Flowcytometr průtokový
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Flowcytometr průtokový“ pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice, a.s
Analyzátor LC/MS QQQ
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: Analyzátor LC/MS QQQ “ pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice, a.s.
Cytogenetický analyzátor - Mikroskop vč. modulu pro digitální záznam a zpracování obrazu
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Cytogenetický analyzátor (Mikroskop vč. modulu pro digitální záznam a zpracování obrazu) “.
Cytogenetický analyzátor - Systém pro automatické vyhledávání a analýza metafází
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Cytogenetický analyzátor (Systém pro automatické vyhledávání a analýza metafází )“
MRI 1,5 T
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky MRI 1,5 T a pozáruční „full“ servis na 8 roků (včetně dodávek kapalného helia)
Automatický biochemický analyzátor močová analýza
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Automatický biochemický analyzátor- močová analýza “
ELISA analyzátor velký - Imunologie
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „ELISA analyzátor velký, Imunologie “.
Hmotnostní spektrometr
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Hmotnostní spektrometr" pro pracoviště - centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice, a.s.
Tkáňový automat lineární
Předmětem této podlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Tkáňový automat lineární “ pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice a.s.,
Transportní vozíky pro centrální sterilizaci
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku transportních vozíků pro centrální sterilizaci.
Nové odborné učebny ZŠ Pohůrecká, České Budějovice - interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku v rámci vnitřního vybavení 5 učeben a 4 kabinetů nových odborných učeben v ZŠ Pohůrecká, České Budějovice. Podrobná specifikace dodávky, viz příloha č. 5 zadávací dokumentace - soupis dodávek.
Digestivní endoskopie II - soubor nástrojů s příslušenstvím
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Digestivní endoskopie II - soubor nástrojů s příslušenstvím “ pro pracoviště digestivní endoskopie gastroeneterologického oddělení Nemocnice České Budějovice, a.s.
Poptáváme dodávku nového výtahu do bytového domu
Poptáváme nový výtah do bytového domu o 4 patrech.
MRI 1,5 T
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky MRI 1,5 T a pozáruční „full“ servis na 8 roků (včetně dodávek kapalného helia)
Dodávka traktorové techniky pro údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks kolových traktorů 95kW s ramenovou a podsvodidlovou sekačkou, 1 ks kolového traktoru 95kW s ramenovou sekačkou, radlicí a sypací nástavbou a 1 ks kolového traktoru 95kW s ramenovou sekačkou a frézou na asfalt, vše nové, nepoužívané, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č. ...
Dodávka automobilové techniky pro údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks nákladních automobilů 4 x 4 jako nosiče výměnných nástaveb pro údržbu komunikací, 6 ks sypacích nástaveb, 6 ks sněhových radlic, 3 ks trojstranných sklápěcích koreb, vše nové, nepoužívané, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č.1 zadávací dokumentace.
CT pro urgentní příjem
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „CT pro urgentní příjem, pozáruční „full servis“ na 8 roků včetně vakuových prvků.
Automatický biochemický analyzátor
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: Automatický biochemický analyzátor pro stanovení specifických IgE protilátek proti molekulárním alergenům a stanovení autoprotilátek.
Defibrilátory s možností monitorace a sensingu v zóně pomalých komorových arytmií
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky implantabilních defibrilátorů s možností monitorace a sensingu v zóně pomalých komorových arytmií a s možností optimalizace srdeční resynchronizační léčby ...
Speciální zdravotnický nábytek pro Centrální sterilizaci nemocnice České Budějovice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku speciálního zdravotnického nábytku pro uložení sterilního materiálu a veškerého dalšího materiálu dodávaného externími dodavateli pro Centrální operační sály, který bude uskladněn na Centrální sterilizaci v Nemocnici České Budějovice, a.s. Předmět veřejné zakázky je specifikován touto ...
Diagnostika pro imunohematologická vyšetření se zápůjčkou 2 analyzátorů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro imunohematologické analyzátory pro Nemocnic České Budějovice, a.s., Transfúzní oddělení. Předmětem zápůjčky jsou dva imunohematologické analyzátory.
Transkatetrová aortální chlopeň pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Transkatetrová aortální chlopeň včetně příslušenství. Medicínský účel: Katetrizační implantace aortální chlopně se používá u rizikových pacientů s aortální stenózou, u nichž je chirurgická náhrada aortální chlopně zatížena vysokým operačním rizikem a náročnou a velmi nákladnou pooperační péčí. Použití této metody přináší menší riziko, kratší a ...
Upgrade videoprocesoru endoskopické sestavy
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „ Upgrade videoprocesoru endoskopické sestavy 4 ks “ pro pracoviště digestivní endoskopie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Zařízení pro překládání pacientů na operačním sále s oknem - 3 ks
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Zařízení pro překládání pacientů na operačním sále s oknem, 3 ks" pro pracoviště Centrální operační sály Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Laminární box pro přípravu radiofarmak
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnická technika "Laminární box pro přípravu radiofarmak" pro pracoviště Laboratoř přípravy radiofarmak Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.