Nové odborné učebny ZŠ Pohůrecká, České Budějovice - učební pomůcky pro výuku informatiky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka učebních pomůcek pro učebnu informatiky v rámci realizace nových odborných učeben v ZŠ Pohůrecká, České Budějovice. Podrobná specifikace dodávky, viz příloha č. 4 zadávací dokumentace - Soupis dodávky a Technická specifikace poptávaného plnění.
Rekonstrukce KD Slavie v Českých Budějovicích - Kuchyňské zařízení
Předmětem plněn této veřejné zakázky je dodávka Kuchyňského zařízení (Gastrotechnologie a Technologie Gastronomického chlazení) v souvislosti s realizací veřejné zakázky Rekonstrukce KD Slavie v Českých Budějovicích. Součástí předmětu plnění je také dodávka barů (truhlářské výrobky). Další popis je uveden v projektové a zadávací dokumentaci ...
FZŠ - Zliv - Cisternová automobilová stříkačka
dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S pro jednotku sboru dobrovolných hasičů (JSDH) města Zliv, která bude využívána při plnění úkolů ...
Hlubokomrazící boxy pro PřF JU
Předmětem zakázky je dodání a instalace celkem 4 kusů hlubokomrazících boxů skříňového typu (2 ks o objemu 500 l a 2 ks o objemu 700 l) pro uchovávání vzorků.
Dodávka 10 ks parciálních článkových trolejbusů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 10 parciálních článkových trolejbusů městské hromadné dopravy. Bližší specifikace požadavků zadavatele na provedení dodávaných trolejbusů je uvedena v technických podmínkách, které tvoří Přílohu č.1 a nedílnou součást zadávací dokumentace.
IT VŠTE 1/2022
Předmětem plnění je dodávka vybavení počítačovou technikou Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích.
Sanitní vůz dopravní
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů sanitních vozidel pro přepravu pacientů pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje v souladu se zadávacími podmínkami a v rozsahu technické specifikace předmětu dodávky.
Poptávám zapůjčení stroje na ledovou tříšť
Poptávám zapůjčení stroje na ledovou tříšť.
Rozšíření městského kamerového dohledového systému České Budějovice o nové kamery pro měření a sledo
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní řešení nově osazených 63 kamerových bodů. Na nových kamerových bodech bude osazeno 43 kamer otočných a 119 kamer fixních pro měření a sledování dopravy. Kamery budou umístěny na trakčních sloupech, sloupech veřejného osvětlení, sloupech světelné signalizace, nových kamerových sloupech a domech. Kamery ...
FZŠ - Horní Stropnice - Cisternová automobilová stříkačka
dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S pro jednotku sboru dobrovolných hasičů obce Horní Stropnice, která bude využívána při plnění úkolů ...
Nákup technologií pro zpracování druhotných surovin
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologií pro zpracování druhotných surovin dle parametrů uvedených v technické specifikaci.
Elektronické zabezpečovací systémy pro střediska Probační a mediační služby České Budějovice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž elektronických bezpečnostních systémů pro zabezpečení pracovníků ve střediscích Probační a mediační služby.
Multi-Criteria Optimization, Velocity systém, Systém Mobius DICOM Modality Worklist pro CT
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Multi-Criteria Optimization, Velocity systém, Systém Mobius a DICOM Modality Worklist pro CT simulátor“ pro pracoviště lineárních urychlovačů Nemocnice České Budějovice, a.s.
Trojdílná MRI kompatibilní vyšetřovací/operační deska s MRI kompatibilním transportérem
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Trojdílná MRI kompatibilní vyšetřovací/operační deska s MRI kompatibilním transportérem“ pro pracoviště MRI/COS Nemocnice České Budějovice, a.s.
IT Technologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tabletů a navigací a rozšíření počítačového softwaru pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje.
Nové odborné učebny ZŠ Podhůrecká, České Budějovice - učební pomůcky POMŮCKY PRO VÝUKU INFORMATIKY
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka učebních pomůcek pro učebnu informatiky v rámci realizace nových odborných učeben v ZŠ Pohůrecká, České Budějovice. Podrobná specifikace dodávky, viz příloha č. 4 zadávací dokumentace - Soupis dodávky a Technická specifikace poptávaného plnění.
Pořízení chirurgického instrumentária
Předmětem této veřejné zakázky je pořízení chirurgických nástrojů, sít a kontejnerů v množství cca 30 000 kusů po etapách během období vymezeného roky 2022 - 2025, včetně údržby, servisu a BTK po dobu záruky, a to v souladu s nařízením (EU) 2017/745, o zdravotnických prostředcích, a poskytování dalších služeb v rozsahu a za podmínek stanovených ...
Poptáváme svářeče
Hledají se 2 svářeči na Živnost metodu MIG/MAG na hliník, příležitostně TIG pro svařování a montáž kolejových vozidel. Zkušenost se svařováním tenkých plechů. Schopnost číst složitější výkresy. Jeden z dvojice komunikační němčina. Možnost i pro menší firmu, plánuje se pozdější nasazení více lidí. Potřebné doklady: Živnostenský list, a ...
Nové odborné učebny ZŠ Pohůrecká, České Budějovice - IT vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka IT zařízení v rámci vybavení 5 učeben a 4 kabinetů nových odborných učeben v ZŠ Pohůrecká, České Budějovice. Podrobná specifikace dodávky, viz příloha č. 4 zadávací dokumentace - Soupis dodávky a Technická specifikace poptávaného plnění.
FVE Aktiva Management s.r.o. - 285,3 kWp
kompletní dodávka fotovoltaických panelů, včetně konstrukce pro jejich umístění, zařízení pro akumulaci přebytků vyrobené elektrické energie a všeho potřebného materiálu, výrobků, konstrukcí a zařízení nutných pro řádné dodání provozuschopné fotovoltaické elektrárny, montáž konstrukcí, instalace fotovoltaických panelů a zařízení pro akumulaci ...
Tkáňový automat lineární
Předmětem této podlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Tkáňový automat lineární “ pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice a.s.,
Výstavba linky pro zpracování bioodpadů
Předmětem zakázky je výstavba haly s instalovanou technologií na zpracování a úpravu bioodpadů pro bioplynovou stanici.
Dodávky diagnostik pro vyšetřování proteinů validovanými metodami
Předmětem jsou dodávky diagnostik pro vyšetřování proteinů validovanými metodami s výpůjčkou plně automatizovaného analyzátoru na principu nefelometrie pro Centrální laboratoře NCB laboratoř klinické chemie, hematologie a imunologie, pracoviště imunologie.
Dodávka biologických a mechanických chlopní
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky biologických a mechanických chlopní pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Bioanalyzer pro určení kvality DNA/RNA
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: Bioanalyzer pro určení kvality DNA/RNA pro pracoviště - laboratoř molekulární biologie a genetiky Nemocnice České Budějovice, a,.s.