ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
ETIOPIE; Obuv
Jsme etiopský výrobce pánské, dámské a dětské obuvi a sandálů, podešev PU a svršek kůže. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli a velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Kožené pantofle
Jsme pákistánská obchodní společnost, obchodujeme s ručně zhotovenými koženými pantoflemi a botami s korálky. Hledáme importéry tohoto zboží.
Poptávám dodavatele textilu a oblečení
Poptávám dodavatele textilu a oblečení: poptávám dodavatele triček, mikin, kalhot, bot atd. do velkoskladu. Tisíce kusů měsíčně, rozhodující je cena. Nabídky zasílejte na e-mail: dopravce11@seznam.cz
PÁKISTÁN; Dámské sandály
Jsme výrobce a exportér módních dámských sandálů / pantoflí a hledáme odběratele v Evropě. V současné době exportujeme do Velké Británie, USA a Kanady.
PÁKISTÁN; Usně
Jsme výrobce a exportér hovězích, kozích, ovčích, buvolích neupravených / upravených usní, wet blue a barvené štípané kůže. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s odběrateli těchto kvalitních kožených produktů a materiálů, které jsou navrhovány a vyráběny při zajištění standardní úrovně kvality. Jsou to vytříslená neupravená useň, upravená ...
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, obuv, pracovní rukavice
Jsme výrobci a exportéři kůže a kožených výrobků jako je pánská kožená obuv a kožené bundy, rovněž různých druhů ochranných výrobků jako jsou kožené pracovní rukavice, kožené svářečské rukavice, pletené tečkované rukavice, nitrilové máčené rukavice, kožené zástěry, kombinézy atd. Všechny naše produkty jsou vyrobeny v Pákistánu a jsou k ...
Obuv
Obuv k služobným rovnošatám (poltopánky letné vzor 2010, poltopánky celoročné vzor 2010, topánky trekové letné vzor 2010, topánky celoročné vzor 2010, topánky zimné vzor 2010) pre príslušníkov Zboru väzenskej a justičnej stráže.
TOGO; Textilie, obuv, umělá kůže, plachtoviny
Naše firma Grand Point International Co.,Ltd je jedním z předních importérů v Togu. Hledáme dodavatele skladových položek textilií na obleky, košile a šaty, skladových položek obuvi a použitých oděvů a obuvi, PU a PVC kůže, plachtoviny atd.
RAKOUSKO; Ručně zhotovená obuv
Hledáme výrobce obuvi, který může vyrobit ručně šitou obuv. Také malé množství, jestli je možné dokumentovat fotografiemi nebo katalogem. Jsme obchod v centru St.Pölten a chtěli bychom nabízet velmi kvalitní obuv.
Poptávám kabát zn. Alexa
Sháním kabát Alexo s králičí kůží u krku ve velikosti 46. Prosim, sdělte mi, jestli jej vyrábíte.
Poptávám výrobu aktovek
Hledám výrobce školních aktovek s vybavením pro aktovky z osmdesátých let.Lemy,přezky,materiál,druky,zipy.Jedná se o malou serii kvalitních replik.
TOGO; Oděvy, obuv, sportovní potřeby, bytové textilie
Jsme dobře zavedená společnost v Lomé v Togu a specializujeme se na import a distribuci různých druhů zboží konfekčních oděvů, ložního povlečení, sportovních potřeb, triček, teplákových souprav, podprsenek, spodního prádla, kožené obuvi, koženého zboží, dětského oblečení, obleků, džín, hedvábných kravat, čepic (značkových), klobouků, šátků, ...
TOGO; Palmové produkty, kůže
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli červeného palmového oleje, palmových jader, zvířecích kůží různých druhů atd.
GHANA; Fotbalová obuv
Dodáváme fotbalovou obuv řadě fotbalových klubů a škol v Africe. Hledáme dodavatele fotbalové obuvi a prosíme o zaslání vzorků.
IRSKO; Obuv
Hledám výrobce obuvi v ČR. Chci otevřít obchod s obuví v Irsku a hledám dodavatele. Chci znát ceny.
THAJSKO; Suroviny pro koželužny, hutní materiál
Poptáváme kůže, chemikálie pro koželužský a textilní průmysl, ocelový drát a plech z ČR nebo východní Evropy.
TOGO; Kosmetika, potraviny, textil, obuv
Poptáváme výrobky péče o zdraví a tělo, kosmetiku, nápoje, konzervované potraviny, oděvy, potřeby k setí, textil, obuv, kožené výrobky všeho druhu, šátky atd.
TOGO; Kožená obuv
Naše firma Ets.Bosco Investment Company hledá dodavatele dobré obuvi vyrobené z dobré kůže.
NĚMECKO; Kožené zboží
Hledáme český závod na výrobu koženého zboží např. kosmetické taštičky, manikúrní pouzdra z kůže a jiných materiálů.
Poptávám trekovou obuv Prabos CONDORIRI GTX
Poptávám boty od firmy prabos condoriri gtx číslo 38.
NĚMECKO; Kožené desky na spisy
Hledáme dodavatele, který vyrábí velmi kvalitní kožené desky na spisy.
NĚMECKO; Kožené zboží
Hledáme výrobce koženého zboží.
MALI; Ořechoviny, oleje, kůže, rohy
Jsme obchodní společnost se sídlem v Bamaku v Mali. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli přírodních sezamových semen, surových kešu ořechů ve skořápce, arašídů, shea ořechů a bambuckého másla, arabské gumy, kukuřice (bílé a žluté), šáchoru, palmového oleje a rafinovaného - slunečnice, řepka, kokosový olej, bavlny a semen ...
Poptávám dodávky značkového textilu pro MO
Hledám dodavatele značkového oblečení pro prodejnu v Ostravě. Značky LONSDALE, EVERLAST, NIKE, ADIDAS. Zájem ve velikostech dospělé i dětské. O Obuvi NIKE a ADIDAS je možno jednat. Nabídky s ceníkem, prosím na uvedený email.