Jaroslav Hampl - Projekt materiálového využití odpadů
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele (účastníka) či dodavatelů (účastníků), který či kteří zajistí řádné a včasné plnění předmětu veřejné zakázky spočívající v dodávce strojů a strojního zařízení dle požadavků zadavatele. Jedná se o dodávku následujících dvou nových inovativních technologií (strojů a zařízení) určených pro ...
Automobilový jeřáb N3G
Předmětem plnění je dodávka 1 ks továrně nového automobilového jeřábu N3G (také stroj), splňující parametry uvedené v příloze č. 1 návrhu smlouvy, rok výroby 2021, a to včetně zaškolení obsluhy; servisní činnosti a provádění mimozáručních oprav dodaného stroje.
Dampr
Předmětem plnění je dodávka 2 ks továrně nových kloubových damprů (dále i jen stroje), rok výroby 2021. Součástí dodávky je poskytování servisní činnosti k dodaným strojům a mimozáruční opravy po dobu provozu 10 000 motohodin. Podrobnosti v zadávací dokumentaci.
Dozer
Předmětem plnění je dodávka 1 ks továrně nového pásového dozeru bez rozrývače, splňující parametry uvedené v příloze č. 1 návrhu smlouvy, rok výroby 2021.
Protismykový nakladač
Dodávka 1 ks nového protismykového nakladače. Podrobné vymezení předmětu zakázky včetně technických, jakostních a funkčních požadavků zadavatele je uvedeno v příloze č.7 zadávací dokumentace.
Rámcová dohoda - Dodávka čelních kolových nakladačů
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem v souladu s § 131 ZVZ na každou část veřejné zakázky, přičemž celkem se jedná až o 6 strojů. V rámci všech částí VZ zadavatel garantuje odběr 1 stroje. Součástí předmětu plnění bude zprovoznění všech dodaných strojů a jejich agregace s požadovanými adaptéry, dále ...
Poptávám nový traktorbagr značky Caterpillar
Poptávám nový traktorbagr CAT , co mi prosím můžete nabídnout? Děkuji Šubrt
Obstaranie technológií pre spoločnosť SG PROFI, s.r.o.
Časť č.1 Elektrocentrála 1ks Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov (Príloha č.2.1). Časť č.2 Minirypadlo 1ks Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov (Príloha č.2.2). Časť č.3 Ponorný vibrátor 1ks Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov (Príloha č.2.3). Časť č.4 ...
Pořízení technologie pro materiálové využití odpadů - Michal Svoboda - dodávka mobilní třídící jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače
Rypadlo nakladač
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kolového Rypadlo nakladače včetně dopravy.
Protismykový nakladač
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového protismykového nakladače. Podrobné vymezení předmětu zakázky včetně technických, jakostních a funkčních požadavků zadavatele je uvedeno v příloze č.7
STAVITELSTVÍ - TRUNEC s.r.o. - Projekt materiálového využití odpadů - dodávka kolového rypadla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kolového rypadla s třídícím zařízením. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Poptávám opravu bagru
Poptávám odborné poradenství. Mám bagr CASE 580 super k a nejde mi pojezd vpřed a vzad. Nevíte co s tím? Děkuji za odpověď.
Rámcová dohoda - Dodávka teleskopických manipulátorů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem v souladu s § 131 ZVZ, přičemž celkem se jedná až o 2 stroje. Zadavatel garantuje odběr 1 stroje. Součástí předmětu plnění je také zabezpečení servisních služeb na dodaných strojích.
Mobilní nakladače kontejnerů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks mobilních kolových nakladačů kontejnerů s výsuvným stohovačem (dále jen „Kolové nakladače“). Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD (1. a 2. část). Předmětem zakázky je rovněž: • doprava Kolových nakladačů do Místa plnění • montáž stroje • proškolení zaměstnanců ...
Dodávka dvou kusů teleskopických otočných nakladačů na údržbu komunikací Kraje Vysočina
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 2 kusů kolového nakladače s otočným teleskopickým výložníkem, 2 paletizační vidle, 2 čelní lopaty a 2 pracovní plošiny, předepsané servisní služby po dobu 5 let a pozáruční servis po dobu 8 let. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále doprava strojů na místo plnění, jejich uvedení do provozu a ...
Značkovací stroj pre vodorovné dopravné značenie a prívesný vozík pre jeho presun
Predmetom zákazky je dodanie nového značkovacieho stroja pre vodorovné dopravné značenie a prívesného vozíka pre jeho presun. Podrobný opis, množstvá a parametre predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka 2 kusů teleskopických nakladačů na údržbu komunikací Kraje Vysočina
Dodávka 2 kusů teleskopických kolových nakladačů. Součástí předmětu plnění je dále doprava strojů na místo plnění, jejich uvedení do provozu a předvedení funkčnosti. Dále zaškolení obsluhy zadavatele v dostatečném rozsahu pro bezpečné ovládání a základní údržbu.
Silniční značkovací stroj pro zpracování plastu za studena a barvy a přívěs pro značkovací stroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 silničního značkovacího stroje pro zpracování plastu za studena a barvy a 1 přívěsu pro tento značkovací stroj. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále dodávka značkovacího stroje a přívěsu do místa plnění, předvedení funkčnosti, zaškolení obsluhy zadavatele v dostatečném rozsahu pro ...
Mobilný čeľusťový alebo odrazový drvič s magnetickým seprátorom
Obstaranie strojového vybavenia pre zriadenie mobilného recyklačného zariadenia stavebného odpadu: Mobilný čeľusťový alebo odrazový drvič s magnetickým separátorom - 1 ks, Podvalníkový trojnápravový náves - 1 ks, Pásové rýpadlo - 1 ks, Demolačné kliešte - 1 ks. S cieľom umožniť širšiu hospodársku súťaž je predmet zákazky rozdelený na 3 časti.
Poptáváme půjčovnu pil
Hledáme půjčovnu pil na řezání žulových desek v Mostě nebo Litvínově
Silniční značkovací stroj pro pokládku liniového VDZ barvou velkého rozsahu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového nepoužitého silničního stroje pro pokládku liniového VDZ barvou velkého rozsahu.
Teleskopický nakladač
Predmetom zákazky je dodanie strojného vybavenia na zabezpečenie prác rôzneho druhu, t. j. teleskpických nakladačov s príslušenstvom v množstve 3 ks vrátane dopravy do sídla Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja.
Dodanie zariadení v rámci projektu DaReM - Sací bager
Predmetom zákazky je dodanie 1 ks sacieho bagra. Plávajúci sací bager bude určený na odstraňovanie jemných sedimentov.
Univerzálny dokončovací stroj - 2
Predmetom zákazky je nákup 4 kusov samohybného univerzálneho dokončovacieho stroja na automobilovom podvozku s pohonom 6x6. Stroj je určený na : -zemné práce s použitím rôznych nástrojov a prídavných zariadení -vytváranie protipožiarnych pásov a priekop pri lesných požiaroch -uvoľňovanie ľadových naplavenín a rozbíjanie ľadových ...