INDIE; Hedvábná příze
Naše firma Texperts je mezinárodní marketingová a dodavatelská organizace pro textilní výrobky jako vlákna, příze, tkaniny, oděvy a speciální textilie. Hledáme výrobce příze viskózového hedvábí v EU.
Poptáváme bavlněnou metráž s potiskem
Poptávám dodavatele nebo přímo výrobce bavlněné metráže s dětským potiskem viz foto. Děkuji.
NEPÁL; Tašky, vlasová galanterie, řemeslné výrobky
Jsme výrobci a exportéři tašek, kabelek, nákupních tašek, taštiček, pouzder na pas, peněženek, klobouků a čepic, bot a pantoflí, panenek, bižuterie, čelenek, spon do vlasů a doplňků z vlněné plsti, nuno šátků, plstěných podložek, koberečků a dalších řemeslných výrobků, také umělecky zpracovaných s nejkvalitnějšími korálky. Podívejte se na naše ...
NEPÁL; Šály, štóly, šátky
Jsme výrobci a exportéři šálů, štól a šátků ze 70% pašmíny / 30% hedvábí a 100% pašmíny, 100% bavlny, 100% bambusu a jiných přírodních vláken, barvených, stínovaných, s korálky, vyšívaných, žakárových, potištěných, batikovaných, barvených ponořením a barvených shibori (japonský styl) apod. Naše výrobky najdete na ...
INDIE; Příze
Firma Century Overses Private Limited. z Indie dodává od roku 1992 nejkvalitnější příze - 100% organická bavlna, běžné, mykané a česané. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Kožené kabelky
Ručně zhotovené kožené kabelky. Velikost: 9 "x 12"x 4 ", kůže špičkové jakosti, jedna vnitřní kapsa, podšívka z černého semiše, nádherný keltský, květinový, ozdobný, středověký design. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Kožené opasky, drobné kožené zboží
Jsme výrobce různých druhů kožených pásků pro muže i ženy, v nejnovějších designech a z velmi kvalitní kůže. Vyrábíme také kožené dekorační předměty pro domácnost. Hledáme importéry kožených opasků a drobného koženého zboží.
BANGLADÉŠ; Nylonová příze
Poptáváme nylonovou přízi Nylon 66 44Dtx/34F. Hledáme výrobce.
INDIE; Kůže, kožené výrobky
Hledáme evropské importéry kůže a kožených výrobků.
INDIE; Šátky
Naše firma Anita International, Indie je exportér všech druhů šátků do Evropy a na Ukrajinu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, obuv, pracovní rukavice
Jsme kožedělná firma. Vyrábíme několik druhů bezpečnostních rukavic, také se zabýváme kůží a produkty z ní, jako je pánská kožená obuv a kožené bundy, rovněž všechny různé druhy bezpečnostních výrobků jako kožené pracovní rukavice, kožené svářečské rukavice, pletené tečkované rukavice, rukavice máčené v nitrilu, kožené zástěry, kombinézy atd. ...
Opasky popruhové
Opasky popruhové - zelené a béžové Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 85 833,3000 EUR
NEPÁL; Řemeslné výrobky, pašmína
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry řemeslných výrobků a pašmíny v Evropě.
INDIE; Kožené oděvy, obuv, galanterie, nábytek v kůži
Jsme výrobci velmi kvalitní kožené obuvi, kožených bund, koženého nábytku, kožených peněženek, kožených opasků. Jsme schopni dodávat tyto výrobky za nízkou cenu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Textilní výrobky
Jsem obchodní zástupce 100% režné tkaniny. Hledám odběratele výrobků strojního tkalcovského stavu a automatického stavu.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, pracovní rukavice
Naše firma Global Mobility je výrobce koženého zboží. Zabýváme se koženými oděvy, výrobky z kůže a bezpečnostními výrobky. Vyrábíme tyto předměty s vlastní značkou WETSTONE. Kožené svršky obuvi v různých variantách, včetně 80 designů reliéfní kůže. Pánská kožená obuv. Kožené bundy. Kožené vycházkové rukavice. Kožené bezpečnostní pracovní ...
FRANCIE; Textilie, potravinářské oleje
Hledáme dodavatele textilií, potravinářských olejů.
VB; Tkanina Moleskin
Hledáme dodavatele látek, který by nám dodával tkaninu Moleskin v mnoha barvách.
TOGO; Textilie, podrážky, použité oděvy, obuv
Jsme spolehliví importéři textilu, zbytků, prostěradel, čalounických látek a triček. Také nakupujeme lycrové, koženkové, fleecové podrážky pro obuvnický průmysl. Dále nakupujeme použité oděvy, použitou obuv, vše v lehké letní kvalitě. Rádi bychom navázali spolupráci se seriózními dodavateli. Navštivte naše webové stránky ...
INDIE; Kožené kabelky, peněženky
Jsme indický exportér kožených kabelek a peněženek. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Jutové tašky
Vyrábíme skvělé jutové tašky, zejména pro ČR. Velmi rozumné minimální objednávky a vynikající čtyřbarevný tisk loga libovolné velikosti. Naše jutová tkanina je v celém světě známá jako "indická juta" 13x13. Veškeré zboží zhotovujeme do 10 dnů a zasíláme po moři. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Vyšívané látky a krajky
Jsme indický výrobce schiffli vyšívaných látek a krajek, hledáme odběratele v EU.
RAKOUSKO; Kožené a látkové kabelky
Hledáme výrobce kožených i látkových kabelek.
INDIE; Kožené zboží
Hledáme výrobce koženého zboží (pánské/ dámské kabelky, peněženky, aktovky atd.) v Evropě.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Jsme obchodníci / exportéři sídlící v Karáčí v Pákistánu a hledáme nové odběratele koženého zboží.