NEMA - materiálové využití odpadů
Předmětem zakázky je pořízení štěpkovacího stroje a nakladače za účelem materiálového využití odpadů. Předmětem zakázky je rovněž doprava do místa plnění vč. montáže, předání dokladů definovanými kupními smlouvami, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu.
Tomografický mikroskop pro PřF JU
Předmětem plnění je dodávka 3D rentgenového mikroskopu s vysokým rozlišením, pracujícího na principu tomografie, pro Přírodovědeckou fakultu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
KSB pila s.r.o. - Projekt materiálového využití odpadů - dodávka nakladače a mobilního zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kolového nakladače a mobilního zařízení na výrobu štěpky. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Inkubátor pro transport novorozenců s certifikací pro leteckou záchranou službu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka inkubátoru pro transport novorozenců všech váhových i gestačních kategorií s možností rozšíření i o malé kojence, s certifikací pro LZS.
Informační systém pro videomanagement operačních sálů Nemocnice České Budějovice, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů, výpočetní techniky (hardware a software) a poskytnutí souvisejících odborných služeb (montáž, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy) za účelem vybudování řešení pro podporu a řízení procesů videomanagementu operačních sálů zadavatele včetně propojení jednotlivých ...
Defibrilátory pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky defibrilátorů pro Nemocnici České Budějovice, a.s., a to dle specifikace a požadavků zadavatele.
Dodávka validovaných testů pro rychlou diagnostiku virových gastroenteritid
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky validovaných testů pro rychlou diagnostiku virových gastroenteritid pro Laboratoř klinické mikrobiologie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Dodávka validovaných diagnostik a kontrolních materiálů pro stanovení protilátek proti chlamydiím
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik a kontrolních materiálů pro stanovení protilátek proti chlamydiím metodou MIF (mikroimunofluorescence) pro Laboratoř klinické mikrobiologie, Pracoviště virologie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Dodávka univerzálního nosiče výměnných nástaveb vč. sypací nástavby a sněhového pluhu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks univerzálního nosiče výměnných nástaveb včetně sypací nástavby a sněhového pluhu, vše v nové, nepoužitém stavu, dle požadované základní technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Metrologická laboratoř
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování nové odborné učebny - metrologické laboratoře pro celoživotní vzdělávání v budově VOŠ, SPŠ automobilní a technické na adrese Senovážné náměstí 4 v Českých Budějovicích. Učebna bude sloužit pro výuku strojního měření, zjišťování technologických vlastností kovů (optická měření, 3D technologie pro ...
Dodávka rotoru do centrifugy a příslušenství pro čtečku destiček
1) Předmětem veřejné zakázky je nákup karbonového úhlového "fixed angle" rotoru do stolní centrifugy multifuge X3R včetně příslušenství a nákup příslušenství pro multi funkční čtečku destiček Biomek Synergy H1.
Laminární box pro přípravu radiofarmak
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnická technika "Laminární box pro přípravu radiofarmak" pro pracoviště Laboratoř přípravy radiofarmak Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Multifunkční skiaskopicko - skiagrafický komplet s C- ramenem
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Multifunkční skiaskopicko - skiagrafický komplet s C- ramenem" pro pracoviště radiodiagnostiky Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s právní úpravou.
Výměna klimatizačních jednotek
Předmětem této veřejné zakázky je výměna stávajících InRow jednotek ve dvou stávajících serverovnách, které se nacházejí ve dvou geograficky rozdílných lokalitách (na adrese: U Zimního stadionu 1952/2 a Boženy Němcové 49/3, České Budějovice). Součásti realizace je demontáž a ekologická likvidace stávajících InRow jednotek, chladiva, Cu potrubí a ...
Dodávka kompostérů, kontejnerů na textil a mobilních buněk
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 443 ks nových a nepoužitých kompostérů o velikosti 450 l - 650 l, a dále 1 272 ks nových a nepoužitých kompostérů o velikosti 950 l - 1 100 l, 6 ks nových a nepoužitých kontejnerů na textil, 3 ks nových a nepoužitých menších mobilních RE-USE buněk (cca 4 m x 2,4 m) a 11 ks nových a nepoužitých velkých mobilních ...
UZ přístroj s endosonomodulem pro digestivní endoskopii
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "UZ přístroj s endosonomodulem pro digestivní endoskopii" pro pracoviště gastroenterologie Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Dezinfektory a sušící skříně pro flexibilní endoskopy
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Dezinfektory a sušící skříně pro flexibilní endoskopy" pro pracoviště gastroenterologie Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Spektrometry pro PřF JU
Dodávka 4 spektrometrů pro odlišná pracoviště Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
Technologie pro materiálové využití odpadů - dodávka mobilní třídící jednotky, kolového nakladače
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Dodávka volného interiérového vybavení - JU - Rekonstrukce koleje K4
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nábytku pro rekonstruovanou kolej K4 JU, a to dodávky kancelářského nábytku pro administrativu Kolejí a menz Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích (dále jen KaM JU) a provoz koleje K4 a dodávky nábytku pro ubytování studentů.
Poptávám svářečské práce
Hledám svářeče nerezové oceli. Potřebuji zkrátit nerezové schůdky do bazénu. Konkrétně by se jednalo o svaření dvou nerezových trubek o průměru 40 mm, zkrácení provedu sám. Předpokládám, že nebude možné to svařit u nás doma, dovezu schůdky ke svářeči, počkám na svaření a hotově na místě zaplatím.Bydlím v obci Strážkovice, okres České Budějovice.
IT Technologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a implementace počítačového hardwaru, softwaru, síťových prvků a tabletů pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje.
Klinik boxy nádoby na nebezpečný odpad
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na 24 měsíců s vybraným dodavatelem na průběžné opakované dodávky klinik boxů nádob na nebezpečný odpad určených pro zdravotnický materiál.
Provádění revizních činností
Předmětem veřejné zakázky je výběr účastníka zadávacího řízení k uzavření smlouvy o dílo na provádění revizních činností pro Nemocnici České Budějovice, a.s., a to za podmínek uvedených v zadávacích podmínkách a dále podle specifikace revizních činností uvedené v Příloze č. 2 zadávací dokumentace. Další podmínky plnění předmětu veřejné zakázky ...
Koronární stenty lékové
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem jsou opakující se dodávky uvedeného spotřebního materiálu tj: Koronární stenty lékové pro Nemocnici České Budějovice, a.s. a to dle specifikace a požadavků zadavatele.