuji.
Dělení materiálu
Cílem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy s jedním účastníkem pro každou část veřejné zakázky, za účelem zabezpečení průběžného zhotovení a dodání dílů vypálených plynem, laserem či plazmou, z materiálu zadavatele, dle jednotlivých technických specifikací a výkresové dokumentace.
Dělení materiálu
Cílem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy s jedním účastníkem pro každou část veřejné zakázky, za účelem zabezpečení průběžného zhotovení a dodání dílů vypálených plynem, laserem či plazmou, z materiálu zadavatele, dle jednotlivých technických specifikací a výkresové dokumentace.
Přenosné ultrazvukové přístroje pro onkogynekologické centrum
Provést řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 4 ks přenosných ultrazvukových přístrojů, high-end s 3D/4D technologií s konvexní, lineární a intrakavitální sondou a 1 ks ultrazvukový přístroj přenosný s konvexní, lineární a intrakavitální sondou a modulem pro dopplerovské vyšetření.
Vybudování varovného výstražného systému ochrany před povodněmi pro obce Tichá
Kompletní dodávka a instalace varovného a informačního systému obcí Tichá a Kunčice pod Ondřejníkem zajišťujícího základní ozvučení povodňové oblasti obcí a místních částí prostřednictvím venkovních akustických jednotek a detekce zvýšení vodní hladiny pro včasné varování obyvatel tak, aby bylo možné předpovídat předmětné ukazatele nebezpečí ...
Poptávám opravu motorové pily
Poptávám opravu motorové pily Patriot 4010 - utržené madlo starcovacího lanka.
Nákup dílů PLATTE - laserové výpalky
Nákup dílů PLATTE - laserové výpalky dle technické specifikace a výkresové dokumentace
2 ks Elektrochirurgického generátoru vč. pokročilé bipolární koagulace
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných 2 ks elektrochirurgického generátoru vč. pokročilé bipolární koagulace. Předmět plnění je detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické formě ...
Instrumentárium pro abdominální operativu
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, řádně a včas provést dodávku souboru chirurgických nástrojů (instrumentária pro abdominální operativu) Předmět plnění je detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické formě neomezeně dostupná na profilu zadavatele.
Instrumentárium pro vaginální operativu
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, řádně a včas provést dodávku souboru chirurgických nástrojů (instrumentária pro vaginální operativu) Předmět plnění je detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické formě neomezeně dostupná na profilu zadavatele.
Instrumentárium pro laparoskopickou operativu
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, řádně a včas provést dodávku souboru endochirurgických nástrojů (instrumentária pro laparoskopickou operativu) Předmět plnění je detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické formě neomezeně dostupná na profilu zadavatele.
Instrumentárium pro hysteroskopickou operativu
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, řádně a včas provést dodávku souboru endochirurgických nástrojů (instrumentária pro hysteroskopickou operativu) Předmět plnění je detailně vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je v elektronické formě neomezeně dostupná na profilu zadavatele.