Etue, Německo
Hledáme partnera/výrobce pro vývoj a výrobu tašek/etuí ve velikosti 100 x 100mm
Textilní výroba, Indie
Jsme textilní firma v Dodballapur v Indii. Doddaballapur je 40 km od centra města Bangalore a má také dobré spojení železniční / silniční, leží v bezprostřední blízkosti mezinárodního letiště Bangalore (24 km). V současné době pracujeme na různých tkalcovských stavech dovezených z Itálie, které splňují všechny normy odběratelů. Máme také ...
Kožená galanterie, Indie
Hledáme odběratele malého koženého zboží, jako jsou peněženky, kabelky.
Štóly, šátky, Indie
Jsme dodavatel a výrobce štól a šátků všech druhů. Kromě toho, že dodáváme nejkrásnější a elegantní štóly a šátky z celé Indie, naší specialitou je autentická a nejkvalitnější pašmína a vlna ze srdce Kašmíru. Exportujeme již mnoho let a plníme požadavky zákazníků. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
Konfekční oděvy, kožená galanterie, Nigérie
Poptáváme velké množství nových a konfekčních: obuv, obleky, letní obleky, pánské kožené opasky, cestovní tašky, školní brašny, středové koberce.
Bavlna, Indie
Hledáme výrobce / dodavatele 100% bavlny dvouvrstvé. Nejprve potřebujeme vzorky / vzorníky.
Oděvy, obuv, hračky, kabelky, Indie
Jsme indický exportér všech druhů oblečení, měkkých hraček, drobných dárkových předmětů, obuvi, bavlněných kabelek atd. Hledáme evropské obchodní partnery / importéry tohoto zboží.
Poptávám látku na látkové dětské pleny
Poptávám látku na látkové dětské pleny
Kůže, kožené oděvy, Indie
Chtěl bych navázat obchodní spolupráci s velkoobchodníky, importéry, zprostředkovateli kůže a kožených oděvů v EU. Můžeme dodávat kožené oděvy z kozinkového semiše, kozinkové nappa a jehněčí / ovčí nappa v různých úpravách podle přání zákazníka. Máme více než 20 let zkušeností v tomto oboru. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
Výšivky na uniformy, Pákistán
Jsme výrobci a exportéři všech druhů doplňků vojenských / policejních uniforem jako vyšívané odznaky, hodnostní prýmky, odznaky hodnosti, emblémy, vlajky, standarty, všechny typy šňůr, čepice, pásky atd. Vyrábíme tyto předměty již dlouho pro různé evropské země, USA a země Středního východu. Jsme schopni vyrobit na zakázku jakékoli zboží podle ...
Textilní odpad, Pákistán
Jsme velkoobchod se všemi druhy odřezků stávkového zboží a hledáme odběratele. Můžeme vám dodávat 100% bavlněné čistě bílé hadry z jednoduchého žerzeje, fleecové hadry, letní hadry, polyesterový odpad, akrylový odpad atd. Zaručujeme nejlepší kvalitu výrobků za konkurenční ceny.
Pletené oděvy, Indie
Naše firma ASSISI APPARELS je výrobce a exportér pletených oděvů z Tirupur v Indii. Naše webové stránky: www.assisiapparels.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Royal trend vyrábí a exportuje kožené oděvy. Má vlastní koželužnu vybavenou nejnovějšími stroji a má interní kapacity na výrobu 4 milionů m2 kůží ročně. Povrchové úpravy jako anilin, semi-anilin, nubuk, pull-up, praná, antik, vintage. Máme solidní znalosti v oborech pánských i dámských módních kožených bund, kabátů, blejzrů, kalhot, sukní apod. ...
TUNISKO; Džínové a sportovní oblečení
Jsme tuniská firma specializovaná na džínové a sportovní oblečení. Pracujeme pro mnoho slavných značek po celém světě. Poptáváme nylon v mnoha barvách pro použití jako základní tkanina. Potřebná hmotnost je obecně mezi 60 g a 90 g / m2.
Poptáváme dodavatele luxusního ložního prádla
Exkluzivní prodejna luxusních postelí Divian Drema (prodejce anglické značky Hypnos, francouzské Treca de Paris a holandské Auping) poptává dodavatele luxusního ložního prádla a povlečení. Divian Dream www.diviandream.cz
Poptávám čalounické náčiní a materiály
Poptávám čalounické náčiní a materiály. Může být i použité. Děkuji
KYPR; Povlečení Disney
Hledáme v Evropě výrobce povlečení Disney / držitele licence.
ČÍNA; Závěsy, záclony
Poptáváme závěsy / záclony.
PÁKISTÁN; Textilní galanterie
Jsme importéři oděvních doplňků jako ramenní vycpávky, kabátové knoflíky, spojitelné materiály a další materiály na výrobu kabátů.
INDIE; Kokosové produkty
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli výrobků z kokosového vlákna, jako jsou vlákna, příze, nitě, dveřní rohožky, kokosová dřeň. Vysráženého uhličitanu vápenatého.
INDIE; Tkaniny, příze
Vyrábíme textilie a exportujeme přízi z chemického hedvábí, předenou přízi, syntetické tkaniny, froté vlněné tkaniny. Hledáme dobré importéry v EU.
INDIE; Štóly, šátky
Jsme výrobce a dodavatel štól a šátků. Naší specialitou je nejkvalitnější pašmína a vlna. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
INDIE; Kožené zboží
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli koženého zboží v ČR.
INDIE; Kokos, výrobky z kokosu
Exportujeme čerstvý kokos, kokosové vlákno, kokosovou dužinu, lana z kokosového vlákna a Ekel (kokosová košťata) z Indie. Lze je dodávat během celého roku za rozumnou cenou a včas. Hledáme čestné importéry / odběratele těchto produktů.
PÁKISTÁN; Ložní prádlo, ručníky
Naše firma United Industries je výrobce a exportér ložního a koupelnového prádla. Máme kolekci nejluxusnějších ručníků na světě. Zaměřujeme se na dodávky institucím, restauracím, hotelům apod. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. www.united-industry.com