Dodávka komponent na sestrojení nového subkritického extrakčního přístroje s pulzním generátorem
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající ve vývoji a dodání komponent pro sestrojení subkritického extrakčního přístroje s pulzním generátorem, který poslouží k vyvinutí nového typu extrakčního procesu a postupu s využitím nového extrakčního činidla s jedinečnými vlastnostmi kapalin při kritické teplotě a tlaku.
LF HK - Rámcová dohoda na vybavení ICT
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na dodávky. Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou průběžné dodávky vybavení ICT (počítače, notebooky, monitory) pro Univerzitu Karlovu, ...
Nákup výpočetní techniky pro forenzní zkoumání
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení výpočetní techniky pro forenzní zkoumání pro Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje, splňující minimální technické požadavky uvedené v příloze č. 1 návrhu kupní smlouvy - "Specifikace předmětu plnění".
PFA generátor včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup ablačního PFA generátoru pro I. Interní kardioangiologickou kliniku, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Nákup sekvenátoru a kvantifikátoru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorního přístroje - genetického analyzátoru DNA na bázi kapilární elektroforézy - sekvenátoru DNA a laboratorního přístroje - genetického analyzátoru DNA určeného ke kvantitativnímu stanovení množství DNA ve vzorku. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávacích dokumentacích pro jednotlivé ...
FAF UK - Bezolejová vakuová pumpa II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tohoto přístroje: Bezolejová vakuová pumpa.
Nájem zařízení pro měření rychlosti
Předmětem plnění veřejné zakázky je nájem zařízení v počtu 15 kusů pro úsekové měření rychlosti se zabezpečením provozu najatých zařízení včetně automatizovaného přenosu dat o provedeném měření a zajištění provozu potřebných softwarových aplikací. Měřící zařízení má být umístěno v lokalitách v okolí Turnova.
Dodávka 2 ks speciálních vozidel pro hromadné neštěstí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks speciálních vozidel pro hromadné neštěstí pro ZZS KHK.
Lůžková technika
Předmětem části 1 této zakázky je dodávka nového vybavení - 11ks lůžek resuscitačních a 12ks lůžek intenzivních do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 2 této zakázky je dodávka nového vybavení - 8ks lůžek transportních do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 3 této zakázky je dodávka nového vybavení - 1ks lůžko porodní do ...
Oblastní nemocnici Trutnov a.s. výpočetní tomograf podruhé
dodání 1 ks nového (nikoliv repasovaného) systému výpočetní tomografie (CT přístroje) dle požadavků této ZD (viz Příloha č. 5 Technické požadavky), včetně odkoupení, demontáže a vymístění zadavatelem dosud používaného zařízení a provádění pozáručního autorizovaného servisního zabezpečení CT přístroje pravidelnými, zákonem určenými, periodickými ...
FAF UK - Real time PCR cykler
Dodávka 1 ks real time PCR cykleru.
Operační a vyšetřovací stoly
Předmětem části 1 této zakázky je dodávka nového vybavení - 1ks stolu operačního s příslušenstvím do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 2 této zakázky je dodávka nového vybavení - 1ks stolu zákrokového do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 3 této zakázky je dodávka nového vybavení - 1ks stolu vyšetřovacího gynekologického s ...
Cévní pouzdra - Radiologie II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních pouzder pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
3x stranový mulčovač
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 3 ks nových stranových mulčovačů, určených pro údržbu zemědělských ploch.
FN Hradec Králové - Endoskopické vybavení pro plicní screening včetně dodávky bronchoskopů
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření a zkvalitnění cílené diagnostiky a terapie nemocí a poškození plic. Předmětem plnění v části 1 a v části 2 zakázky je dodávka a instalace potřebného vybavení pro zajištění cíleného plicního endoskopického screeningu. Předmětem plnění v částech 3 až 5 je obnova a nezbytné doplnění flexibilních bronchoskopů ...
Chirurgický laser včetně pozáručních činností a spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je nákup chirurgického laseru s příslušenstvím pro Urologickou kliniku zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního BTK a dalších servisních činností a dodávek spotřebního materiálu.
Autojeřáb - 35 t
Koupě nového, nepoužitého, kvalitního a úplného autojeřábu s nosností min 35 tun dle požadavků kupujícího, stanovených technickými specifikacemi předmětu koupě, doprava předmětu koupě na místo předání a záruční servis. Bližší specifikace viz Kupní smlouva (dále jen smlouva) včetně přílohy č. 1
Pořízení RTG přístrojů pro ONN
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Pořízení movitého majetku
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Nákup secího stroje pro podsev travin - 1 ks
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového secího stroje pro podsev travin, zavěšeného na tříbodovém závěsu kolového traktoru.
T2MR s příslušenstvím včetně pozáručních činností a spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je nákup systému pro T2MR technologii rychlé detekce patogenů s příslušenstvím pro Ústav klinické mikrobiologie zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního BTK a dalších servisních činností a dodávek spotřebního materiálu.
Sekvenátor kapilární včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup kapilárního sekvenátoru pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Dodávka mikrobusu 9 míst  - 1 ks
Předmětem této veřejné zakázky dodávka 1 ks nového mikrobusu schváleného pro provoz na pozemních komunikacích, s technickými parametry a výbavou dle požadavků zadavatele, a dále poskytnutí servisních (garančních) služeb k tomuto mikrobusu. Blíže viz zadávací dokumentace.
FAF UK - Ponorný chladič
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: ponorný chladič.
FAF UK - Hlubokomrazící box
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hlubokomrazícího boxu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.