FVE AVEFLOR Budčeves - 150,28 kWp
Kompletní dodávka fotovoltaických panelů, včetně konstrukce pro jejich umístění, zařízení pro akumulaci přebytků vyrobené elektrické energie a všeho potřebného materiálu, výrobků, konstrukcí a zařízení nutných pro řádné dodání provozuschopné fotovoltaické elektrárny, montáž konstrukcí, instalace fotovoltaických panelů a zařízení pro akumulaci ...
Stavební úpravy MŠ Třebechovická - zateplení a rekuperace II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení zateplení, rekuperace a stavebních úprav objektů Mateřské školy Třebechovická, včetně provozování technických a technologických zařízení, a poskytování servisních služeb.
LF HK - IRVVIn - real time qPCR cyklér
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu real time qPCR cykléru pro laboratoř molekulární patologie Fingerlandova ústavu patologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací ...
Sklízeč mrkve
Jde o nákup samochodného sklízeče mrkve
Materiálové využití odpadů - UMBRELLA s.r.o. - dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Výpůjčka přístrojového vybavení pro provádění  hematologických vyšetření krevního obrazu
Cílem zadávacího řízení je uzavření dvou n smluv mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem: a) Smlouva o výpůjčce na bezplatnou výpůjčku, instalaci a servis nabízených analyzátorů dle požadavků ZD včetně veškerého příslušenství k zajištění provádění hematologických vyšetření krevního obrazu. b) Rámcová kupní smlouva na dodávky diagnostik, ...
JSDH Meziměstí -  Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění této veřejné zakázky je pořízení nové velkokapacitní cisterny na dopravu vody.
Kontejnery na ostrý odpad
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky nových, nepoužitých kontejnerů na ostrý odpad po dobu 24 měsíců dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Rekonstrukce odborných učeben, ZŠ kpt. Jaroše Trutnov - výběr dodavatele nábytku
Předmětem této veřejné zakázky je vybavení osmi učeben školním nábytkem vhodným pro tyto prostory.
FaF UK - Myčka laboratorního skla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka myčky laboratorního skla pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Multifunkční nosič nářadí - 3 ks
Koupě 3 ks nových, nepoužitých, kvalitních a úplných multifunkčních nosičů nářadí dle požadavků kupujícího, stanovených technickou specifikací předmětu koupě, doprava předmětu koupě na místo předání a záruční servis. Bližší specifikace viz Zadávací podmínky.
PET/CT a SPECT/CT včetně pozáručního servisu, stavebních úprav
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvouhlavé SPECT/CT gamakamery včetně příslušenství (předpokládaný termín instalace podzim 2021), dodávka PET/CT včetně příslušenství (předpokládaný termín instalace léto 2022) a dodávka dvouhlavé SPECT/CT gamakamery včetně příslušenství (předpokládaný termín instalace léto 2023) vč. zajištění pozáručního ...
FN Hradec Králové - Obnova flexibilních videoendoskopů
Předmětem veřejné zakázky je zajištění minimálně stávajícího rozsahu gastro a kolonoskopických vyšetření a ošetření na II. gastroenterologické klinice zadavatele prostřednictvím obměny stávajících zdravotnických prostředků, které jsou již na hranici / za hranicí své životnosti (každý z obměňovaných ZP je starší 10 let). Dále je předmětem plnění ...
JSDH Meziměstí -  Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění této veřejné zakázky je pořízení nové velkokapacitní cisterny na dopravu vody.
Expertní systém do katetrizační laboratoře
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka moderního expertního systému pro katetrizační laboratoř se zárukou 24 měsíců - včetně analýzy, návrhu řešení, dodávky licencí a implementace. Dále je součástí předmětu plnění zajištění záručního a pozáručního servisu dodaného předmětu plnění, a to na dobu neurčitou.
LF HK - Chlazená stolní centrifuga s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vysokorychlostní chlazené stolní centrifugy s rotory pro Laboratoř molekulární biologie Ústavu lékařské biochemie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního ...
LF HK - Audiovizuální technika v roce 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž audiovizuální techniky pro vybraná pracoviště Univerzity Karlovy, Lékařské fakulty v Hradci Králové včetně příslušenství, dopravy do místa plnění, demontáže, cla, zaškolení, obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu a dále podle ostatních podmínek dokumentace zadávacího řízení.
Koagulometr včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks přístrojů k provádění rutinních i speciálních koagulačních, spektrofotometrických aimunoturbidimetrických testů pro IV. Interní hematologickou kliniku FNHK, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
FN Hradec Králové - Ultrazvukový diagnostický přístroj vč. zajištění pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického prostředku (ultrazvukového zobrazovacího systému prémiové třídy) určeného pro porodnickou a gynekologickou diagnostiku umožňujícího transabdominální a transvaginální vyšetřování. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu dodané techniky, a to na dobu neurčitou.
FN Hradec Králové - dodávka RTG systému pro invazivní srdeční elektrofyziologii a RTG systému
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 RTG angiografických systémů vč. zajištění stavebních a dalších nezbytných úprav, demontáž a zpětný odběr stávajících angiografických přístrojů a zajištění pozáručního full servisu na dodaný předmětu plnění.
Odlehčovací služba, Honkova ul., Hradec Králové - kancelářský nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž vybavení pokojů a kancelářských prostor odlehčovací služby, které je blíže specifikováno v zadávací dokumentaci.
Mobilní RTG skiagrafický systém včetně zajištění záručního a pozáručního servisu
Předmětem této veřejné zakázky je postupná dodávka 3 ks mobilních RTG skiagrafických systémů pro přímou digitalizaci pro RDG kliniku zadavatele, a to včetně zajištění záručního a pozáručního servisu. Dále je předmětem plnění zpětný odběr 2 ks nahrazovaných ZP.
Dodávka a montáž interiéru - mobiliáře na budovu B
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a montáž vnitřního vybavení výukového objektu B - Filozofické fakulty UHK, v rozsahu a obsahu dle projektové dokumentace pro provádění interiéru, vč. prostorové a časové koordinace s realizací stavební části akce. Předmět smlouvy zahrnuje jednak dodávku, montáž a instalaci prvků do stavby nezabudovaných ...
Rekonstrukce odborných učeben, ZŠ kpt. Jaroše Trutnov - výběr dodavatele nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení a modernizace osmi učeben školy. Předmětem této veřejné zakázky je vybavení osmi učeben školním nábytkem vhodným pro tyto prostory.
Poradenské a vzdělávací centrum Královéhradeckého kraje při PPP v Trutnově
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku do objektu Poradenského a vzdělávacího centra Královéhradeckého kraje při PPP v Trutnově, Lipová 223, dále vybavení skladovacích prostor regály a vybavení hygienického zázemí.