Poptávám výrobu kožených pásků
Poptávám výrobce kožených pásků.
PÁKISTÁN; Bezpečnostní obuv
Poptávám pro své zaměstnance bezpečnostní obuv nejlepší kvality, ve velkém množství.
Poptávám letní obuv, kód 11993
Hledám ke koupi bilé pantofle kód 11993 za 600Kč. Získám je? Děkuji. Velikost c.38.
PÁKISTÁN; Kožené výrobky
Firma HAJI MALIK MANZOOR SPORTS je předním výrobcem širokého sortimentu sportovních oděvů a kožených výrobků a doplňků jako rukavice, oděvy, sportovní míče, míče pro zápasy i trénink, fotbalové míče, hokejové vybavení, kriketové míče, basketbalové míče a veškeré příslušenství a fitness doplňky a sportovní bezpečnostní výrobky a oděvy, kožené a ...
NĚMECKO; Jezdecké boty
Hledám českého výrobce jezdeckých bot k navázání obchodní spolupráce.
NĚMECKO; Kožené taštičky na léky
Hledáme výrobce koženého zboží. Naše výrobky jsou kapesní lékárničky pro homeopatické léky, to znamená, že se jedná o malé taštičky, ve kterých se mohou přenášet léky a přírodní produkty. Na našich stránkách můžete zhlédnout naše produkty: www.muenchen-versand.de Prosíme o navázání kontaktu e-mailem.
ETIOPIE; Zpracování kůže
Zakládáme novou koželužnu v Etiopii. Hledáme partnery pro tento rentabilní projekt. Rádi bychom našli vhodnou fyzickou osobu nebo společnost, která má zájem o podnikání ve zpracování kůže.
GHANA; Kožená obuv
Poptávám českou firmu s koženou obuví.
BANGLADÉŠ; Plážové vybavení
Prodáváme gumové vietnamky na pláž za nízkou cenu. Také jutové tašky na pláž. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Obuv pro gymnastiku, balet, tanec
Potřebujeme kompletní kontakty na evropské firmy, které prodávají obuv pro gymnastiku, balet a tanec.
INDIE; Hovězí kůže
Máme zájem importovat hovězí kůže, velikost 30 až 40 čtverečních stop, síla 6 mm, za nízkou cenu, množství až do 15 kontejnerů měsíčně.
PÁKISTÁN; Sportovní a kožené oděvy
Jsme výrobci a vývozci sportovních a kožených oděvů, bund, rukavic, cyklistického oblečení, motocyklových kombinéz již od roku 1990 v Sialkot v Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Prostěradla, oděvy, obuv
Hledáme exportéry prostěradel, ručníků, pánské obuvi, potravin, nadměrných skladových zásob oblečení a obnošených oděvů.
Poptávám obuv zn. Mustang
Nazouváky Mustang velikost 43.
PÁKISTÁN; Kůže
Jsme pákistánská obchodní společnost, exportujeme všechny druhy kůže pro výrobce vozů a sofa, ekokůži a kožené výrobky, čalounickou kůži, kůži na svršky obuvi, výstelky, oděvy, automobilový a obuvnický průmysl. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli jakéhokoliv druhu kůže.
poptáávm VO s dámskou obuví
hledám velkoobchod dámské obuvi - čína.
INDIE; Čalounická useň, kožené výrobky
Nabízíme čalounickou useň, kozí, buvolí vyčiněnou kůži, chromitou useň, kožené výrobky obuv, kabelky, složky, malé kožené doplňky, rukavice. Hledáme importéry.
ČÍNA; Dámská a dětská obuv
Čínská firma KidiShoe Co. je dodavatel dámské a dětské obuvi, z pravé kůže nebo syntetických materiálů. Firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli.
KAMBODŽA; Oblečení, obuv, kabelky
Hledáme evropské importéry džínových kalhot, triček, košil, obuvi a kabelek.
NĚMECKO; Svršková useň
Hledám české obchodníky s kůží, poptávám srvškovou useň na výrobu obuvi, ortopedických bot.
Sháním opravnu kožené galanterie
Hledám opravnu kožené galanterie/ peněženka zip/ v Praze.
Poptáváme dodavatele hovězí štípenky
Hledám dodavatele hovězí štípenky,dále určenou ke zpracování a výrobě ochranných pracovních pomůcek,surovina musí být činěná chromem,síla1-1,2mm přiměřeně vláčná ne tuhá,bez výrazných defektů a děr,kvadratický průměr 1,2-1,8m2. Odběr a platby dle dohody. Děkuji za finanční nabídku.
NIGÉRIE; Pánská obuv
Poptáváme kontakty na české výrobce pánské obuvi.
Poptávám okna pro novostavbu
Máme zájem o cenovou nabídku na okna.Jedná se o novostavbu ve Smidarech u Nového Bydžova.
PÁKISTÁN; Obuv
Naše firma Shafi Pvt Ltd je jedním z předních výrobců obuvi v Pákistánu a vyváží zboží do většiny evropských zemí. Pracujeme se světoznámými značkami jako je Carrefour, Elcorte Inglis, Deichmann, Lloyd, Leder & Schuh, Freemode, Camel active již mnoho let. Nyní chceme rozšířit náš trh do východní Evropy. Hledáme spolehlivé a zkušené obchodní ...