Revitalizace sídliště Tůně
Předmětem veřejné zakázky je revitalizace veřejných prostranství v Uherském Hradišti, spočívající v rekonstrukci komunikace podél bytových domů č.p. 850-852, betonové plochy před budovou č.p. 1186, v rekonstrukci chodníku v ulici Dukelských Hrdinů a ve vnitrobloku Tůně. Součásti stavby je úprava a doplnění dětských sportovních hřišť v dané ...
Centrální objekty 1. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby „Uherskohradišťská nemocnice Centrální objekty 1. etapa“, která je členěna na následující stavební objekty a provozní soubory: SO 17 – Centrální objekt, SO 18 – Centrální objekt-propojovací krček k objektu 14, PS 07 – Medicinální plyny-rozvody medicinálních plynů, PS 08 – Zdroj hygienické páry. ...
Uherskohradišťská nemocnice a.s. – Centrální objekt – Infrastruktura – příprava území
Předmětem zakázky je příprava staveniště budoucí stavby spočívající v provedení odstranění kácení stromů a keřů a následné geodetické vytyčení částí stavby dle vytyčovacího schématu. Součástí předmětu zakázky je rovněž realizace náhradní výsadby včetně následné péče po dobu 5 let.
Parkoviště u ČD. parkoviště Na Stavidle
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rozšíření stávajícího parkoviště. V navržené lokalitě vznikne 53 nových placených parkovacích ploch. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace skutečného provedení stavby a geodetické zaměření dokončení díla.
KPÚ Havřice a Újezdec
Zakázka je rozdělena na 2 části. Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu KPÚ v k. ú. Havřice a k. ú. Újezdec u Luhačovic, vč. nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu a vyhotovení veškeré dokumentace pro zavedení výsledků KPÚ do katastru nemovitostí.
Komplexní pozemková úprava Dolní Němčí
Předmětem plnění je zpracování návrhu KPÚ v k. ú. Dolní Němčí, vč. nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu a vyhotovení veškeré dokumentace pro zavedení výsledků KPÚ do katastru nemovitostí.
Vytyčení hranic pozemků, rok 2011
Předmětem plnění v části I je vytyčení hranic pozemků po KPÚ v k.ú. Ostrožská Lhota dle přílohy č. 1 smlouvy o dílo pro část I, v části II vytyčení hranic pozemků dle přílohy č. 1 smlouvy o dílo pro část II, v části III vytyčení hranic pozemků v k.ú. Starý Hrozenkov dle přílohy č. 1 smlouvy o dílo pro část III a v části IV vytyčení hranic lesních ...
Komplexní pozemková úprava Dolní Němčí
Zpracování návrhu KPÚ v k.ú. Dolní Němčí, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu a vyhotovení veškeré dokumentace pro zavedení výsledků KPÚ do katastru nemovitostí.
Revitalizace objektu jezuitské koleje
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících v rekonstrukci objektu bývalé Jezuitské koleje v Uherském Hradišti včetně dokončení statického zajištění objektu. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace skutečného provedení stavby.