Rozvoj metropolitní komunikační infrastruktury SMO
Předmětem plnění je a) inženýrská činnost - projekční práce, zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí a stavební povolení, zajištění příslušných úředních povolení souvisejících s dodávkou; b) výstavba fyzické vrstvy metropolitní sítě (zejm. výkopové práce, pokládka chrániček a kabelů); c) dodávka části fyzické vrstvy metropolitní sítě; d) ...
Orlová - sesuv Olmovec I.
Předmětem stavebních prací je vybudování příjezdné komunikace na staveništi, provedení demontáže hospodářského přístavku, vybudování opěrné konstrukce, provedení drenážních žeber a horizontálních odvodňovacích vrtů.
Zajištění bezbariérového přístupu k ZŠ Slezská 200
Předmětem stavebních prací jsou opravy poškozených pozemních komunikací pro pěší včetně bezbarierového řešení, stavební úpravy nášlapné vrstvy chodníku na mostním tělese, odstranění přístřešku autobusové zastávky a umístění nového zastávkového přístřešku. Stavební práce budou prováděny na ul. Slezská v Orlové-Porubě.
Prohloubení jam Lazy 2 a 6 závodu Lazy Dolu Karviná z 9. na 10. patro
Prohloubení jám Lazy 2 a 6. z 9. na 10. patro počínaje zpracováním projektové dokumentace zařízení staveniště, zřízením zařízení staveniště, prohloubením jám, vystrojením a vybavením jám, jámových tůní, nárazišť a těžních zařízení až po zprovoznění těžních zařízení na 10. patro a jejich uvedení do provozu.
Regenerace brownfield Přívoz - Stará ČOV
Realizace stavby „Regenerace brownfield Přívoz – Stará ČOV“ v Ostravě – Přívoze dle projektové dokumentace, kterou zpracoval Dopravoprojekt Ostrava s.r.o. pod zak. číslem 100181 v prosinci 2010
Sanace staré ekologické zátěže v areálu společnosti Overlack (Euro Šarm)
Odstranění staré ekologické zátěže stavbou sanačního charakteru - kombinace odtěžení kontaminovaných zemin a sanace saturované zóny metodami "in situ" (odtěžba, air-spargingový systém, zasáknutí laktátu sodného a nanočástic železa).
Sanace staré ekologické zátěže v areálu společnosti Overlack (Euro Šarm)
Odstranění staré ekologické zátěže stavbou sanačního charakteru – kombinace odtěžení kontaminovaných zemin a sanace saturované zóny metodami “in situ” (odtěžba, air-spargingový systém, zasáknutí laktátu sodného a nanočástic železa).
Rozšíření odkanalizování pravého břehu Žermanické přehrady, obec Dolní Domaslavice I. a II. etapa
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení činností dle projektové dokumentace „Rozšíření odkanalizování pravého břehu Žermanické přehrady, obec Dolní Domaslavice I. a II. etapa“, zpracované společností IGEA s. r. o., Na Valše 3, 702 95 Ostrava 1 v srpnu 2008. Jedná se o I. a II. etapu rozšíření odkanalizování pravého břehu Žermanické ...
Odkanalizování okrajových částí města Orlová
Předmětem veřejné zakázky je modernizace odkanalizování tří lokalit města Orlová. Řešené lokality jsou: lokalita B - Poruba, lokalita F - Zimný důl a lokalita G - u nemocnice. Součástí je rovněž zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby, dokumentace skutečného provedení stavby a geodetického zaměření.
Regenerace panelového sídliště Karviná Hranice, okolí ZŠ Mendelova
Předmětem veřejné zakázky je regenerace panelového sídliště Karviná Hranice, okolí ZŠ Mendelova. Sadové a krajinářské úpravy (nová výsadba stromů a keřů), asanační zásahy, terénní úpravy.
Rekonstrukce kanalizace Krnov- ulice Miku|ášská
Akce zahrnuje vybudování nové kanalizace v místě stávající nevyhovující kanalizace. Potrubí bude provedeno v DN 300 - 600 , a to buď plastové z PP nebo sklolaminátové. Součástí akce bude i přepojení uličních vpustí a kanalizačních přípojek
Výměna kanalizačního řadu na ul. Vrbická v Bohumíně - Vrbici nad Odrou
Výměna stávajícího kanalizačního potrubí za nové
Výběr zhotovitele výstavby plynovodu, vodovodního a kanalizačního řadu
Předmětem veřejné zakázky je vybudování infrastruktury pro navrženou zástavbu rodinných domů v lokalitě „Farské“. V rámci této projektové dokumentace jsou řešeny tyto inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, plynovod.
