TOGO; Obuv a tašky
Hledám distributory, prodejce pánské, dámské obuvi a tašek.
BENIN; Tašky, kufříky a obuv
Rádi bychom navázali spolupráci s výrobci velkoobchodníky, maloobchodníky, obchodními zástupci zavazadel, tašek, kufříků a obuvi za účelem propagace, obchodu a distribuce.
Poptávám výrobu ortopedických vložek
Výroba otropedických vložek.
Poptávám dovozce outletové obuvi
Poptávám obuv: Hledám přímého dovozce značkové outletové obuvi, určenou spíše pro sport a volný čas. Hlavní kritérium je co nejnižší cena a značka: zboží z loňských kolekcí, z likvidace, výprodej apod. Nabízím dlouhodobé obchodní partnerství. Cena: první dodávka do 20 000,- další dle úspěšnosti obchodu
KEŇA; Ovčí a kozí kůže
Hledám odběratele ovčích a kozích kůží .
LITVA; Kožená obuv a opasky
Poptáváme výrobce kožené obuvi nebo kožených opasků, kterým bychom mohli dodávat přírodní kůži.
NĚMECKO; Sedací kožené taburety
Poptávám sedací taburety z pravé a umělé kůže v rozměrech asi 40 x 40 x 47 cm v různých barvách.
Poptávám vyčinění kůží
Dobrý den, prosím o informace: poptávám vyčinění kůže z beránka - jehněte 3 měs. Suffolka a z velkého ročního berana Suffolk, prosím jaká by byla cena za vyčinění. Děkuji za odpověď.
INDIE; Dámské oděvy a doplňky
Jsme mezinárodní obchodní společnost v Dillí v Indii. Obchodujeme hlavně s dámskými módními oděvy, doplňky, obuví, dámskými kabelkami, orientálními koberci, chlupatými koberci, starožitným nábytkem, automobilovými náhradními díly. Rádi bychom dováželi také z vaší země. Nabídněte nám své zboží, indický trh je veliký.
Obuv pro příslušníky Celní správy.
Nákup obuvi pro příslušníky Celní správy. Popis viz jednotlivé části.
INDIE; Upravené čalounické usně
Sídlíme v Chennai - Indie. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli upravených čalounických usní, kozích upravených usní a vytříslených neupravených usní - chromitých a tříslených, buvolích upravených usní a vytříslených neupravených usní - chromitých a tříslených, obuvi a vysokých bot, peněženek, tašek, složek, ...
INDIE; Kožené zboží
Hledáme importéry, odběratele kožených výrobků - obuvi, bund, rukavic, kožené galanterie.
PÁKISTÁN; Džíny, obuv
Poptávám odběratele bavlněných džínových kalhot, triček, obuvi.
NĚMECKO; Plstěné pantofle
Poptáváme české výrobce plstěných pantoflí.
BENIN; Obuv
Jsme odběratelé obuvi, hledáme obchodní spolupráci s českými výrobci, velkoobchodníky, obchodními zástupci obuvi dámské, pánské, dětské.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Zabýváme se výrobou, dodávkami a exportem konfekčních oděvů, obuvi, textilu z Bangladéše, Indie a Číny. V současné době hledáme obchodní příležitost v ČR a také hledáme novou obchodní spolupráci jako jsou investice do zřízení výrobního závodu na šaty / obleky / blejzry / obuv zde.
NĚMECKO; Koňské chomouty
Hledám výrobce koňských chomoutů.
PÁKISTÁN; Kožené produkty
Jsme výrobce veškerých kožených produktů. Máme vlastní koželužnu v rámci závodu. Umíme vyrobit vodovzdornou / omyvatelnou kůži na kožené bundy, kalhoty, vesty a rukavice. Navštivte prosím naše webové stránky www.4fsports.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
GAMBIE; Elektronika
Hledám výrobce elektroniky, oděvů, obuvi, pánského a dámského spodního prádla, případně dalších věcí, které by mě mohly zajímat.
INDIE; Podšívková kozinka a hovězina
Hledáme odběratele upravené a neupravené podšívkové kozinky, upravené podšívkové hověziny za velmi konkurenční ceny.
INDIE; Obuv z ovčí kůže
Hledáme odběratele obuvi z ovčí kůže nappa. Kvalitní, velká velikost, libovolná barva.
ESTONSKO; Kvalitní obuv
Jsme výrobci kvalitní a módní obuvi. Nabízíme zhotovení bot Heimdall z přírodní australské ovčí kůže. Velký výběr modelů, barev a velikostí pro muže a ženy. Heimdall - patentovaná ochranná známka. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s obuvnickými maloobchody a velkoobchody. Naše sídlo se nachází v Estonsku - v Tallinnu.
INDIE; Módní dámská obuv
Poptáváme dobrou a velmi módní dámskou obuv. Chceme ji nakupovat a prodávat v Indii.
BANGLADÉŠ; Upravené a neupravené usně
Jsme vývozce kůže a obuvi v Bangladéši. Jsme schopni dodávat kvalitní kůže se zárukou: 1) neupravené usně hovězí, buvolí, kozí a skopové: chromité, semichromité, kůže na vložky obuvi atd. 2) upravená usně hovězí, buvolí, kozí a skopové: pro použití na svršky obuvi a tašky, tj. leštěné, hlazené, barvené leštěním, glazované atd. 3) Wet Blue ...
Poptávám trekovou obuv
Nízká treková obuv s tex-membránou a wibram podešví, vel.38-39.