Kanalizace a ČOV Holasice - I.etapa
Výstavba kanalizace bude provedena v intravilánovém území obce Holasovice místní část Holasovice a místní část Loděnice. Obec Holasovice leží na pravém břehu řeky Opavy v povodí potoka Lipinka, která je v místní části Holasovice částečně zatrubněna. Jedná se většinou o mírně svažité území s výškovými rozdíly do 30m. Převážná část doposud provedené ...
Bartošovice - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce dle tendrové dokumentace vypracované společností Ivo Hradil - VODOPROJEKT, Havlíčkova 1/234, 757 01 Valašské Meziříčí, IČO: 61595888. Stavba je členěna na stavební objekty a provozní soubory: SO 101 Čistírna odpadních vod SO 101.1 Sdružený objekt ČOV SO 101.2 Kanalizace v ČOV SO 101.3 Vodovod ČOV SO ...
Výstavba VI. etapy skládky odpadů
Stavební práce spojené s výstavbou VI. etapy skládky odpadů v k.ú. Panské Nové Dvory, Frýdek-Místek, které se skládjí z těchto stavebních objektů : SO 601 - PŘÍPRAVA ÚZEMÍ, SO 602 - TĚLESO SKLÁDKY, SO 603 - SBĚRNÉ DRÉNY. VI. etapa skládkybude navazovat na již vybudované a provozované etapy skládky.
Kanalizace Frýdlant nad Ostravicí
Předmětem prací je stavba kanalizace Frýdlant nad Ostravicí, která obsahuje realizaci gravitačních stok splaškové kanalizace včetně přípojek ukončených na hranici veřejného a soukromého pozemku. Dále stavba obsahuje realizaci řadů tlakové kanalizace včetně odbočných řadů zakončených domovní čerpací stanicí umístěnou na soukromém pozemku, v případě ...
Prohloubení jámy Lazy č. 2 a Lazy č. 6 závodu Lazy Dolu Karviná z 9. na 10. patro
Prohloubení jámy Lazy č. 2 a jámy Lazy č. 6 z 9. na 10. patro počínaje zpracováním projektové dokumentace zařízení staveniště, zřízením zařízení staveniště, prohloubením jam, vystrojením a vybavením jam, jámových tůní, nárazišť a těžních zařízení až po zprovoznění těžních zařízení na 10. patro a jejich uvedení do provozu.
Splašková kanalizace dolní Ludgeřovice a horní Ludgeřovice - II. etapa
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je zhotovení díla "Splašková kanalizace dolní Ludgeřovice a horní Ludgeřovice - II.etapa.". Podrobnější informace v zadávací dokumentaci.
Výměna kanalizačního řadu na ul. Vrbická v Bohumíně - Vrbici nad Odrou
Výměna stávajícího kanalizačního potrubí za nové
Poptávám odbahnění rybníku
Poptávám odbahnění rybníku cca 10x10m bohužel ne těžkou technikou- z důvodu nepřístupnosti.
Vybavování a likvidace porubů a důlních děl a služby s tím související
Služby spojené s vybavováním a likvidací důlních děl, porubů, s přípravou porubů na rozjezd, s přípravou porubů na likvidaci, přibírkami a zmáháním, s odstraňováním závažných událostí a nebezpečných stavů v dole.
Dobývání černého uhlí a práce s tím související
Dobývání černého uhlí včetně obslužných činností, jakož i práce související s přípravou porubů (vybavování), údržbou důlních děl a likvidací porubů, s odstraňováním závažných událostí a nebezpečných stavů v dole.
Ražby provozních důlních děl a práce s nimi spojené
Razící práce pro přípravu hlubinného dobývání černého uhlí technologií razících kombajnů nebo klasickou technologií včetně provedení prací spojených s přípravou ložiska k dobývání (stavba křížů, budování montážních komor, zmáhání a přibírka, plenění apod.), s odstraňováním závažných událostí a nebezpečných stavů v dole.
Ražba překopových a dlouhodobých důlních děl
Razící práce pro otvírku a přípravu hlubinného dobývání černého uhlí, velkoprostorová důlní díla a stavby křížů a práce související s těmito důlními díly.
Odra km 16,770-16,900 PŠ 2010
Odstranění nátrží na pravém a levém břehu. Odstranění pařezů. Oprava břehového opevnění.
Inženýrské sítě ul. Horní - dodatečné práce
Vytvoření sanašní vrstvy pod navrženými chodníky, vzjezdy a doplnění sanační vrstvy pod komunikací. Vytvoření násypů u čerpací stanice z kameniva a úprava komunikace. Zemní práce související s inženýrskými sítěmi nad rámec položkového rozpočtu. Realizace plynovodní přípojky a dodávka ochranných plastových hrániček pro slaboproudé rozvody na rámec ...
