Poptávám ručně šitou peněženku
Dobrý den, měla bych zájem o ručně šitou peněženku, velikosti kasírky, kombinace černo červená v kůži. Nevím jestli je to možné nebo vyrábíte jen sériově. Děkuji za odpověď.
Kůže, kožené zboží, Indie
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů zpracované kůže, koženého zboží (svršky obuvi, opasky, složky, zavazadla a malé dárkové předměty). Sídlíme v Kanpur v Indii. V současné době exportujeme do řady zemí. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s novými zákazníky. Vyrábíme zboží z buvolích, telecích, hovězích usní, štípenkové usně. Naše ...
Bytové textilie, Pákistán
Obchodujeme s bavlněnými textiliemi, prostěradly, ručníky. Také máme odborné znalosti pro výrobu závěsů, žaluzií. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Můžeme zaslat vzorky.
Kůže, kožené oděvy, Indie
Chtěl bych navázat dlouhodobou obchodní spolupráci s velkoobchodníky, importéry, obchodními zástupci kůže a kožených oděvů v zemích EU. Můžeme dodávat kožené oděvy z kozinkového semiše, kozinkové nappa a jehněčí / ovčí nappa v různých povrchových úpravách podle přání zákazníků. Máme v tomto oboru více než 20 let zkušeností. Také dveřní rohožky, ...
Hedvábné šátky, tkaniny, oděvy, Indie
Jsme výrobce hedvábných tkanin, hedvábných sárí, hedvábných šátků, bavlněných tkanin, bavlněných tkaných a pletených oděvů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Bavlněné tkaniny, Čína
Jsme čínský dodavatel tkanin na košile, dodáváme buď hotové zboží nebo hromadnou výrobu podle návrhů odběratele. U hotového zboží máme na výběr tisíce návrhů. Složení je od T/C, CVC po čistou bavlnu. Minimální množství je od 100 mts po 500 mts a více. Splňuje požadavky na různé kolekce s nulovým prodejem zásob. Můžeme také dodávat hotové košile ...
Textilní odpad, Pákistán
Jsme velkoobchod se všemi druhy odstřižků stávkového zboží a hledáme importéry. Můžeme vám dodávat 100% bavlněné čistě bílé hadry z jednoduchého žerzeje, fleece hadry, letní hadry, odpadní vlákna 100% bavlny, polyesterový odpad, akrylový odpad. Zaručujeme nejlepší kvalitu výrobků za konkurenceschopné ceny.
Poptávám firmu pro přetáčení šicí příze
Hledám firmu,která přetáčí šicí příze z S-konů na menší dutinky /2500m/. Možnost dlouhodobé spolupráce./200 kg měsíčně/
Vybavení hotelu - dílčí část, vybavení textilem
Vybavení hotelu Klepáč (Vista) se skládá z kompletní dodávky textilu pro objekt – tj. polštářů, pokrývek, povlečení, atd. Dále je zde specifikována dodávka závěsů a záclon pro pokoje a veřejné prostory.
Kožená galanterie, Indie
Naše firma Arati Enterprise exportuje kožené zboží. Naším cílem je dodávat kvalitní zboží ve správný čas. Naše produkty jsou peněženky, dámské kabelky, klíčenky, pouzdra na kreditní karty apod. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Kožené oděvy, Indie
Máme koželužnu v Dillí v Indii a zhotovujeme 50000 kůži měsíčně, také vyrábíme kožené oděvy. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám dětské vyšívání
Poptávám dětské vyšívání s rámečkem.
Sedlářské výrobky, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s evropskými importéry, kteří chtějí nakupovat sedlářské výrobky z Indie.
Keprová páska, tkanina kaliko, Estonsko
Naše firma sídlí v Estonsku. Hledáme evropského výrobce / dodavatele 25mm pásky z bavlněného kepru. Také bychom rádi našli dodavatele kvalitní těžké, nebělené tkaniny kaliko.
Oděvy, doplňky, Indie
Obchodujeme se skladovými zásobami i čerstvými dámskými oděvy a módními doplňky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Nepromokavé tkaniny, Francie
Jsme výrobci brašen na fotoaparát ve Francii. Poptáváme malá množství bavlněné nepromokavé tkaniny, plátna, pogumovaného bavlněného kepru. Barvy: černá, tlumená vojenská zelená, šedá, písková / béžová, hnědá. V metráži.
Poptáváme technické tkaniny pro včelaře
Koupili jsme sáčky do vařáku na vosk ve včelařské prodejně. Pro naší včelařskou organizaci si sáčky můžeme ušít sami, ale nevíme, jakou technickou tkaninu používají. Můžete nám poradit jaká je to tkanina (síto) a to hlavní kdo ji vyrábí. A kde se prodává, nejlepší je pro nás Praha.
Motocyklové bundy, obuv, rukavice, Pákistán
Jsme výrobce motocyklových ochranných bund, jako jsou cadora bunda, bunda scarpian, ochranné obuvi, kožených bund a kožených rukavic. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Bytový textil, ložní povlečení, Pákistán
Hledáme v ČR zákazníky / importéry / maloobchodníky / velkoobchodníky s froté ručníky, župany, hotelovými ručníky, ložním prádlem, ubrusy. Jsme výrobce bytového textilu, ručníků, povlečení z Pákistánu.
Tričká a ponožky
Predmetom zákazky sú tričká s krátkymi rukávmi, tričká s dlhými rukávmi, ponožky tenké a ponožky hrubé - súčasti služobnej rovnošaty pre colníkov, colníčky a zamestnancov colnej správy. Tričká a ponožky sú určené na nosenie počas celého roka k nohaviciam olivovozelenej farby letným, nohaviciam olivovozelenej farby zimným, nohaviciam vzor 2007, ...
Oděvy, kabelky, Indie
Jsme indický obchodník se skladovými zásobami oděvů. Máme zásoby dámských a dětských oděvů a dámských kabelek. Hledáme odběratele.
Smíšené zboží, Togo
Jsme importéři, distributoři, obchodníci a konzultanti na bázi provize. Poptáváme použitou obuv, použité oděvy, čalounické materiály, textilní materiály, použité kuchyňské náčiní, ojetá auta osobní i nákladní, rajský protlak, oděvy, kovbojské klobouky a dámské slaměné klobouky, tapety, potravinářské zboží atd.
Zdravotnické vybavení, solární osvětlení, požární technika, Ghana
Pro projekty rozvoje venkova hledáme spolehlivé dodavatele následujících produktů: - LED zářivky - papír A4 - zásuvky do zdi - trička - prostěradla - zdravotnické vybavení - solární pouliční osvětlení - nemocniční ručníky - rýže - zádové postřikovače - studenstké notebooky - kondomy - trubky - skladovací nádrže - průmyslová ...
Poptáváme dodavatele provazu a metráže
Hledáme výrobce či dodavatele plyše, manšestru a běleného sisalového provazu o průměru 8 - 12 mm.
Poptávám výrobce šikmých bavlněných proužků
Hledám dodavatele nebo výrobce bavlněných šikmých proužků.