DD Lampertice, objekt Žacléř - dodávka interiéru
Předmětem veřejné zakázky je vybavení dokončené budovy Domova důchodců Lampertice v Žacléři. Jedná se o 4podlažní obytný dům, částečně podsklepený. Skladba nábytku obsahuje: skříně, stolky, židle, kancelářský nábytek, polohovací křesla, police, kuchyňské linky, regály, rehabilitační pomůcky a jiné:podrobný popis a výčet je obsažen v Příloze č. 1 ...
Sušící linka
Jedná se o dodávku 1 ks sušící linky - zařízení na sušení semenného materiálu listnatých dřevin s prostorovou kapacitou min. 8 ks europalet s 60 ks nízkých zeleninových přepravek, s navázáním na tenzometrické váhy.
FaF UK - Kapalinový chromatograf UHPLC II
Dodávka 1 ks UHPLC systému s PDA a fluorescenční detekcí a možností zapojení pro on-line SPE nebo 2D-LC.
ZŠ - energeticky úsporná opatření
Předmětem veřejné zakázky na dodávky jsou projekční práce spočívající ve zpracování dokumentace pro provedení stavby, dodávka fotovoltaických panelů vč. montáže, nového zdroje vytápění a vzduchotechniky, včetně souvisejících montážních a instalačních prací, za současného poskytování energetických služeb s cílem snížení spotřeby energií v objektu ...
Vybavení do centra digi a robotiky - ICT vybavení III: část 4 - robotika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení pro centrum digitalizace a robotiky. Podrobná specifikace dodávky je součástí přílohy č. 3 ZD. Jedná se o část veřejné zakázky, která je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
Vybavení do centra digi a robotiky - ICT vybavení III:  část 1 - informační technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení pro centrum digitalizace a robotiky. Podrobná specifikace dodávky je součástí přílohy č. 3 ZD. Jedná se o část veřejné zakázky, která je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
LF HK - ERDF II - Bed-side ultrazvukové přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů bed-side ultrazvukových přístrojů pro výuku u lůžka pacienta, včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace.
FAF UK - Koncentrátor centrifugy s integrovanou membránovou vývěvou
Dodávka 1 ks koncentrátoru centrifugy s integrovanou membránovou vývěvou.
Zak.č.ZD19426, Modernizace stravovacího provozu, ONTrutnov, gastrotechnologie
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu gastrotechnologie do modernizovaného stravovacího provozu oblastní nemocnice v Trutnově, konkrétně provozního úseku kuchyně ve 2NP objektu pro stravování na pozemku č.st.4892. Objekt kuchyně je samostatně stojící stavbou propojenou krčkem s objektem výdeje a konzumace ...
Scanner Microarray včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka scanneru microarray pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Sekvenátor kapilární včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností II
Předmětem veřejné zakázky je nákup kapilárního sekvenátoru pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručních BTK a další servisní činnosti po dobu neurčitou a zajištění dodávek spotřebního materiálu na dobu ...
FAF UK - Přístroj pro výrobu destilované a ultračisté vody
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: - přístroj pro výrobu destilované a ultračisté vody pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Výběr dodavatele zařízení na označování a vážení výrobků z ryb
Předmětem plnění je dodávka: nového a nepoužitého zařízení na označování a vážení výrobků z ryb včetně zadavatelem specifikovaného příslušenství (dodávka automatické linky s příslušenstvím, která umožní průběžné vážení a etiketování výrobků z ryb a bude splňovat parametry pro uvedení bezpečného výrobku na trh; příprava stroje do provozuschopného ...
Zápůjčka katetrizačního systému, včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je bezplatné zapůjčení radiofrekvenčně-katetrizačního systému včetně servisní podpory a zajištění dodávek spotřebního materiálu pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
Mulčovač na ramenu
Jedná se o dodávku 1 ks nového mulčovače na ramenu, určeného pro výsek krajnic a ochranu lesních kultur před buření.
Kochleární implantáty včetně příslušenství 2022
Předmětem zakázky jsou dodávky kochleárních implantátů včetně příslušenství po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Kardiologický systém včetně servisního zabezpečení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je upgrade zadavatelem vlastněného kardiologického informačního systému MUSE nebo dodávka alternativního kardiologického systému umožňující zadavateli archivaci, prohlížení a zpracování EKG signálů. Dále je součástí předmětu plnění zajištění servisní podpory dodaného předmětu plnění, a to na dobu neurčitou.
Informační systém pro stravovací provoz FN HK
Předmětem veřejné zakázky je dodání, implementace a servisní podpora informačního systému vč. nezbytného HW pro stravovací provoz FN HK.
Poptávám O kroužek
Poptávám O kroužek 32/20 mm (tl. 6 mm)
Modernizace infrastruktury KZOS
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka HW a SW komponent výpočetní a síťové infrastruktury Krajského zdravotnického operačního střediska ZZS. Na tuto infrastrukturu budou následně převedeny všechny stávající aplikace potřebné pro provoz KZOS. Vlastní migrace není součástí této veřejné zakázky, ale výběr nabízených komponent musí vytvořit ...
Dodávka technických prostředků pro identifikaci pacientů pomocí náramků
Předmětem této zakázky je dodávka technických prostředků pro identifikaci pacientů pomocí náramků do Oblastní nemocnice Jičín a.s.: Tiskárna identifikačních náramků a štítků (40 ks), 20 tis. identifikačních náramků, Online čtečka čarových kódů (45 ks) vč. nabíječek. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními ...
Kardiostimulátory 2022
Předmětem zadávacího řízení jsou dodávky balíčků kardiostimulátorů pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Ultrazvukový aspirátor včetně dodávek spotřebního materiálu, záručních a pozáručních činností
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového aspirátoru včetně příslušenství, dodávek spotřebního materiálu a zajištění záručních a pozáručních činností pro Neurochirurgickou kliniku zadavatele, a to na základě kupní a servisní smlouvy a kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu, za podmínek stanovených v zadávací dokumentaci.
UTM FireWall
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks FireWallů dle technické specifikace předmětu veřejné zakázky dle přílohy č. 4) zadávací dokumentace.
Intraoperační 3D RTG zobrazovací a navigační systém včetně zajištění záručního a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka intraoperačního 3D RTG zobrazovacího a navigačního systému vč. přidružených technologií a příslušenství. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je též zajištění pozáručního full servisu na intraoperační 3D RTG zobrazovací systém vč. přidružených technologií a příslušenství, a to na dobu neurčitou, a dále ...