Poptávám dodavatele dětské bavlněné metráže
Hledám výrobce nebo dodavatele dětské bavlněné metráže s motivem Chip a Dale .
Kabelky, boty, Anglie
Mám webové stránky a rád bych rozšíři podnikání. Poptávám širokou škálu exotických ohromujících neobvyklých kvalitních alternativních bot na podpatku a kabelek. Hledám ke spolupráci dropshipping firmu, která bude dodávat zboží za nízkou cenu a nemá minimální objednací množství nebo registrační poplatky.
Řemeslné výrobky, Nepál
Jsme výrobci a exportéři produktů z vlněné plsti: tašky, kabelky, nákupní tašky, malé taštičky, taštičky na cestovní pas, peněženky, klobouky a čepice, boty a pantofle, panenky, šperky, čelenky, sponky do vlasů a příslušenství, Nuno šátky, šály, podložky, rohože a další řemeslné výrobky, také umělecky zpracované s nejkvalitnějšími korálky. Rádi ...
Šátky, šály, štóly, Nepál
Jsme výrobci a exportéři šátků, šál a štól ze 70% pašmíny / 30% hedvábí, 100% pašmíny, 100% bavlny, 100% bambusu a jiných přírodních vláken, pevně barvených, stínovaných, s korálky, vyšívaných, žakárových, potištěných, batikovaných, barvených ponořením a barvených Shibori (japonský styl) atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Kožená galanterie, Indie
Naše firma Rajda Industries (Riccardo Ferducci Fashions Pvt. Ltd.) je přední výrobce a exportér kožených kabelek, peněženek, módních rukavic a dalšího drobného koženého zboží. S kapacitou asi 75.000 kusů peněženek měsíčně, 8.000 kabelek měsíčně a 10.000 párů módních rukavic měsíčně, můžeme poskytnout nejlepší řešení pro výrobu vašeho zboží, naší ...
PET lahve, kožené zboží, chemikálie, Indie
Hledáme evropské odběratele PET lahví. Kupcům můžeme poskytnout směšné ceny. Naše síť je větší než u jiných exportérů. Také máme mnoho produktů jako kožené zboží, oděvy, chemikálie, obráběcí stroje atd. a hledáme evropské odběratele.
Tkaniny, oděvy, Indie
Frontline je indická firma, která dodává širokou škálu tkanin, jako jsou 60 gm, 120 gm, polyester, viskóza, hedvábí, len, vlna, ramie, juta, bavlna, jednoduchý žerzej, jednoduché a dvojité piké, rybí kost, voštinová struktura, termo, vaflová, fleece, denim, kepr, flanel apod. Také dodává všechny druhy dámských oděvů (např.topy, sukně, kalhoty a ...
Vybavení hotelu - dílčí část vybavení textilem
Vybavení hotelu Klepáč (Vista) se skládá z kompletní dodávky textilu pro objekt – tj. polštářů, pokrývek, povlečení, atd. Dále je zde specifikována dodávka závěsů a záclon pro pokoje a veřejné prostory. Přesnou specifikaci dodávky naleznete v příloze č. 2 této zadávací dokumentace.
Umělá koženka, Španělsko
Jsme firma MERCVILLE INVESTMENT LIMITED, sídlíme v Aba v Nigérii, specializujeme se na umělou koženku, PU koženkový materiál, podnikáme v tomto oboru již více než 30 let. Hledáme spolehlivé dodavatele - exportéry z ČR, jsme schopni nakupovat 2 * 20 kontejnerů měsíčně.
Kožené zboží, Indie
Jsme výrobci / exportéři koženého zboží, sídlíme v Kalkatě v Indii. Chtěli bychom exportovat své výrobky do evropských zemí a hledáme odběratele.
Kožené oblečení, Indie
Poptávám dobré kožené oblečení, jako jsou bundy, sukně, dlouhé kabáty atd.
