Poptáváme montáž sprchového koutu
Poptávám instalaci sprchového koutu do bytového jádra.
Poptáváme tesařské práce
Hledám tesaře jedná se o bednění základů,stěn,sloupů,průvlaku a stropních konstrukcí včetně prostupů. Nástup možný ihned.
Poptávám broušení dřevěné podlahy
Poptávám přebroušení nové dřevěné podlahy - plocha 35 m čtver. na chatě nedaleko Skutče.
Poptávám vyvložkování komínu
Prosím o zaslání předběžné cenové nabídky na vyvložkování rovného komínu rodinného domku. Výška komínu je cca 11m,stávající průměr 20cm.Vyvložkováno keramickými vložkami.Kotel Dakon 24.Oprava nutná kvůli prosaku kouře do obytné místnosti. U stávajícího komínu je vymetací branka na půdě,prosím o zachování..Termín zhotovení? Předem děkuji za ...
Poptáváme koupi nábytku z masivu
Mám zájem o koupi šatní skříne š.270, v .200-220, h.55-60 cm a dvě komody z masívu, sedací souprava v kombinaci dřeva (dvě křesla + trojsedák atd.), NE holandský nábytek.
Hledám zednickou partu
Hledám zedníky nebo přidavače, může být i parta. Nástup možný ihned, výplata každý pátek na ruku. Více informací na telefonu: 739 614 794 nebo emailu: prudil.rene@seznam.cz
Poptávám regál na vinné láhve
Poptávám regál na vinné láhve - tzv. vinotéka
Poptávám tvrzené sklo ke krbu
Poptávám tvrzené sklo před krb o rozměrech cca.:1100x850 mm dva rohy na delší straně zaoblené
Poptávám seřízení kotle zn. Junkers
Poptávám vyčištění a seřízení plynového kotle Junkers-mini
Hledáme řemeslníky na stavební práce
Hledám na stavební práce následující profese: zedník, přidavač.staveb, dělník.
Poptávám topenářské práce
Hledám dodavatele či zhotovitele ústředního topení s radiátory korádo za rozumnou cenu
Poptáváme jeřábnické práce
Poptávám jeřáb pro složení lisovacího kontejneru v Kauflandu na 24.10.2008, na 8 hodin ráno. Stačí jeřáb o nosnosti 8t. Kaufland Třebíč, Brněnská 360, 674 01 Třebíč.
Poptávám zhotovení dřevěného plotu
Sháním nízký dřevěný plot.
Poptávám opravu kamenných zdí
Poptávám odbourání opukového kvádru (cca 1,5 x 1,5 x 2,5m) ze sklepa a opravu kamenných zdí na vilce z červené žuly.Lokalita Chrudim.
Poptáváme vybudání základů výrobní haly
Hledáme firmu na provedení zemních prací a základů pro novou výrobní halu v okrese Pardubice. Přepokládaný rozsah prací: 1/sejmutí ornice - cca 6000m3 2/zemní práce-výkopy - cca 34000m3(včetně odvozu a uložení) 3/zemní práce násypy- cca 8000m3 4/založení stavby- pilotový systém (podrobnější info viz dokumentace na vyžádání)
Poptáváme řemeslné práce při výstavbě
Poptávám firmu na zhotovení kanalizace, vodoinstalace, vč. montáže zdravotechniky, topeni (plyn, elektro,podlahové topení atd.) v dřevostavbách RD na klíč - po celém území ČR, cca 15 RD ročně.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám pokládku zámkové dlažby, cca 140 m2 (rodiný dům). Cena musí obsahovat - zaměření, vykopání, štěrk ..., pokládku, ... Prosím o cenovou nabídku za práci + štěrk. Kostky bude cena dle výběru.
Poptáváme montáž vodo, topo, plyn
Hledám dlouhodobého dodavatele instalaterských, vodotopenářských vč. plynoservisních prací pro naší firmu. Aktuálně poptávám výměnu 3 - 4 plynových kotlů za nové úsporné, pravděpodobně kondenzačního typu. Dále poptávám dodávku a instalaci 3 ks plynových přímotopů.
Poptávám nástřik vany
Poptávám nástřik staré vany v regionu Pardubice
Poptávám dodávku a montáž podlah
Dobrý den, měla bych se stěhovat do bytu blízko Lanškrouna, který má 43m2, chtěla bych do celého bytu plouvouci podlahu nebo jestli to jde lino jako napodobeninu teto podlahy. Prosím o cenové nabídky respektive cenu za m2 klasického světlého lina do bytu, předem děkuji za odpověď.
Poptávám opravu plynového kotle
Poptávám opravu plynového kotle Nectra.
Poptávám bezpečnostní systém, vč. montáže
Poptávám montáž elektronických zabezpečovacích systémů, nebo kamerových systémů. Okres Ústí nad Orlicí a okolí.
Poptáváme hydroizolační práce,větší objekt
Poptáváme hydroizolační práce na vetším objektu, jedná se o Vyšší odbornou školu v Opatovicích nad Labem. Celkem 4 ubytovny a 1 hlavní budova. Firmy v Královéhradeckém a Pardubickém kraji. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám broušení dřevěných podlah
Poptávám broušení dřevěných podlah okolí Hlinsko v Č.-Polička
Poptávám vhodné vytápění do RD
Hledáme firmu, která nám nabídne a zrealizuje vhodné vytápění do malého RD 9x9m, pozemek na kterém bude dům stát má vysoký radon index-bude tedy nutné často větrat. Požadujeme systém s co nejmenší vířivostí prachu v domě-kvůli alergiím.Prosím nabídněte.