Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Boreč a k.ú. Kluky
Předmětem plnění je zpracování návrhů komplexních pozemkových úprav v katastrálních územích Boreč a Kluky včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí. Dílo bude sloužit jako podklad pro rozhodnutí pozemkového úřadu o schválení návrhu pozemkových úprav.
KPÚ Kouty u Poděbrad
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Kouty u Poděbrad a v navazujících částech k. ú. Budiměřice a Rašovice v okrese Nymburk včetně nezbytných geodetických prací.
KPÚ Úmyslovice a KPÚ Ostrov u Poděbrad
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Úmyslovice (včetně části sousedících k. ú. Velenice a Kouty) a v k. ú. Ostrov u Poděbrad v okrese Nymburk včetně nezbytných geodetických prací.
Poptávám geodetické služby
Geometrický plán na oddělení dvou pozemků (18 a 70 m2). Parcely jsou na okrese Kutná Hora.
Polní cesta HC3, část polní cesty HC4 k.ú. Janova Ves
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je výstavba polní cesty HC 3 a části polní cesty HC 4 jako společného zařízení po provedené komplexní pozemkové úpravě v k.ú. Janova Ves, Obec Kokořín, okres Mělník.
KPÚ Oseček
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Oseček a v navazujících částech k. ú. Poděbrady a Libice n. C. v okrese Nymburk včetně nezbytných geodetických prací.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Pšovlky včetně rekonstrukce přídělů
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu pozemkových úprav v k.ú. Pšovlky včetně nezbytných geodetických prací. Návrh pozemkových úprav bude zpracován tak, aby sloužil jako podklad pro rozhodnutí pozemkového úřadu o schválení návrhu a rozhodnutí o výměně vlastnických práv. Součástí zpracovaného návrhu je rekonstrukce přídělů.
Komplexní pozemková úprava Bášť, Nová Ves, Sluhy
Předmětem zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy (dále jen KPÚ) v kat. území Bášť, kat. území Nová Ves a kat.území Sluhy a dále v sousedících navazujících částech kat.území včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby byl zapsatelný do ...
Splašková kanalizace a ČOV svazku obcí Jizerní Vtelno, Krnsko a Písková Lhota
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby „Splašková kanalizace a ČOV svazku obcí Jizerní Vtelno, Krnsko a Písková Lhota“. Jedná se o výstavbu mechanicko biologické ČOV o kapacitě 2100 EO a výstavbu kanalizace v délce 14,2 km. Předmětem této veřejné zakázky je rovněž vypracování dokumentace pro provádění stavby, dokumentace skutečného ...
Komplexní pozemková úprava v katastrálním území Beřovice
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektu komplexní pozemkové úpravy až do fáze zápisu do katastru nemovitostí dle souvisejících právních norem a závazných předpisů pro katastrální území Beřovice, obec Beřovice, okres Kladno. Předpokládaná výměra řešeného území je 330 ha.
KPÚ Církvice a Jakub
Předmětem veřejné zakázky je zpracování kompletního elaborátu geodetických prací pro zpracování KPÚ, zpracování návrhu KPÚ, zpracování kompletního elaborátu geodetických prací pro zápis KPÚ do KN formou obnovy katastrálního operátu a vytyčení nových vlastnických hranic v prvních tří letech po zápisu do KN pro k.ú. Církvice a Jakub.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Panoší Újezd, okres Rakovník
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú.Panoší Újezd včetně nezbytných geodetických prací.Návrh pozemkových úprav bude zpracován tak, aby sloužil jako podklad pro rozhodnutí pozemkového úřadu o schválení návrhu a rozhodnutí o výměně vlastnických práv.
Komplexní pozemková úprava v katastr. území Kojetín u Petrovic a v katastrálním území Kuní
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy, včetně provedení projekčních a geodetických prací pro pozemkovou úpravu v katastrálním území Kojetín u Petrovic a v katastrálním území Kuní, obec Petrovice, okres Příbram. Výsledky budou sloužit pro obnovu katastrálního operátu katastru nemovitostí.
Hledáme dodavatele mapových podkladů
Pro naše navigace s integrovanou SIM a s OS WIN Mobile hledame dodavatele mapových podkladu. 100ks Mapové podklady pro Evropu 100ks Mapové podklady pro ČR Navigaci potřebujeme dálkově ovládat dispečerem přes SIM -změna trasy -zasláni zprávy nebo dotazu
Poptávám zaměření stavby
Zaměření budoucí stavby na pozemku. Praha-východ, obec Veleň
Poptávám geodetické práce
Poptávám zaměření pozemku 3000m2 (obdélník) s vyznačením okolních 3 budov jako podklad pro architekta. Jde mi o výškopisné údaje. Praha západ, 10km od Prahy směr Dolní Břežany. Spěchá
Poptávám zaměření hranice pozemku
Poptávám zaměření hranice stávajícího pozemku cca 500 m2 v okrese Benešov.