ČOV a kanalizace obce Jindřichov, II.etapa
Obsahem projektu je vybudování kanalizace a ČOV v obci Jindřichov. Projekt je rozdělen do 3 částí (A, B a C) + ČOV. Jedná se o gravitační i tlakovou kanalizaci. Kapacita nově budované ČOV 650 EO, celková délka nově budované kanalizace cca 17,7 km, Součástí zakázky je zhotovení prováděcí dokumentace, dokumentace skutečného provedení a zajištění ...
Poptávám realizaci kanalizační přípojky
hledám poskytovatele služby : zhotovení kanalizační přípojky k rodinnému domku dle PD . Jedná se o lokalitu Ostrava - Hrabůvka , termín provedení od l5.10.2011 jen firmy z Ostravy a blízkého okolí . kontaktní e-mail : elf2233@seznam.cz
Poptávám pokládku dvou silničních panelů
Pokládka dvou silničních panelů 200/180 cm do vjezdu k RD v Kunčicích pod Ondřejníkem.
Poptávám terénní práce bagrem
Terénní práce pasovým bagrem. Přesunutí většího množství zeminy a rozhrnutí. Práce cca.3dny. Náročnější terén. Nelze zhotovit ručně.
Revitalizace zahrad MŠ Kamarád
Revitalizace zahrad spočívá v dodávce a instalaci nových, převážně atypických herních prvků, demontáži starých nevyhovujících herních prvků, úpravách stávajících a vybudování nových zpevněných ploch a teras, obnově oplocení, terénních úpravách dvou zahrad o rozloze dohromady cca 0,63 ha, odstranění starých a vysázení nových dřevin.
Příprava území po ukončené hutní prvovýrobě společnosti VÍTKOVICE, a.s.
Cílem veřejné zakázky je řešení důsledků restrukturalizace hutnictví v areálu společnosti VÍTKOVICE, a.s. Realizace veřejné zakázky zajistí přípravu území po zastavené hutní prvovýrobě a vytvoří podmínky pro revitalizaci této lokality. Hlavní činnosti při plnění veřejné zakázky mají charakter stavebních - demoličních prací a úpravy terénu po ...
Splašková kanalizace dolní Ludgeřovice a horní Ludgeřovice - II. etapa
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je zhotovení díla "Splašková kanalizace dolní Ludgeřovice a horní Ludgeřovice - II.etapa.". Podrobnější informace v zadávací dokumentaci.
Hať ČOV a splašková kanalizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace ČOV v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Bystřice - lokalita Škubňa 18 - prodloužení vodovodu
Předmětem veřejné zakázky rozšíření vodovodní sítě v lokalitě Škubňa 18. U stávajícího vodojemu bude provedeno rozšíření akumulace o 25 m3, která zajistí potřebnou kapacitu pro zásobení lokality pitnou vodou. Dále bude provedeno rozšíření rozvodné vodovodní sítě v celkové délce 3.390,0 m.Více v zadávací dokumentaci.
Revitalizace povodí Olše – kanalizační přípojky
Předmětem plnění veřejné zakázky na stavební práce je revitalizace povodí Olše – kanalizační přípojky v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Opava, Karlovice, km 106,330 - 106,650
vybudování opevněného zemního valu v délce 230m se sklonem návodní strany 1:4 a korunou š. 4m, odtěžení štěrkových lavic a úpravou nivelety dna v množství 3560m3, opevnění LB v délce 70m se sklonem 1:2, vybudování dřevěného příčného prahu s opevněním PB v délce 40m se sklonem 1:2, vybudování 3 drátokamenných usměrňovačů proudu v délce 69,2, 84,5 a ...
Splašková kanalizace dolní Ludgeřovice a horní Ludgeřovice
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je zhotovení díla "Splašková kanalizace dolní Ludgeřovice a horní Ludgeřovice - II.etapa.". Podrobnější informace v zadávací dokumentaci.