Obnova Zámeckého parku a nový park Jižní svahy - dodatečné práce II
odstranění betonových ploch (chodník, hřiště, schodiště) a sanace navážek stavební sutě, likvidace nežádaoucích dřevin a invazivních plevelů technologií chemických postřiků, odstranění kořenů náletových dřevin, realizace bezbariérové rampy
Otvírka ostravských slojí v DP Stonava
Ražba překopů č. 5052 a 5053 s celkovou délkou 1 285 m.
Poptávám realizaci přípojky plynu
Hledam firmu z Ostravy která mi udělá přípojky plynu na mém pozemku+usazení skříňky pro plynoměr i s výkopovými prácemi.
Příprava území po ukončené hutní prvovýrobě společnosti VÍTKOVICE, a.s. pro realizaci projektů rozvo
Cílem veřejné zakázky je řešení důsledků restrukturalizace hutnictví v areálu společnosti VÍTKOVICE, a.s. Realizace veřejné zakázky zajistí přípravu území po zastavené hutní prvovýrobě a vytvoří podmínky pro revitalizaci této lokality. Hlavní činnosti při plnění veřejné zakázky mají charakter stavebních - demoličních prací a úpravy terénu po ...
Revitalizace zahrad MŠ Kamarád
Revitalizace zahrad spočívá v dodávce a instalaci nových, převážně atypických herních prvků, demontáži starých nevyhovujících herních prvků, úpravách stávajících a vybudování nových zpevněných ploch a teras, obnově oplocení, terénních úpravách dvou zahrad o rozloze dohromady cca 0,63 ha, odstranění starých a vysázení nových dřevin.
Poptáváme pokládku zámkové dlažby
Hledáme firmu nebo soukromníka na pokládku zámkové dlažby. rozsah cca 230 m2. včetně vyrovnání štěrkem do 5cm tloušťky. Pokládka v Hradci nad Moravicí v bývalém hotelu Belaria. Materiál dodáme. Nástup možný ihned.
Rekonstrukce bytových domů Jubilejní kolonie v Ostravě-Hrabůvce - V. etapa, dům Jubilejní 64
Realizace a odborné vedení realizace stavby v rozsahu ZD, včetně projektu pro zařízení staveniště, jeho povolení a vybudování. Rekonstrukce objektu v památkově chráněné zóně. Dům má tři nadzemní podlaží, půdní prostor a jedno podzemní podlaží. Rekonstrukce zahrnuje změnu dispozice, stavební úpravy, včetně nosných konstrukcí izolací, instalací, ...
Odkanalizování Havířova - části města Bludovice, Dolní Datyně, Dolní Suchá a Prostřední Suchá
Provedení stavebního díla Odkanalizování Havířova - části města Bludovice, Dolní Datyně, Dolní Suchá a Prostřední Suchá. Bližší popis předmětu veřejné zakázky bude uveden v projektové dokumentaci, doplněné o výkaz výměr a soupis prací a dodávek, která bude poskytnuta uchazečům, kteří budou vyzváni k podání nabídky.
Kanalizace Frýdlant nad Ostravicí
Předmětem prací je stavba kanalizace Frýdlant nad Ostravicí, která obsahuje realizaci gravitačních stok splaškové kanalizace včetně přípojek ukončených na hranici veřejného a soukromého pozemku. Dále stavba obsahuje realizaci řadů tlakové kanalizace včetně odbočných řadů zakončených domovní čerpací stanicí umístěnou na soukromém pozemku, v případě ...
Poptávám výstavbu vjezdu do garáží
Prosím o cenovou nab.na práci. Napojení na mistní kom. na ul. Na Skotnici Ostrava-Koblov. Vjezd do dvougaráži cca 8x2m, v delce 8m odřez a napojení na komunikací. Příjezd k RD cca6x1,5m, v delce 8m odřez a napojení ke komunikací. Konečná úpráva. Bližší informáce po dohodnuté schůzce. Termýn reálizace: dle počási/Nejb.termýn/. Děkují.
Poptávám realizaci plynové přípojky vč. projektu
Potřebuji realizovat kompletní dodávku domovní plyn. přípojky vč. vnitřní plynoinstalace. Požaduji i proj. dokumentaci a vyřízení formalit. RD se nachází v Ostravě-Svinově, plynovod cca 5 m od paty domu v obecní cestě.