Kabelky, boty, Anglie
Mám webové stránky a rád bych rozšíři podnikání. Poptávám širokou škálu exotických ohromujících neobvyklých kvalitních alternativních bot na podpatku a kabelek. Hledám ke spolupráci dropshipping firmu, která bude dodávat zboží za nízkou cenu a nemá minimální objednací množství nebo registrační poplatky.
Elektronika, potraviny, chemikálie, vozy, oděvy Nigérie
Poptávám dodavatele elektronických výrobků a příslušenství: počítače, LCD, laptopy, mobily; dále potravin a nápojů, chemikálií, nákladní automobily, osobní vozy nové i použité, osvětlení, oděvy a obuv.
Ochranná a zdravotnická obuv
Předmětem zakázky jsou dodávky ochranné a zdravotnické obuvi ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Umělá koženka, Španělsko
Jsme firma MERCVILLE INVESTMENT LIMITED, sídlíme v Aba v Nigérii, specializujeme se na umělou koženku, PU koženkový materiál, podnikáme v tomto oboru již více než 30 let. Hledáme spolehlivé dodavatele - exportéry z ČR, jsme schopni nakupovat 2 * 20 kontejnerů měsíčně.
Značkové oděvy, Jižní Afrika
Hledám prodejce oblečení, které je v Evropě mimo sezónu. Mám zájem o značky Zara, Cinti (Itálie), Pom'dapi (dětská obuv), Habana, Mango, Forever New a mnoho dalších cenově dostupných řad oblečení. Chtěl bych být zástupcem a prodávat do obchodů v Jižní Africe a sousedních zemích.
Kožená galanterie, Německo
Hledáme výrobce koženého zboží, jako například peněženky, náprsní tašky, pouzdra na doklady, na kapesní svítilny, pouta apod. Kvalita a funkčnost jsou důležitými předpoklady. Firma by se měla nacházet v okolí Děčína popř. Teplic. Naše lokalita je Pirna na Labi (vzdálenost ne dále jak 100 km). Pokaždé nakoupím mezi 50 až 100 kusy.
Oděvy, kožené zboží, Bangladéš
Jsme dodavatelé a výrobci všech druhů oblečení, koženého zboží, jutových tašek a také řemeslných výrobků z Bangladéše. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Naše výrobky: oblečení (trička, polokošile, fleecové bundy, tílka, vesty, kalhoty, halenky, tkané košile, svetry, spodní prádlo, bavlněné ponožky, froté ručníky atd.), kožené zboží a ...
Obuv, trička, Bangladéš
Jsme výrobce triček a obuvi (pánské i dámské). Dodáváme nejlepší kvalitu za dobrou cenu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Kožená obuv, Pákistán
Jsme zavedený výrobce a exportér všech druhů kožené obuvi. Díky vlastnímu výrobnímu zařízení jsme schopni vyřídit objednávku ve stanovené lhůtě. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám vyčinění kůže
Poptám zpracování (vyčinění) kůže z 9 měsíčního jehněte - 2ks, okr. Nový Jičín.
Poptávám gumový materiál na podrážky
Poptávka gumového materiálu na podrážky pro domácí pantofle Poptávám gumový materiál, vhodný na podrážky domácích pantoflí. Přesnějí hledám materiál podobný tomu, co se používá na podrážky hotelových pantoflí. Množství: 2-3 m Cena za jednotku bez DPH: dohodou Kč
Usně, kožená galanterie, textilní tašky, Indie
Jsme výrobci a exportéři velmi kvalitních upravených usní a kožených produktů. Náš hlavní sortiment: kozí a buvolí, přírodní a barvená, ovčí obuvnická nappa, kozí podšívková upravená useň, kožené tašky, dámské a pánské peněženky, pouzdra na vizitky, kancelářské a luxusní tašky, neformální obuv, jutové pytle, bavlněné tašky. Rádi bychom navázali ...
Boty
Předmětem veřejné zakázky (dále jen "VZ") je dodávka 1. část VZ boty polní, stélky do bot polních, 2. část VZ boty ECWCS a boty pro výkonné letce.
Obuv, ponožky, Francie
Jsme francouzský velkoobchod specializovaný na ponožky a obuv. Rádi bychom exportovali své výrobky do západní Evropy, zvláště do ČR prostřednictvím maloobchodníků, jako jsou specializované obchody a supermarkety i prostřednictvím místních zástupců. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
Usně, Indie
Jsme výrobce usní: hovězí / kozí usně vlasové barvené v bubnu / potištěné, kozinka na svršky obuvi, kozinka na podšívky obuvi, teletina na svršky obuvi, hovězí štípenková semišová useň. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Konfekční oděvy, kožená galanterie, Nigérie
Poptáváme velké množství nových a konfekčních: obuv, obleky, letní obleky, pánské kožené opasky, cestovní tašky, školní brašny, středové koberce.
Obuv sportovní 2010
Předmětem VZ je dodávka obuvi sportovní 2010.
Poptávám velkoobchodní prodej obuvi Mustang
Poptávám velkoobchod obuvi značky Mustang.
Oděvy, obuv, hračky, kabelky, Indie
Jsme indický exportér všech druhů oblečení, měkkých hraček, drobných dárkových předmětů, obuvi, bavlněných kabelek atd. Hledáme evropské obchodní partnery / importéry tohoto zboží.
Obuv, PC, notebooky, Ghana
Chci se dozvědět cenu použité smíšené obuvi, počítačů, notebooků. Hledám výrobce, velkoobchodníky a firmy k navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dodavatele obuvi
Hledám dodavatel obuvi,který by mě vybavil prodejnu,ale dodal zboží do komisního prodeje. Jde o obuv dámskou,pánskou, dětskou.... Obchod se chystám otevírat na začátku listopadu. Děkuji a těším se na nabídky :-)
Poptávám čalounické náčiní a materiály
Poptávám čalounické náčiní a materiály. Může být i použité. Děkuji
ČÍNA; Syntetická kůže
Jsme čínský výrobce PU syntetické kůže na svršky obuvi, podšívku obuvi. Máme 20 let zkušeností ve výrobě velmi kvalitních PU materiálů. Exportujeme do celého světa. Chtěli bychom navázat obchodní vztahy s výrobci obuvi. Naše materiály jsou jemné na dotyk, elastické, v široké škále stylů, odolné proti otěru, vysoce barevně stálé v suchu i mokru, ...
LITVA; Obuv
Hledám v ČR prodejce svatební obuvi (nejraději výrobce).
Poptávám komponenty pro golfovou obuv
Poptávám komponenty pro golfovou obuv Poptávám komponenty pro zapuštění do podešve na golfovou obuv - celý komplet včetně SPYKE - násad na golfovou obuv.