PÁKISTÁN; Sportovní míče a rukavice
Jsme výrobce a vývozce sportovních míčů (fotbalové míče, volejbalové míče, mini míče, míče na házenou, propagační míče) a sportovních rukavic. Navštivte prosím naše webové stránky www.winningint.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Můžeme nabídnout dobré a konkurenceschopné ceny našich kvalitních výrobků.
Poptávám koženku v metráži
Poptávám koženku - metráž. Různé barvy a designy.
Poptávám kožený třmen
Dobrý den, prosím o zaslání informace, zda je možné u vás objednt koženný třmen pro zavěšení srdce zvonu. Pokud to možné je, zaslal bych potřebné údaje. Děkuji.
TOGO; Oděvy, obuv
Hledáme obchodní spolupráci s výrobci, dodavateli oděvů a obuvi do Západní Afriky.
FRANCIE; Vložky do bot
Jsme GROUPE JLF (www.groupe-jlf.com), přední evropský výrobce vložek do bot, který působí na trhu již 20 let. Nedávno jsme uvedli na trh nový produkt, vložky do dámské obuvi, pod novou značkou LADY'S SECRET ®. Tyto vložky jsou speciálně vyrobené pro ženy s cílem zvýšit pohodlí v jejich botách. Navštivte prosím naše stránky ...
MAĎARSKO; Slun. brýle, kabelky, boty
Poptávám značkové sluneční brýle, kabelky, boty Adidas atd.
Poptáváme dodavatele zboží pro prodejnu
HLEDÁM TRVALEJŠÍHO DODAVATELE, ZAJÍMAVÉHO A CENOVĚ DOSTUPNÉHO ZBOŽÍ: TEXTIL, ODĚVY, ZÁCLONY, KOSMETIKA, DROGERIE, OBUV A JINÉ ZAJÍMAVÉ ZBOŽÍ PRO KAMENNOU PRODEJNU V PACOVĚ. NEVYLUČUJI KOMISNÍ PRODEJ. DOHODA MOŽNÁ NA ČEMKOLIV.
PÁKISTÁN; Kůže
Jsme zpracovatelé a exportéři kůže, máme vlastní koželužnu, můžeme dodávat různé typy kůže. Hledáme odběratele.
Poptávám dodavatele dětské obuvi
HLEDÁM DODAVATELE-DĚTSKÉ CERT. OBUVI DO SVÉ PRODEJNY děkuji.
Hledám dodavatele obuvi pro MO
Hledám dodavatele obuvi(nejlépe česká výroba-obuv pánská a dámská,vycházková,společenská i sportovní) na komisní prodej do maloobchodní prodejny.(Další sortiment v prodejně jsou šperky.)Prodejna bude otevřena na přelomu dubna a května,umístění-Hlučín na Ostravsku.tel.:737959467
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
Poptáváme VO se značkovou  obuví
Hledám velkoobchod který nám nabídne značkovou obuv (adidas, nicke atd.... ), nejlépe zboží které už je k vyprodání, a chtějí se toho zbavit (OUTLET). Jsme schopní určité položky vykoupit ve velkém množství. Těším se na vaše odpovědi ....
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Jsme hlavní dodavatelé koženého zboží, dámských kožených plášťů, surové kůže, motorkářských obleků, bund, vest, kožené obuvi, všech druhů kožených rukavic, kalhot, kabelek. Naše výrobky jsou nejlepší kvality za konkurenceschopné ceny. Hledáme odběratele, importéry, distributory.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Jsem exportér kožených oděvů, kožených výrobků, čalounění. Hledám obchodní spolupráci s importéry.
Poptáváme dodavatele pro obchod s obuví
Do našeho obchodu v blízkosti centra města Písku hledáme dodavatele a zároveň výrobce moderní sportovně-elegantní obuvi, a dále ortopedických vložek, silonového zboží.....
PÁKISTÁN; Textílie
Kamran Textiles je výrobce a exportér kvalitních textilií. Obchodujeme se všemi druhy textilního zboží ze 100% bavlny a směsí v režných, bělených, barvených a potištěných tkaninách a hotových výrobcích - lůžkoviny, potahy na přikrývky, prošívané přikrývky a polštáře, prostěradla atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme plně vybaveni ...
Poptávám dodavatele čalounické kůže
Poptávám kůže čalounické hovězí, přímého dodavatele z Itálie (koželužnu).
Poptávám pletenou dámskou obuv
Poptávám pletené dámské boty.
Poptávám opravu kufru
Hledám opravnu kufru. Při letecké přepravě byla ulomená kolečka. Děkuji.
NIGÉRIE; Textílie, kůže
Hledáme dodavatele skladových zásob nebo jakosti "B" textilií jako podšívky, taft, oblekovina, košilovina, celtovina, čalounická kůže a kůže na sedadla automobilů.
Sháním obuvnický materiál
Hledáme dodavatele obuvnických vrchů na nástřik polyuretanu,Dámské, pánské,
Poptávám pákový lis
Poptávám pákový ruční lis vhodný pro sedlářskou výrobu. Vhodný pro nýtování nebo drukování kůže. Děkuji za nabídky. Hledám výrobce,dovozce,nebo kdo lis prodá.
PÁKISTÁN; Motocyklové oděvy
Jsme předním výrobcem a vývozcem všech druhů motocyklových oděvů včetně rukavic, bund, kombinéz, obuvi, bezpečnostních bund, replikového oblečení, kukel atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
GAMBIE; Elektronika, oblečení, motocykl
Poptávám laptop, digitální kameru, mobilní telefon, USB disk, obuv, ošacení, MCSE knihy, motocykl, síťové náčiní.
INDIE; Useň, kožené výrobky
Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s odběrateli upravené čalounické usně, kozí upravené i neupravené usně - chromité a rostlinné, buvolí upravené i neupravené usně - chromité a rostlinné, obuvi, peněženek, kabelek, složek, drobných kožených doplňků, kožených rukavic.