PÁKISTÁN; Bytové textilie, oděvy
Jsme výrobce bytového textilu a oděvů, sídlíme v Lahore v Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s novými zákazníky nebo obchodními zástupci v Evropě. Vyrábíme soupravy prostěradel, soupravy přikrývek, postele v tašce, prošívané přikrývky, fleecové bundy s kapucí, polokošile, trička atd. za nejlepší ceny.
INDIE; Pašmína, kašmír, řemeslné výrobky
Jsme společnost sídlící v Kašmíru v Indii, odkud pochází pašmína, kašmír, řemeslné výrobky apod. V Evropě mají naše výrobky dobrý odbyt. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s majitelem obchodu nebo dodavatelem řetězci obchodů. Naše výrobky najdete na www.pearlcrafts.net a vyvíjíme další.
INDIE; Textilní vlákno
Naše firma ALOK INDUSTRIES LTD vyrábí denně 450 t textilního vlákna DTY, 200 t FDY a 650 t POY. Můžeme dodávat různé druhy vláken. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
USA; Skleněné knoflíky
Hledám českého výrobce skleněných knoflíků starého stylu.
INDIE; Kalendáře, organizéry, dárkové předměty
Máme zkušenosti ve výrobě brašen, zejména vojenských, dárkových předmětů k Novému roku, diářů, organizérů, všech druhů kalendářů. Hledáme importéry.
INDIE; Textilní barvicí zařízení
Hledáme textilní závody, které mají ve svých prostorách barvicí zařízení.
Poptávám látky na dětské látkové pleny
Sháním látky na dětské látkové pleny.
INDIE; Kabelky, kožená galanterie
Hledáme finančně silnou obchodní společnost, která může prodávat naše zboží z kvalitní kůže z Indie. Dodáváme kvalitní dámské kabelky a příbuzné zboží.
INDIE; Bytový textil, kokosové produkty
Jsme dodavatel a exportér oděvů, bytového textilu, koupelnového textilu, kokosových produktů jako kokosová rašelina, kokosová vlákna atd. Hledáme obchodní zástupce nebo importéry.
INDIE; Oděvy, kabelky, popruhy, svršky obuvi
Vyrábím nylonové popruhy a svršky obuvi, oděvy a kabelky. Hledám odběratele nebo prodejní zástupce.
TOGO; Textilní materiály, klobouky, tapety
Jsme importéři, distributoři, obchodníci a konzultanti na bázi provize. Poptáváme čalounické materiály, textilní materiály, oděvy, kovbojské klobouky a dámské slaměné klobouky, tapety. Žádáme o zaslání cenové nabídky.
Barety, spoločenské a slávnostné čiapky
Barety, spoločenské a slávnostné čiapky Barety, spoločenské a slávnostné čiapky v množstve cca 5500 ks v zložení: Baretka pre výsadkárov Baretka tmavozelená s digitalizovanou potlačou les Baretka tmavozelená s digitalizovanou potlačou púšť Čiapka pre hudobníkov Vojenskej hudby prezidenta SR Čiapka 98 slávnostná Čiapka 98 slávnostná pre generálov ...
Stejnokrojové doplňky - textilní
Předmětem VZ je dodávka Stejnokrojových doplňků - textilních.
Rukavice
Předmětem VZ je dodávka Rukavic. Zadavatel dělí předmět VZ na 2 části. 1. část VZ "Rukavice kožené", 2. část VZ "Rukavice pletené".
INDIE; Polyesterová vlákna
Hledáme odběratele polyesterových vláken.
Poptávám dodavatele metrového textilu
Sháním dodavatele bavlněné (není podmínkou) metráže ve žluto-černé barevnosti. Nejlépe proužek cca 5mm nebo puntíky, kostičky apod.
NEPÁL; Plstěné řemeslné výrobky
Jsme výrobci a exportéři zboží z vlněné plsti - tašek, kabelek, nákupních tašek, malých kabelek, taštiček na cestovní pas, peněženek, klobouků a čepic, bot a pantoflí, panenek, bižuterie, čelenek, sponek do vlasů a doplňků, nuno šál, plstěných podložek, rohoží a dalších řemeslných výrobků, také umělecky zpracovaných s nejkvalitnějšími ...
NĚMECKO; Textilie kovbojského stylu
Poptávám textilie starého kovbojského stylu.
BENIN; Bytové textilie, oděvy
Poptáváme textilní kusové zboží, prostěradla, povlaky na polštáře, oděvy.
Poptáváme dodavatele bavlněných látek
Jsme prodejci metráže, výrobci bytového a dětského textilu s malou šicí dílnou. Touto cestou bychom rádi našli dodavatele především bavlněných látek ( ložní povlečení, dětské motivy, patchworkové látky, satény) Jsme schoponi odebírat větší množství a proto upřednosňujeme velkoobchodní prodejce či výrobce. Děkujeme
ČÍNA; Textil, plastové a silikonové výrobky, sanitární keramika
Naše firma může dodávat textil (prostěradla, pašmína, přikrývky, krajky, šátky a další látky), plastové a silikonové výrobky (misky na kostky ledu, pohárky, mísy na ovoce, kuchyňské nádobí, PP fólii a jiné plastové nebo silikonové produkty ), WC a sanitární keramiku atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Šátky, textilní výrobky
Hledám importéry šátků a hotových textilních výrobků.
NIGÉRIE; Obuv, oděvy, kabelky
Hledáme dodavatele obuvi, použitých i nových kabelek, použitých i nových oděvů a oděvních materiálů.
BENIN; Netkané podšívky
Poptáváme zásoby a zbytky z netkaných vložkových podšívek.
NĚMECKO; Peněženky
Žiji v Německu, rád bych nechal vyrobit v Česku dámské peněženky. Prosím jmenujte mi odpovídající firmy.