Dodávka laboratorní techniky pro ON Náchod  nemocnice Rychnov nad Kněžnou - část 3
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 1 kus myčky laboratorního skla včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek
Dodávka laboratorní techniky pro ON Náchod  nemocnice Rychnov nad Kněžnou  část 4: PCR zařízení
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: PCR zařízení včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Poptávám pronájem stroje na ledovou tříšť
Dobrý den, poptávám pronájem stroje na ledovou tříšť na letní sezónu. Děkuji
Rekonstrukce laboratoří fyziky, biologie a chemie, Komenského 77, Nový Bydžov
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky nového laboratorního vybavení do objektu gymnázia v Novém Bydžově v souladu s technickou specifikací jednotlivých částí (příloha č. 3 ZD).
Rekonstrukce laboratoří fyziky, biologie a chemie, Komenského 77, Nový Bydžov
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky nového laboratorního vybavení do objektu gymnázia v Novém Bydžově v souladu s technickou specifikací jednotlivých částí: Předmět je rozdělen na 3 části, přičemž: 1) Předmět 1. části zahrnuje dodávku nové laboratorní a zdravotnické techniky dle příslušné technické specifikace (příloha č. 3a). 2) ...
Pořízení přístrojového vybavení pro ONN
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na pět částí, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění (dále jen „zakázka“ nebo „zadávací řízení
Pořízení UZ přístrojů
4.1. Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na čtyři části, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění (dále jen „zakázka“ nebo „zadávací řízení“).
RTG skiaskopicko - skiagrafický systém s integrovaným C-ramenem
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje (1ks RTG skiaskopicko skiagrafického systému s integrovaným Cramenem) do Oblastní nemocnice Jičín a.s. vč. montáže, instalace, uvedení do provozu; instruktáže zdravotnického personálu vystavení protokolu o proškolení, resp. instruktáži zdravotnického personálu, a protokolu opravňujícího ...
Pořízení technologie mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch
5.4. Předmětem zakázky je dodávka technologii mobilní zametací a vysávací stroj zpevněných ploch. 5.5. Podrobná specifikace a požadované technické parametry a další požadavky jsou uvedeny v technické specifikaci poptávané technologie, která tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace. Stroj musí být nový, nepoužitý.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Motorizovaný přístroj pro pro horní a dolní končetiny
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 3 kusy motorizovaných přístrojů pro horní a dolní končetiny včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Mycí lůžko
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 8 kusů mycích lůžek včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Anesteziologické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 4 kusy anesteziologických přístrojů včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG holter
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy záznamníků EKG holter včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG vč. podtlakových elektrod
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy přístrojů EKG se systémem podtlakových elektrod včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Videolaryngoskop
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 1 kus videolaryngoskopu včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Ventilátor plicní transportní
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 1 kus plicního ventilátoru včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG vyšší kategorie
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 4 kusy přístrojů EKG včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG nižší kategorie
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy přístrojů EKG včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Ventilátor plicní
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 6 kusů plicních ventilátorů lůžkových včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Oběhové instrumentárium včetně kontejnerů pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je kompletní dodání oběhového instrumentária včetně kontejnerů pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN) (dále také jen „zboží“ nebo „vybavení“ nebo „nástroje“). Součástí předmětu veřejné zakázky je i značení předem určených typů dodávaných nástrojů, a to 2D kódem gravírovaném laserem, dle standardu GS1 UDI. ...
FN Hradec Králové - CT simulátor včetně zajištění jeho pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka CT simulátoru vč. zajištění jeho záručního a pozáručního full servisu, zajištění demontáže a zpětného odběru stávajícího (nahrazovaného) vybavení zadavatele a provedení nezbytných stavebních a případně jiných úprav místa plnění.
Pořízení UZ přístrojů NRK
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Pořízení automatických osmometrů pro ONN a NRK
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 2 části, je dodávka dvou automatických osmometrů včetně 6letého pozáručního servisu pro laboratoře v Nemocnici Rychnov nad Kněžnou a Nemocnic Náchod, vše blíže popsané v technické specifikaci uvedené v příloze č. 2.1. a 2.2. - Splnění technických podmínek. Zadavatel požaduje přístroj ...
FN Hradec Králové  - dodávka skiaskopického urologického RTG pracoviště
Předmětem veřejné zakázky je dodávka skiaskopického urologického RTG pracoviště, zajištění demontáže a zpětného odběru obnovovaného vybavení, provedení stavebních a dalších úprav místa plnění a zajištění pozáručního full servisu dodaného předmětu plnění.
Hydraulické vyprošťovací zařízení AKU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 14 sad bateriového hydraulického vyprošťovacího zařízení s příslušenstvím (dále jen „HVZ AKU“), přičemž zadavatel se smluvně zaváže k odběru minimálně 7 sad HVZ AKU, na které má přidělené finanční prostředky. Další sady HZV AKU do maximálního celkového počtu 14 sad zadavatel odebere v případě, že mu budou v ...