Výstavba vodovodu v obci Hradec nad Svitavou - 1. Etapa, 2. etapa
Předmětem první etapy je vybudování celkem cca 9,2 km vodovodu. Předmětem druhé etapy, na které si zadavatel vyhrazuje opční právo, je vybudování celkem cca 9,4 km vodovodu.
Kanalizace a ČOV Uhersko
Předmětem veřejné zakázky je dobudování a výstavba jednotné kanalizační sítě v Uhersku včetně v ČOV. Podrobnosti uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poptávám výměnu radiátorů
Poptávám výměnu dvou dvoudeskových radiátorů za radiátory Korado. Rozměry současných radiátorů jsou 161x59 a 125x59. Děkuji
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Sázava u Lanškrouna
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 435 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú.Sázava u Lanškrouna včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
Chocerady – oprava střechy a krovů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Blíže viz ZD.
Poptáváme klempířské práce
Poptávám pokládku systémem LINDAB ROVA Ideal 40 Pozink/Polyester zákl.odstín tmavě šedý + koncové plechy a okap. Rozměr střechy je 3,6m x 8,6m a jde o pultovou střechu . Izolaci a latě si položím sám.
Poptáváme leštěný drátkobeton
poptáváme u Vás leštěný drátkobeton (korundový zásyp) vrstva 10 - 11cm. Jedná se o dvě místnosti, první je 96m2 a druhá 72m2. Potřebuji položit beton ve dvou etapách, jelikož nejsme schopni přerušit výrobu. Adresa: Ostřetín 217, Holice 53401.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Chvojenec
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Chvojenec,která bude sloužit k obnově katastrálního operátu. KPÚ bude zpracována včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.Návrh KPÚ bude zpracován a zapsán do katastru nemov. ...
Kasárna na Julisce - stavební  opravy objektů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Blíže viz ZD.
Poptávám opravu dvířek u kuchyňské linky
Oprava dvířek kuchyňské linky - brus a nový polyuretanový lak.
Zateplení objektu Mateřské školy Přelouč, Kladenská 1332
Zateplení budovy mateřské školy spočívá v zateplení obvodových stěn, střešního pláště, výměně stávajících výplní otvorů za nové s parametry U= 1,2Wm2.K. Stavební práce budou provedeny podle PD.
Vybavení sokolovny – T.J. SOKOL NASAVRKY
Předmětem dodávky je vybavení T.J.Sokola Nasavrky a to především nábytkem ( stoly, židle, police, šatní věšáky, skříně ) a další vybavení např. posilovací stroj, závěsy, odpadkové koše, hrazdy, lana atd..)
Poptávám stavbu plotové zdi
Popis poptávky: stavba plotové zdi, výška 2m, délka 18m, vč. základu ze ztraceného bednění. Zeď bude provedena z dutých betonových tvarovekm a osazena HUP a HDS, dále stavební příprava pro dvoje vrata. Součástí dodávky je betonová deska 6x2m.
Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí, výměna rozvodů, stavební úpravy, etapa 3 a 4
Jedná se o rekonstrukci hlavní budovy Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí
Zlepšení tepelně technických vlastností budovy na náměstí Čs. Legií 5
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce budovy na náměstí Čs. Legií 565 v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Regenerace Palackého náměstí v Poličce - II.etapa
Předmětem zakázky jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci povrchů části Palackého náměstí (chodníky a komunikace) a instalace veřejného osvětlení.
Poptáváme výměnu poštovních schránek
Společenství pro dům čp.1886 na nábř.Závodu míru v Pardubících,poptává firmu,která provede demontáž a novou montáž domovních doručovacích schránek v počtu 75 ks.
Poptávám výměnu skel na zimní zahradě
Poptávám výměnu izolačních skel na zimní zahradě - zastřešení bazénu. Má přestava je dodat izolační trojskla včetně montáže a dopravy.Rozměry je nutno změřit na místě.Jsem z Pardubic
Poptávám montáž podlahové krytiny
Hledám podlaháře na montáž podlahové krytiny,kterou mám.
Poptáváme řemeslné práce
Poptávám tesařské, sádrokartonářské a truhlářské práce. Místo výkonu práce Pardubice.
Poptáváme pokládku asfaltu a betonu
Poptávám položení asfaltového povrchu 800m2 a zhotovení betonového povrchu. Pardubický kraj.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Hledám partu pokládačů na pokládku žulových kostek a zámkové dlažby nástup možný ihned.Cena od m2 dohodou
Poptávám zakázkovou výrobu nábytku
Dobrý den, máme doma obývací stěnu PABLO. Při sestavování se přední dvířka velké skříně zlomily na půl. Bylo by možné je na zakázku vyhotovit? Stačily by jen dvířka bez vrtu, barva venge. Pokud by to bylo možné, jak dlouho by to trvalo a kolik by to stalo? Prosím o brzkou odpověď.
Poptáváme jeřábnické práce
Poptávám jeřábnické práce na montáž strojů a zařízení ,cca od dubna do konce června 2010.Lokalita Ostrava-výstavba závodu ,Ostravská laguna-termická desorpce. Jednalo by se o jeřáby nosnosti cca od 20 do 100t.Detaily při osobním jednání. Prosím o zaslání cenové nabídky
Poptávám zhotovení bezprašné podlahy
Zhotovení bezpraš.protiskluz.otěruvzdorné podlahy(epoxidové-nebo jiné podobných vlastností) Pardubický,Královohradecký,Olomoucký kraj-sídlo firmy ne dále.