FAF UK - Vakuová stanice včetně regulátoru vakua
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: vakuová stanice včetně regulátoru vakua.
FAF UK - Vakuová odparka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: vakuová odparka.
Dodávka velitelského vozidla pro ZZS KHK
Dodávka velitelského vozidla pro ZZS KHK.
Zdravotnické přístroje - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů včetně vybavení a dokladů nutných k řádnému užití dle jednotlivých částí A Přenosný multifunkční monitory vitálních funkcí s defibrilátory B Transportní ventilátor pro vozidlo RLP C Resuscitační přístroj pro automatickou srdeční masáž
FAF UK-Bezolejová vakuová pumpa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tohoto přístroje: Bezolejová vakuová pumpa
Oblastní nemocnice Trutnov a.s. - pořízení majetku II
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na 11 částí, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění
Operační stůl veterinární
Předmětem VZ je nákup 1 ks veterinárního operačního stolu pro Fakultu vojenského zdravotnictví v Hradci Králové. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
FAF UK - Automatizovaný sytém pro Flash Chromatografii s DAD detekcí a automatickým převodem TLC
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tohoto přístroje: Automatizovaný sytém pro Flash Chromatografii s DAD detekcí a automatickým převodem TLC na gradient.
Oblastní nemocnice Trutnov a.s. - pořízení majetku II
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na 11 částí, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění
FAF UK - Cirkulační chladící zařízení pro vakuové odparky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tohoto přístroje: Cirkulační chladící zařízení pro vakuové odparky-3 kusy
FN Hradec Králové - dodávka RTG systému pro invazivní srdeční elektrofyziologii a RTG systému
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 RTG angiografických systémů vč. zajištění stavebních a dalších nezbytných úprav, demontáž a zpětný odběr stávajících angiografických přístrojů a zajištění pozáručního full servisu na dodaný předmětu plnění.
FN Hradec Králové - IVUS - intravaskulární ultrazvuk vč. zajištění dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks zdravotnických prostředků - intravaskulárních ultrazvukových přístrojů, sloužících ke zobrazení věnčité tepny pomocí ultrazvukové sondy zavedené do jejího lumina vč. zajištění dodávek unikátního spotřebního materiálu (tj. ultrazvukových sond se „sáňkami“ pro IVUS a veškerého dalšího, s provedením ...
Hmotnostní spektrometr typu trojitého kvadrupólu s příslušenstvím včetně pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup hmotnostního spektrometru typu trojitého kvadrupólu s příslušenstvím pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu.
Míchací zařízení pro parenterální výživu včetně pozáručních činností a dodávky spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je nákup míchacího zařízení pro parenterální výživu s kompatibilním ovládáním jako je stávající zařízení ExactaMix 2400, nebo dodávka 2ks stejných míchacích zařízení pro Nemocniční lékárnu zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky pro obec Ostroměř
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Hmotnostní spektrometr s příslušenstvím včetně pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup hmotnostního spektrometru s příslušenstvím pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu.
Dodávka komponent na sestrojení nového subkritického extrakčního přístroje s pulzním generátorem
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající ve vývoji a dodání komponent pro sestrojení subkritického extrakčního přístroje s pulzním generátorem, který poslouží k vyvinutí nového typu extrakčního procesu a postupu s využitím nového extrakčního činidla s jedinečnými vlastnostmi kapalin při kritické teplotě a tlaku.
FAF UK-4-kanálový optický agregometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: - 4-kanálový optický agregometr pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Oblastní nemocnici Trutnov a.s. výpočetní tomograf
Předmětem této zakázky je dodání 1 ks nového (nikoliv repasovaného) systému výpočetní tomografie (CT přístroje) dle požadavků této ZD (viz Příloha č. 5 Technické požadavky), včetně odkoupení, demontáže a vymístění zadavatelem dosud používaného zařízení a následné provádění pozáručního autorizovaného servisního zabezpečení CT přístroje ...
Výpůjčka analyzátorů a dodávka diagnostik pro zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky
Cílem zadávacího řízení je uzavření těchto dvou smluv mezi zadavatelem a jedním vybraným dodavatelem: a) Rámcová kupní smlouva na dodávky diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění vyšetření moče chemicky a morfologicky a provozu nabízených analytických systémů na základě uzavřené smlouvy dle § 131 odst. 1 ...
Mechanická srdeční podpora včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup mechanické srdeční podpory pro Kardiochirurgickou kliniku zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
FN Hradec Králové - obnova 2 ks angiografických linek - monoplanární pro periferní intervence
Předmětem veřejné zakázky je pořízení takového vybavení angiografických pracovišť (angiografických linek), které bude zadavateli garantovat možnost optimálního zajištění jím poskytované zdravotnické péče. Součástí předmětu plnění je dále zpětný odběr stávajících(nahrazovaných) angiografických přístrojů, nezbytné stavební a další úpravy místa ...
Překládkové pásové rypadlo - 1 ks
Koupě nového, nepoužitého, kvalitního a úplného překládkového pásového rypadla dle požadavků kupujícího, stanovených technickými specifikacemi předmětu koupě, doprava předmětu koupě na místo předání a záruční servis. Bližší specifikace viz Zadávací podmínky.
Upgrade systému MUSE včetně servisního zabezpečení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je upgrade kardiologického informačního systému MUSE, který je zadavatelem provozován. Součástí předmětu plnění je zároveň zajištění servisní podpory upgradovaného systému.
Expertní systém do katetrizační laboratoře
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka moderního expertního systému pro katetrizační laboratoř se zárukou 24 měsíců - včetně analýzy, návrhu řešení, dodávky licencí a implementace. Dále je součástí předmětu plnění zajištění záručního a pozáručního servisu dodaného předmětu plnění, a to na dobu neurčitou.