Poptávám metrový textil
Sháním vyprodanou látku z Ikea - IDGRAN STJÄRNA dobře zaplatím!
Kožené zboží, konfekce, šrot, Švédsko
Jsme švédská obchodní firma sídlící v Asii (Bangladéš). Hledáme odběratele: - konfekčních oděvů (trička, spodní prádlo, džínové kalhoty), - brambor, - koženého zboží. Poptáváme z Evropy šrot HMS 1&2 (80:20)
Bavlněná příze, Indie
Jsem zástupce pro bavlněnou přízi a hledám importéry v Evropě. Mám přístup ke kvalitním zpracovatelským závodům, abych mohl dodávat bavlněnou přízi za výhodné ceny.
Kožené zboží, usně, Indie
Jsme společnost na bázi koželužny, výrobce usní a koženého zboží v Kalkatě v Indii. Máme kvalifikované pracovníky a moderní stroje. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Kožené oděvy, Pákistán
Jsme koželužna, výrobce a exportér módních kožených oděvů, kožených pracovních rukavic, bavorských oděvů, kožených kalhot a usní. Hledáme odběratele.
Egyptské výrobky
V Egyptě máme výrobní firmy světové třídy s nejmodernějšími technologiemi pro výrobu velmi kvalitních produktů. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek www.nariad.com, které byly upraveny a aktualizovány novými modely a nejnovějšími produkty roku 2012. Exportujeme egyptské výrobky jako pravá kůže, bavlněné tkaniny a oděvy, kostýmy a ...
Kožená galanterie, Německo
Hledáme výrobce koženého zboží, jako například peněženky, náprsní tašky, pouzdra na doklady, na kapesní svítilny, pouta apod. Kvalita a funkčnost jsou důležitými předpoklady. Firma by se měla nacházet v okolí Děčína popř. Teplic. Naše lokalita je Pirna na Labi (vzdálenost ne dále jak 100 km). Pokaždé nakoupím mezi 50 až 100 kusy.
Oděvy, kožené zboží, Bangladéš
Jsme dodavatelé a výrobci všech druhů oblečení, koženého zboží, jutových tašek a také řemeslných výrobků z Bangladéše. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Naše výrobky: oblečení (trička, polokošile, fleecové bundy, tílka, vesty, kalhoty, halenky, tkané košile, svetry, spodní prádlo, bavlněné ponožky, froté ručníky atd.), kožené zboží a ...
Kožené zboží, USA
Jsme výrobce koženého zboží Magar Laether Goods s 20 lety zkušeností. Rádi bychom vstoupili na nové trhy a navázali obchodní spolupráci s novými zákazníky. Vyrábíme kožené vaky, složky, legrační tašky a další. Všechno pravá hovězí kůže, viz ukázka v příloze.
Tašky, Německo
Hledáme firmu, která může zhotovit tašky z kůže a bavlněné plsti. Denní produkce 20-50 tašek. Je nutné, aby firma sídlila poblíž hranic s Německem, protože objednávka musí být předána každý den poštou nebo DHL.
Poptáváme bílou látku na výrobu košilí
Poptáváme výrobce nebo dodavatele bílé látky na dámské košile.
Tkaniny, Indie
Chceme exportovat tkaniny z Indie a hledáme odběratele.
Příze, surová bavlna, Indie
Naše firma Fair Deals je prominentní exportní poradce/ zprostředkovatel dodávající kompletní sortiment příze a surové bavlny. Náš sortiment tvoří příze bavlněná, bambusová, organická, polyesterová, viskózová, modalová, akrylová, s otevřeným koncem, od renomovaných závodů z Indie. Splníme požadavky zákazníků v daném časovém rámci a za přijatelné ...
Vlákna, příze, tkaniny, koberce, Indie
Jsem importér různých druhů vláken, přízí atd. V současné době nakupuji příze, vlákna, koberce a tkaniny. Hledám dodavatele. Mohu pracovat jako obchodní zástupce a odběratel vašich výrobků.