Poptávám zateplení fasády u RD
RD v Letohradě: Zateplení fasády (18 cm EPS odvětraná), střechy (nadkrokevní systém 28cm minerální vlna) vč. nové krytiny, výměna oken a vstupních dveří. Rozměry: střecha cca 170m2 a fasáda cca 200m2 včetně oken. Okna 4x 180/130, 1x balkonová sestava, 1x vstupní dveře a 4x 60/80. Dodávka včetně materiálu, likvidace všech odpadů.
Poptáváme  práce vodo-topo
Poptáváme vodoinstalatérské a topenářské práce.
Poptávám zhotovení protiskluzové podlahy
Zhotovení bezpraš.protiskluz.otěruvzdorné podlahy(epoxidové-nebo jiné podobných vlastností) Pardubický,Královohradecký,Olomoucký kraj-sídlo firmy ne dále.
Poptáváme předsíňovou stěnu
předsíňová stěna Pavlína
Poptávám realizací solárního ohřevu vody
Solární ohřev vody,kompl.nabídka včetně zapojení.Podmínka dotace zelená úsporám!!! Bojler 400-500l střecha šikmá,rod. dům,okr. Ústí /Orlicí.Cena do 80000kč.Realizace březen-duben 2010.
Poptávám revizi a vyčištění komína
Poptávám služby kominíka na kontrolu a vyčištění komína.
Poptávám podlahové topení
Poptávám podlahového topení.Pardubický kraj.
Poptávám realizaci přípojky plynu
Potřebuji zhotovit plynovodní přípojku o délce 8m v obci Roudnice u Hradce Králové.
Poptáváme dlaždičské práce
Poptávka po 1. dodávce dlaždičských prací Potřebujeme dodat dlaždičské práce: A částečnou náhradu původní cihlové dlažby v síni - doplnění (cca 2m2) a komoře ( 23m2), B původní jílovcové dlažby na záspi z velkých plochých kamenů - před domem (cca 14m2). C rozebrané betonové dlažby pod kamny v jizbě (cca 4,5m2) 2. provizorní ho zajištění ...
Poptávám fasádnické práce, zateplení
Poptávám zateplení a provedení fasády KZS ORSIL TF tl.120 celkem 1760m2 výkaz výměr na vyžádaní zašleme. Sdělte reference včetně tel.kontaktu.
Poptávám zasklení venkovních výloh
Dobrý den, potřebovala bych cenovou nabídku od sklenářských firem v Pardubicích na zasklení venkovních výloh (včetně olištování) o rozměrech: 2,34 x 2,45 m 2,34 x 2,48 m 2,34 x 2,71 m 2,34 x 2,73 m V příloze přesný nákres.Děkuji. Hanka Valentová RE/MAX Accord Pardubice
Poptávám zhotovení plotu
Poptávám firmu na zhotovení plotu cca 20 m.
Poptávám vestavěnou skříň
Poptáváme vestavěnou skříň. Zajímají nás cenové kalkulace a možnosti provedení.
Poptávám natěračské práce
Poptáváme nátěry oken a dřevních prvků na administrativní budově.
Poptávám vyvložkování komínu
Prosím o zaslání nabídky kompletní ceny na poptávku k vyvložkování komínu cca 9m.
Poptáváme opravu zděného komínu
Poptáváme opravu zděného komínu v bytovém domě. Oprava hlavy komínu, napojení na kamna, další oprava komínu dle potřeby, aby vyhovovala bezpečnostním předpisům.
Poptávám štukaterské práce
Poptavam štukatérské nebo zednické práce v bytě. Jednalo by se o dvě místnosti přibližné velikosti 16 a 12 metrů čtverečních. Původně byly v bytě na zdech tapety, ty byly strženy na panel a je třeba zdi natáhnout. Prosím o zaslání cennové nabídky.
Poptáváme subdodavatele VZT,Mar, ZTI
Poptávám technickou a cenovou nabídku na dodávky a montáže zdravotechniky, vytápění, vzduchotechnika a MaR a elelektroinstalace k VZ : Dům na půl cesty Chrudim. V současné době probíhá výběrové řízení na generálního dodavatele, kterého se účastníme a poptávka je pro případné subdodavatele. Investor Město Chrudim. Zpracování nabídek nejpozději do ...
Poptávám terénní úpravy na pozemku
Poptávám urovnání vrchní hlíny na pozemku, 2-3hod práce bagříku "bobcat",obec Srch u Pardubic
Poptávám výrobu dřevěného trakaře
Poptáváme výrobce dřevěného trakaře.
Sháním zedníky
Hledám šikovný zedníky v okrese Svitavy. Vyplácení každý pátek na ruku. Cena dohodou.
Poptávám podlahářské práce
Poptávám opravu podlahy v chalupě cca 5krát 5 m, která není odizolovaná, stará podlaha a 25 cm hlíny odstraněno, kolem zdí odebrána hlína na lopatu 25cm tam bude položena drenážní trubka a proražen průduch ven, mám představu zasypat drtí položit hranoly a na ně osb desky proti vlhku a na tyto desky plovoucí podlahu, nevím jestli je to správný ...
Poptávám renovaci vany
Poptávám renovaci vany nástřikem
Poptávám opravu střechy garáže
Poptávám opravu ploché střechy 23 leté dvojgaráže v Pardubicích, do které na více místech zatéká. Nátěr gumoasfaltem nepomohl, mám zakoupeny 4 balíky IPY. Prosím o opravu v dubnu, květnu 2009.
Poptáváme podbití střechy
Poptávám podbití střechy u RD na Ostravsku. Chtěli bychom zájemce požádat o cenovou nabídku na dřevěné palubky a na plastové obklady v odstínu dřeva. Domek má půdorys cca 10x10m - sedlová střecha. Foto popř. projekt pošlu mailem.